Bafinka
Fanka BB :)
Cześć, mogę dołączyć?
W sierpniu zeszłego roku przeszłam laparoskopię ciąży pozamacicznej, był to 5 tydzień ciąży, odczekałam 4 miesiące i w grudniu znowu rozpoczęliśmy starania o dzidziusia. Czy jest ktoś tutaj po cp?
Pozdrawiam :-)
witaj ja również przeszłam przez ciąże pozamaciczną moja była umiejscowiona za w jajowodzie blisko jajnika tak że na początku nie było jej widać ale koniec końców jajowód pękł i miałam laparoskopie.. jajowód udało sie uratować teraz czekam na pierwszą @ po operacji... spóźnia się.. długo ty czekałaś?? jajowód udało sie uratować?? ja również boję się kolejnej ciąży.. podobno prawdopodobieństwo wystąpienia drugiej cp wzrasta z 1% do 10% czytałam ze niektórzy lekarze uważają ze lepiej jest wyciąć przerwany jajowód bo wtedy ma sie pewność że tam jajo się nie zagnieździ.... sama nie wiem... co twój lekarz mówi?? będziesz robić drożność jajowodów??
chciejka martwisz mnie ja bym do szpitala pojechała jak się źle czujesz... daj znać jak syt się potoczy
doris trzymam kciuki daj znać jak sie czujesz teraz już będzie szybka droga do dzidziusia