reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Gosiak na dziś jest 44 dc. Normalnie mam w granicach 30-35. A u Ciebie jak?

Lux nie jestem zwolenniczka bet itd. Nie sprawdzam ciąż aż tak dokładnie. Robię test i wybieram się do ginekologa. Idę w następnym tygodniu :-) Na taki czas starań byłabym już łysawa z nerwów jeśli ciagle miałabym biegać na bete.

Gosiu jak się czujesz? Jak fasolka? Sysiq kiedy na bete idziesz?

Gosiak na dziś jest 44 dc. Normalnie mam w granicach 30-35. A u Ciebie jak?

Lux nie jestem zwolenniczka bet itd. Nie sprawdzam ciąż aż tak dokładnie. Robię test i wybieram się do ginekologa. Idę w następnym tygodniu :-) Na taki czas starań byłabym już łysawa z nerwów jeśli ciagle miałabym biegać na bete.

Dziękuję, że pytacie :) Ja wporzadku, narazie mam ogromne wzdęcia, brzuch mi od nich wypielo ze szok. Jutro bede dzwonic i umawiac sie na 5 stycznia na usg bo gdy robilismy w 4 tygodniu bylo bardzo maly pecherzyk dopiero, ktorego nie dało się nawet zmierzyć. 5 stycznia będzie to juz 7 tydzien wiec mam nadzieje, ze zobaczymy serduszko. Progesteron biorę zapobiegawczo i narazie jest ok. Cycuchy bolą mnie caly czas i tylko czekam z utesknieniem na mdłości :)

Sysiq - a jak test? Robilas kolejny?

Goosiak - mdlosci niekoniecznie musza sie pojawic, ale jesli tak czekasz na nie i one sprawia ze bedziesz spokojniejsza to trzymam kciuki aby sie pojawily &&&&&

Lux -no to w takim razie nie ppzostaje nic innego tylko sie starac ;)

A ja... wlasnie siedze z Lenka na oddziale...okazalo sie ze jednak cos zostalo i nie ma innego wyjscia jak usunac to mechanicznie. Dostalam antybiotyk, a jutro rano czeka mnie zabieg...
Dostalysmy jednoosobowa sale, wiec nie musze sie stresowac ze wszystkich pobudzi jak nie zerwe sie od razu. Lenka robi furrore bo jest tutaj najstarszym dzieckiem i inaczej reaguje niz noworodki;) w koncu jutro nad ranem skonczy 6 tygodni;)
Tak wiec prosze o kciuki, bo nie ukrywam, ze sie boje...

Carollina z własnego doświadczenia wiem, że nie masz się co bać. Dostaniesz znieczulenie i nic nie będziesz czuła. Ja miałam normalną całkowitą narkozę więc nic nie wiem co się działo. Pamiętam tylko jak byłam w zabiegowym a potem jak dostałam się na salę. Ty pewnie ze względu na Lenkę dostaniesz znieczulenie miejscowe. Cały zabieg nie trwa długo, bo tylko ok 15-20 min. Po zabiegu miałam zakaz wstawania, jedzenia i picia przez 2 godz a potem już normalnie. Trzymam mocno kciuki za jutrzejszy zabieg i za Ciebie, abyś dobrze go zniosła;-). Głowa do góry bo będzie dobrze:tak:

carollina nic się nie bój będzie wszystko ok:tak: ja trzymam baaardzo &&&&&

sysiq dla Ciebie też ogromne kciukasy &&&&&&

gosiak gratuluję ciązy,bo chyba jeszcze nie gratulowałam i trzymam mocno &&&&&&& za nudne 8 miesięcy
:-) a mdłości będziesz jeszcze miała dosyć:-D

Ja jutro na wizytę,już gaciami trzęsę:baffled::baffled: nasze być albo nie być.....

Mam wciąż objawy:-) więc mam duuużo nadziei i nawet sutki mi się zmieniły czego jeszcze nigdy wcześniej nie doświadczyłam to pewnie za wcześnie ale ja już widzę,że są inne:-D...ojejku jak to cieszy:-D

A w Sylwestra zostaję w domu,mąż strasznie to przeżywa bo to będzie jego pierwszy Sylwester bez imprezy odkąd chyba skończył 15 lat:-D:-D....dostaliśmy zaproszenie na prywatkę"bal przebierańców" ale ja nie jestem zbyt imprezowa ostatnio...choć może to się jeszcze zmieni....zobaczymy jutro.

Miłego wieczorka Babeczki:-)

Witam się poświątecznie :)

Carollina głowa do góry! raz dwa i będzie po bólu i będziecie mogły zmykać z Lenką do domu :) ja miałam całkowitą narkozę. ale u mnie zabieg trwał trochę dłużej, bo miałam zabieg w 12 tyg i podobno było dość sporo do czyszczenia i później nie mogłam się dobudzić, ale jak już dobudziłam to było wszystko w porządku, kilka dni krwawienia i po wszystkim.

Ania w takim razie przeogromne kciuki za jutrzejszą wizytę!! zobaczysz, ze maluch będzie miał się dobrze i będzie miał serducho jak dzwon!! :-)

Sysiq kciuki &&&&& skoro już tyle po spodziewanej @ to coś jest na rzeczy :-):-)

Gosiak gratulacje :) jeszcze doczekasz się mdłości i będziesz zaklinać swoje słowa, że chcesz je mieć :-p

mamuśki wrzucajcie foty maluszków co by się nam lepiej starało :-)

Eskaaaaaa? a Ty tu jeszcze zaglądasz?

Martocha a jak sytuacja u Ciebie?

Michalinka jak się czujesz? powiedz mi Ty bierzesz coś na podtrzymanie teraz? a jak Wikusia?

u nas staranka jakieś tam były, ale cholera wie kiedy owulka, bo mój organizm ostatnio żyje swoim własnym życiem :-p chyba jutro machnę test owu i zobaczę, bo kilka dni temu robiłam to była taka słabiusieńka kreska, po dwóch dniach jeszcze słabsza, ale dzisiaj mam 16 dc więc podejrzewam, ze jej jeszcze nie było hmm..

Kochane ciężko wbić mi się w rozmowę ostatnio :(
Carollina - trzymam kciuki za zabieg! Na pewno będzie dobrze

Ania - &&&& za wizytę
Za pozostałe mamusie na wczesnym etapie i staraczki także trzymam kciuki!!!

A to mój Skarbek, który ma już 6 tygodni!

Załączniki

• 1419802746370.jpg
    1419802746370.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Goosia fajnie ze jednak zostałas. Ty w UK? Jak opieka? Pytałas o Anię, Ona w Holandii, my z Carollina po sąsiedzku w ie. Jak się czujesz?Carollina, co USG powiedzialo?Dziewczyny &&&& za jutrzejsze wizyty. Aniu &&&&& niech zabije dla Ciebie serducho!!! Albo 2!!!

Do góry