reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No niestety ciąże biochemiczne są bardzo często spotykane a dopóki się nie staramy o dzidzię to po prostu o tym nie wiemy bo nie testujemy...

Pamiętam jak po zabiegu rozmawiałam z taką fajna pielęgniarką i ona mi opowiadała o swojej kuzynce, która niemal co miesiąc chodzi na kilka dni przed @ na bete i jest pozytywna a potem dostaje lekko spóźniona @ i po zawodach. Nie wiem jak się historia tej dziewczyny teraz toczy, ale współczuję jej.

Dlatego ja juz nigdy testu przed terminem @ nie zrobie bo potem jest tylko niepotrzebny zal :( najwczesniej zrobie w terminie ja nie kilka dni po :tak:

Cześć Dziewczyny poświątecznie!

Jak tam humorki dopisują? Aniu &&&&&& za poniedziałkową wizytkę i suwaczek!

Natka gratuluje suwaczki. Bedzie dobrze i suwaczek sam bedzie pędził jak szalony zobaczysz!

staraczki do boju! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nowy rok 2015 bedzie szcżesliwy. Zobaczycie.

A ja przybralam na wadze.... Wazę juz +9,5 kg. Ech! Chyba juz marzenie, ze tylko 12 kg przytyje sie nie spełni racżej. Ale mocno mnie to nie martwi, byle Piotrus był zdrowy. Jutro sprawdzę ile wazy moj chlopaczek.

A co co tam podrabiacie na sylwestra? Bo my siedzimy w domu pierwszy raz w życiu. I nawet na rynek sie nie wybierzemy, bo jednak jest zbyt niebezpiecznie, butelki zawsze fruwają nad głową. Wiec w tym roku nocne oglądanie telewizji, spacer 1 stycznia i tyle. A Wy? Jakies młode mężatki niech sie pochwalą co ciekawego robią:) Sysiq?

Sciskam Was wszystkie serdecznie. Nie pamietam co komu miałam odpisać, ale caluje mocno.

Cześć dziewczyny... Dla mnie to byly kolejne smutne święta... 3 lata temu stracilam 1 ciaze. Potem po 5 mc zaszlam w kolejna i mam cudowną córeczkę. Aktualnie ronie kolejna ciążę. Dr podejrzewa biochemiczna. I chyba Doris ja miala tak? Jak bym mi mogla cos na ten temat powiedziec? Co Ci mowil dr?

Kwiatuszek, ja miałam dwie biochemiczne, raz @ przyszła spóźniona chyba o 14 dni, nie pamiętam dokładnie, beta doszła do 3700 potem spadała, jak była w granicach 200 dotałam bardzo obfitą @. Trwała z 9 dni. Usg robiłam przy becie ponad 2000 w 38 dc, w macicy nie pęcherzyka nawet.
Teraz też miałam biochemiczną, beta 114, po 48 h spadek do 103, @ przyszła w 39dc, spadek bety był w 35 dc, cykle mam średnio 28-30 dniowe, testy dodatnie miałam w 29,30,31,32 dc

Witam resztę dziewczynek i potem więcej napiszę :-)

Spojrzałam w kalendarz i się ucieszyłam :) gdy będę mieć owu to będę mieć jeszcze wolne od pracy :D Tomek będzie mieć wtedy fajne zmiany w pracy i się idealnie wstrzelimy :)

reklama
Agawa my tym razem szykujemy się na wielka imprezę :-) Zjeżdżają znajomi że Szwecji i idziemy na taki "góralski" sylwester. Najgorsze to to ze nie mam sukienki :p

@ dalej nie ma :-)

Do góry