reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No niestety ciąże biochemiczne są bardzo często spotykane a dopóki się nie staramy o dzidzię to po prostu o tym nie wiemy bo nie testujemy...

Pamiętam jak po zabiegu rozmawiałam z taką fajna pielęgniarką i ona mi opowiadała o swojej kuzynce, która niemal co miesiąc chodzi na kilka dni przed @ na bete i jest pozytywna a potem dostaje lekko spóźniona @ i po zawodach. Nie wiem jak się historia tej dziewczyny teraz toczy, ale współczuję jej.

Dlatego ja juz nigdy testu przed terminem @ nie zrobie bo potem jest tylko niepotrzebny zal :( najwczesniej zrobie w terminie ja nie kilka dni po :tak:

Cześć Dziewczyny poświątecznie!

Jak tam humorki dopisują? Aniu &&&&&& za poniedziałkową wizytkę i suwaczek!

Natka gratuluje suwaczki. Bedzie dobrze i suwaczek sam bedzie pędził jak szalony zobaczysz!

staraczki do boju! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nowy rok 2015 bedzie szcżesliwy. Zobaczycie.

A ja przybralam na wadze.... Wazę juz +9,5 kg. Ech! Chyba juz marzenie, ze tylko 12 kg przytyje sie nie spełni racżej. Ale mocno mnie to nie martwi, byle Piotrus był zdrowy. Jutro sprawdzę ile wazy moj chlopaczek.

A co co tam podrabiacie na sylwestra? Bo my siedzimy w domu pierwszy raz w życiu. I nawet na rynek sie nie wybierzemy, bo jednak jest zbyt niebezpiecznie, butelki zawsze fruwają nad głową. Wiec w tym roku nocne oglądanie telewizji, spacer 1 stycznia i tyle. A Wy? Jakies młode mężatki niech sie pochwalą co ciekawego robią:) Sysiq?

Sciskam Was wszystkie serdecznie. Nie pamietam co komu miałam odpisać, ale caluje mocno.

Cześć dziewczyny... Dla mnie to byly kolejne smutne święta... 3 lata temu stracilam 1 ciaze. Potem po 5 mc zaszlam w kolejna i mam cudowną córeczkę. Aktualnie ronie kolejna ciążę. Dr podejrzewa biochemiczna. I chyba Doris ja miala tak? Jak bym mi mogla cos na ten temat powiedziec? Co Ci mowil dr?

Kwiatuszek, ja miałam dwie biochemiczne, raz @ przyszła spóźniona chyba o 14 dni, nie pamiętam dokładnie, beta doszła do 3700 potem spadała, jak była w granicach 200 dotałam bardzo obfitą @. Trwała z 9 dni. Usg robiłam przy becie ponad 2000 w 38 dc, w macicy nie pęcherzyka nawet.
Teraz też miałam biochemiczną, beta 114, po 48 h spadek do 103, @ przyszła w 39dc, spadek bety był w 35 dc, cykle mam średnio 28-30 dniowe, testy dodatnie miałam w 29,30,31,32 dc

Witam resztę dziewczynek i potem więcej napiszę :-)

Spojrzałam w kalendarz i się ucieszyłam :) gdy będę mieć owu to będę mieć jeszcze wolne od pracy :D Tomek będzie mieć wtedy fajne zmiany w pracy i się idealnie wstrzelimy :)

reklama
Agawa my tym razem szykujemy się na wielka imprezę :-) Zjeżdżają znajomi że Szwecji i idziemy na taki "góralski" sylwester. Najgorsze to to ze nie mam sukienki :p

@ dalej nie ma :-)

Do góry