reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Czesc Kobietki cale wieki mnie tu nie bylo :)

Csrollina trzymam kciuki zeby tabletka dala rade i zeby zabieg nie byl konieczny :tak:

Aschlee - nie takie wieki skoro jeszcze Cie pamietamy;) a jak u Ciebie ze starankami? Sa juz jakies? A moze testujesz niebawem?

Natka - powoli wierzysz w siebie i w swoja fasolke;) bardzo dobrze;) uda sie;)

Sysiq - no to dalej czekamy na wiesci... Ty tez badz cierpliwa... zrob test za 2dni albo na bete sie wybierz...trzymam &&&&&&&&

Carollina kochana u mnie wlasnie koncowka @ wiec staranka dopiero beda:tak: szczerze to myslalam ze w tym cyklu sie udalo ale niestety wredne @ przylazlo.

Lux jak bez nadziei kochana? Bo ja zaraz sie pakuje znajde jakis transport i nakope do dupki ;) kochana glowa do gory piekny czas przytulanek dla Ciebie sie zaczyna co za tym idzie juz blizej niz dalej do upragnionych 2 kreseczek :tak:
Ja wiem czasem ciezko myslec optymistycznie bo sama czasami mam doly jak stad do Warszawy ale dzis jakis dzien optymizmu mnie ogarnal ;)

Ostatnia edycja:
natka ja też bym już suwaczek chciała ale czekam do poniedziałku do usg.Ja jestem równe 6 dni za Wami:)

luxuorius więcej wiary!!

sysiq &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby @ nie przylazła,a beta rosła wysoooooooookooooooooooo!

A u mnie dziś spadł śnieg no i dalej pada:) można by pomyśleć nic dziwnego w końcu jest zima ...ale mnie to cieszy:-D spadnie więcej to bałwana pójdę ulepić:-D

reklama
Aschlee no te kolejne miesiące nie dają mi nadziei :( nie umiem się nastawić na pozytyw :( przyjedź i nakop mi w mój tłusty tyłek. Bo nie mam już siły. Ania no Ty też możesz mi przyjechać nakopac.

Do góry