reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Sysiq ale fajnie sie Ciebie czyta, widac, ze kwitniesz! Teraz tylko trzymam kciuki! &&&&&& i wysyłam fluidy ~~~~~~~~~~~

Celta super, ze sie odezwalas. Sciskam Cie i zycze duzo siły i radosci!

Odebralam wynik glukozy. Na czczo 80, a ok dwoch godzinach 137mg/dl. Sporo chyba, patrzyłam w necie na ńormy, to do 140 jest norma. Kurczę ńie wiem, czy to ne za duzo mam. Zobaczymy co doktor powie w poniedziałek. Co myślicie? Mialyscie tak?

reklama
Hej

MartOocha...gratulacje!!! Kiedy testowałaś? Na kiedy mniej więcej termin?

Celta...fajnie, że się odezwałaś :-)

Nanulika...halo, halo. Jak z Twoimi starankami?

Elka82...a jak u Ciebie?

Buziaki dla REszty Dziewczyn!

Agawa ja mam na czczo 88 a po 2h 136 ... więc zbliżony wynik ... mam wizytę w poniedziałek... a mój doktorek jest meeega wrażliwy na cukrzycę i w ogóle na spożywanie cukrów prostych w ciąży.. chyba wręcz ma obsesję... ale tak serio to jeździł na jakieś sympozja ma jakies najnowsze normy (bardzo restrykcyjne) więc będę miała na bank świetne informacje po tej wizycie... napiszę Ci co i jak...

A Ty kiedy masz teraz wizytę?

Agawa udzielasz się na marcówkach?

Ostatnia edycja:
O Rurka to mamy bardzo podobne te wyniki. Porównamy sobie opinie naszych doktorów w poniedziałek. Ja mam wizyte o 12.30, a Ty? Moze po prostu trzeba ograniczyć słodycze? Chociaż ja zbytnio ich nie jem. Nie ciągnie mnie bardzo.

A na marcowkach sie nie udzielam, bo sie nie moge przebić, jakos mi nie po drodze. Wszyscy juz o mnie zapomnieli, wiec sie nie wpraszam. Szkoda, bo jakos tak - założyłam ten wątek, ale tak jakiś wyszło. Wole ten nasz wątek sto razy bardziej i jestem na ciężarówkach po InVitro. Tam jakos woećej osób po przejściach, wiec moze tez łatwiej.

Martoocha nie pogratulowalam jeszcze potwierdzonej cudownej nowiny! Hura! :-D

Agawa - ja mam dopiero o 16:00 i mam nadzieje, że bez poślizgu... bo czasem trzeba u niego trochę poczekać... więc ja dopiero wieczorkiem info przyniosę :)
co do marcówek... hmm tez jakos się nie odnalazłam poza tym dziewczyny smarowały tyle stron dziennie, że nie dałam rady ich nadganiać... chociaż ostatnio troche je podgladałam to ilość postów znaaacznie się zmniejszyła i mam wrażenie, ze dużo mniej osób się udziela... ale jakos mnie tam nie ciągnie..

Dziewczyny, agawa i rurka ja mialam na granicy cos 140 stu, (nie pamietam dokladnie) po2 h i musialam mierzyc tylko glukometrem i dieta, obylo sie bez insuliny, ale jak Wy macie ponizej, to chyba wszystko dobrze;-)

rurka ​jak tam po wizycie, podgladalas maluszka?

Sciskam i pozdrawiam reszte

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry