reklama
Izka87
Fanka BB :)
Carollina wielkie gratulacje!! jak się ogarniecie to pokaż zdjęcie kruszynki :-) uwielbiam oglądać zdjęcia takich maluszków!
a poród faktycznie rewelacja, nic tylko rodzić ;-)
a poród faktycznie rewelacja, nic tylko rodzić ;-)
Neta81
CAROLLINA gratulacje :-) Miałaś naprawdę super poród
karaiwina
carollina gratulacje! Szybko i sprawnie poszlo! Witamy Lenke!!!!
Dziewczyny..mam pytanie.. jakiś czas temu założyłam bloga i zupełnie nie wiem co zrobić żeby wyświetlał się w google jak np. wpisze się tytuł jednego z postów.. czy któraś z Was zna się na tym?
yummy mum! | Bycie mamą
yummy mum! | Bycie mamą
Ostatnia edycja:
reklama
rurka
Agawa - u mnie powoli do przodu .... za dwa tygodnie mam wizytę... staram się nie myśleć o niczym negatywnym...jednak to niełatwe... i czasem nachodzą mnie myśli, że będzie jakaś wada tego naszego małego serduszka...
poza tym... hmmm czuję się całkiem dobrze choć spojenie łonowe boli mnie tak bardzo, że czasem kroku nie mogę zrobić... tak samo w nocy.. jak przewracam się z boku na bok... spojenie i pachwiny... noooo ale wszystko jest do przeżycia byle dzidziol był zdrowy!!!
A jak tam u Ciebie???????? ja już mam wieeelki bebzon...ale ja cała wielka Ty szczuplutka to pewnie fajną zgrabną piłeczkę masz wrzucaj fotkę ja też jutro się postaram :-)
poza tym... hmmm czuję się całkiem dobrze choć spojenie łonowe boli mnie tak bardzo, że czasem kroku nie mogę zrobić... tak samo w nocy.. jak przewracam się z boku na bok... spojenie i pachwiny... noooo ale wszystko jest do przeżycia byle dzidziol był zdrowy!!!
A jak tam u Ciebie???????? ja już mam wieeelki bebzon...ale ja cała wielka Ty szczuplutka to pewnie fajną zgrabną piłeczkę masz wrzucaj fotkę ja też jutro się postaram :-)