reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Carollina gratulacje dla szczęśliwych rodziców. Piekny i szybciutki poród. Lenka Ci wynagrodzila to długie oczekiwanie:-D

Rurka co u Ciebie?

Pietruszka nie mam fotki, musze zrobić dopiero. A jak u Ciebie?

Carollina wielkie gratulacje!! jak się ogarniecie to pokaż zdjęcie kruszynki :-) uwielbiam oglądać zdjęcia takich maluszków!
a poród faktycznie rewelacja, nic tylko rodzić ;-)

Dziewczyny..mam pytanie.. jakiś czas temu założyłam bloga i zupełnie nie wiem co zrobić żeby wyświetlał się w google jak np. wpisze się tytuł jednego z postów.. czy któraś z Was zna się na tym?
yummy mum! | Bycie mamą :)

Ostatnia edycja:
reklama
Agawa - u mnie powoli do przodu :).... za dwa tygodnie mam wizytę... staram się nie myśleć o niczym negatywnym...jednak to niełatwe... i czasem nachodzą mnie myśli, że będzie jakaś wada tego naszego małego serduszka...
poza tym... hmmm czuję się całkiem dobrze choć spojenie łonowe boli mnie tak bardzo, że czasem kroku nie mogę zrobić... tak samo w nocy.. jak przewracam się z boku na bok... spojenie i pachwiny... noooo ale wszystko jest do przeżycia :) byle dzidziol był zdrowy!!!
A jak tam u Ciebie???????? :) ja już mam wieeelki bebzon...ale ja cała wielka :) Ty szczuplutka to pewnie fajną zgrabną piłeczkę masz :) wrzucaj fotkę :) ja też jutro się postaram :-)

Do góry