reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

sper!!!!!!! gratulacje Madziorek!!!!!!!!!!!!! witaj Franiu!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Jakie to niesamowite!!!!!!!! dopiero dziewczyny testy robiły... ależ ten czas biegnie jak szalony :happy2:

reklama
Madziorrek gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martoocha to działajcie!!!! Ja też uważam, że cc jest ok, ale jakoś będę się bała drugiego a na pewno będzie.....

A ja dziś powtórzyłam bete, wynik: 5000 :D

Franuś, rosnij zdrowo!!!! Serdeczne gratulacje mamusiuuuuuuuu!:*

Michalinka piekna beta!

Dziewczyny ja zaczelam krwawic i jestem w szpitalu...;(

pietrucha, jak to? moze krwiak pekl? z dzieckiem wszystko ok? ty bierzesz heparyne/acard? trzymam kciuki!

Madziorrku - gratuluje z calego serca! Franiu witaj na świecie!

rurka ciesze sie ze powoli odnajdujesz wewnetrzny spokoj! <tulam>

o matko Pietrusia!!!!!!!! trzymam za Was kciuki kochana musi byc wszystko ok!!!!!!! skąd to krwawienie??? trzymaj się!!!

Madziorku gratulacje. Ach ten Franek, nie dał się wygonić, trzeba było go siłą wyjmować. Wiadomo - facet , wygodnicki. Wracajcie szybko do domku.

Pietrusia, żeby to nie było nic groźnego. Daj znać, bo my tu denerwujemy się z Tobą. Trzymajcie się z dzidzią dzielnie.

Ja na antybiotyku :-(, trzeci tydzień ciągnie się infekcja i jest coraz gorzej.

reklama
Anncka - juz Ci będą wywolywac???:szok: no to chyba urodzisz wczesniej niz ja...:tak:

Rurka - i bardzo dobrze, ze tak podchodzisz do tego wszystkiego... ale najwazniejsza jest nadzieja, ze wszystko bedzie dobrze... i tego sie trzymaj...

Madziorek - GRATULUJE dzielna kobietko:-D ale Franko duzy:-D superaśnie:-)

Michalina - super ze beta tak pieknie przyrasta :-D Nic tylko sie cieszyc:tak:

Pietrucha - Jejku... Daj znac co sie stalo i czy z dzidzią wszystko w porzadku? Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze... Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&

A ja...hmmm... zdaje sie, ze w tym tygodniu dalej nic... bylam na wizycie, lekarz zbadal i stwierdzil, ze moja szyjka jeszcze wogóle nie gotowa :-( (dlatego twierdze, ze Anncka raczej urodzi wczesniej niz ja) wykonal masaż szyjki i powiedzial, zebym sie umowila na nastepny tydzien... Jak zapytalam, czy mysli, ze dotrwam do nastepnego tygodnia odpowiedzial, ze na 100% pewien nie jest, ale bardzo mozliwe... tak ze wizyta w nastepny czwartek...
Niby po masazu szyjki, w ciazy z Mikolajem trzy dni pozniej odeszly mi wody, po czym zaczely sie skurcze, wiec... zobaczymy... kto wie???

Do góry