reklama
michalina_ch
Fanka BB :)
Madziorrek gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martoocha to działajcie!!!! Ja też uważam, że cc jest ok, ale jakoś będę się bała drugiego a na pewno będzie.....
A ja dziś powtórzyłam bete, wynik: 5000
Martoocha to działajcie!!!! Ja też uważam, że cc jest ok, ale jakoś będę się bała drugiego a na pewno będzie.....
A ja dziś powtórzyłam bete, wynik: 5000
P
_pietrucha_
Gość
Franuś, rosnij zdrowo!!!! Serdeczne gratulacje mamusiuuuuuuuu!:*
Michalinka piekna beta!
Dziewczyny ja zaczelam krwawic i jestem w szpitalu...;(
Michalinka piekna beta!
Dziewczyny ja zaczelam krwawic i jestem w szpitalu...;(
Kasiuchna86
pietrucha, jak to? moze krwiak pekl? z dzieckiem wszystko ok? ty bierzesz heparyne/acard? trzymam kciuki!
Madziorrku - gratuluje z calego serca! Franiu witaj na świecie!
rurka ciesze sie ze powoli odnajdujesz wewnetrzny spokoj! <tulam>
Madziorrku - gratuluje z calego serca! Franiu witaj na świecie!
rurka ciesze sie ze powoli odnajdujesz wewnetrzny spokoj! <tulam>
malgonia1
Madziorku gratulacje. Ach ten Franek, nie dał się wygonić, trzeba było go siłą wyjmować. Wiadomo - facet , wygodnicki. Wracajcie szybko do domku.
Pietrusia, żeby to nie było nic groźnego. Daj znać, bo my tu denerwujemy się z Tobą. Trzymajcie się z dzidzią dzielnie.
Ja na antybiotyku :-(, trzeci tydzień ciągnie się infekcja i jest coraz gorzej.
Pietrusia, żeby to nie było nic groźnego. Daj znać, bo my tu denerwujemy się z Tobą. Trzymajcie się z dzidzią dzielnie.
Ja na antybiotyku :-(, trzeci tydzień ciągnie się infekcja i jest coraz gorzej.
reklama
Anncka - juz Ci będą wywolywac??? no to chyba urodzisz wczesniej niz ja...
Rurka - i bardzo dobrze, ze tak podchodzisz do tego wszystkiego... ale najwazniejsza jest nadzieja, ze wszystko bedzie dobrze... i tego sie trzymaj...
Madziorek - GRATULUJE dzielna kobietko ale Franko duzy superaśnie:-)
Michalina - super ze beta tak pieknie przyrasta Nic tylko sie cieszyc
Pietrucha - Jejku... Daj znac co sie stalo i czy z dzidzią wszystko w porzadku? Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze... Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&
A ja...hmmm... zdaje sie, ze w tym tygodniu dalej nic... bylam na wizycie, lekarz zbadal i stwierdzil, ze moja szyjka jeszcze wogóle nie gotowa :-( (dlatego twierdze, ze Anncka raczej urodzi wczesniej niz ja) wykonal masaż szyjki i powiedzial, zebym sie umowila na nastepny tydzien... Jak zapytalam, czy mysli, ze dotrwam do nastepnego tygodnia odpowiedzial, ze na 100% pewien nie jest, ale bardzo mozliwe... tak ze wizyta w nastepny czwartek...
Niby po masazu szyjki, w ciazy z Mikolajem trzy dni pozniej odeszly mi wody, po czym zaczely sie skurcze, wiec... zobaczymy... kto wie???
Rurka - i bardzo dobrze, ze tak podchodzisz do tego wszystkiego... ale najwazniejsza jest nadzieja, ze wszystko bedzie dobrze... i tego sie trzymaj...
Madziorek - GRATULUJE dzielna kobietko ale Franko duzy superaśnie:-)
Michalina - super ze beta tak pieknie przyrasta Nic tylko sie cieszyc
Pietrucha - Jejku... Daj znac co sie stalo i czy z dzidzią wszystko w porzadku? Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze... Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&
A ja...hmmm... zdaje sie, ze w tym tygodniu dalej nic... bylam na wizycie, lekarz zbadal i stwierdzil, ze moja szyjka jeszcze wogóle nie gotowa :-( (dlatego twierdze, ze Anncka raczej urodzi wczesniej niz ja) wykonal masaż szyjki i powiedzial, zebym sie umowila na nastepny tydzien... Jak zapytalam, czy mysli, ze dotrwam do nastepnego tygodnia odpowiedzial, ze na 100% pewien nie jest, ale bardzo mozliwe... tak ze wizyta w nastepny czwartek...
Niby po masazu szyjki, w ciazy z Mikolajem trzy dni pozniej odeszly mi wody, po czym zaczely sie skurcze, wiec... zobaczymy... kto wie???