reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ej laseczki!! Co sie nie zbieracie do rodzenia ?!

W sumie dla mnie to dobrze moze ktorys z tych przedluzonych brzuszkow zdobede:-)

Trzymam kciuki!!

Galwaygirl gratku!!

Rureczko nie martw sie!! W 80% przypadkow 1 diagnoza jest błędna:*

U mnie staranka juz nie mam pojecia ktory to dzien cyklu. Przytulanki co 2-3 dni. No i wesele za 3 dni stres mnie zzera ale juz wszystko gotowe :-)

reklama
Aniu2611- to tak jak mnie okropnie denerwowały teksty typu: " To kiedy Wy?", " no leniuszki do roboty!- teraz Wasza kolej.." a ja już po 2 poronieniach.. ale zdaję sobie sprawę że przecież oni nie wiedzą i nie powinnam się irytować ani smucić..ale zawsze po takim tekscie dochodziłam do siebie paręnaście minut..

Sysiq- jeśli mogę dać Ci dobrą radę to polecam MEGA wygodne buty na zmianę na weselu.. ja miałam bardzo wygodne ślubne, więc nie było problemu..ale nie ma nic gorszego niż mieć zniszczony wieczór przez bolące stopy..

Co do mnie to owulka lada dzień chyba.. obstawiam pojutrze.. temperatury mierzyć nie mogę bo mała mnie często budzi ( teraz 4ki wychodzą) więc zdaję się na testy owulacyjne..

No to kochane ja dzisiaj o 12 30 bede miała przebijany pęcherz. Jak to nie pomorze to ciecie. Tak czy siak do 15 Franciszek bedzie z nami....

Madziorku - trzymam kciuki! Oby wszystko szczęśliwie zakończyło się dzisiaj, obojętnie w jaki sposób, byle bezpiecznie dla Was :-) ale Ci zazdroszczę tej chwili gdy przytulisz synka :-)

Sysiq - ja przed swoim slubem persen bralam juz od czwartku ;) poł normalnej dawki ;) i byl bardzo pomocny... przynajmniej wyspana bylam, a w dzien slubu siostra bardziej panikowala czy fryzjerka sie wyrobi z moim uczesaniem...a ja ze spokojem i z usmiechem do wszyatkiego podchodzilam...pozytywnie to wspominam;)

Madziorek - no to superowo;) trzymam kciuki aby sprawnie poszlo...

Ja ok 14, czyli tez o 15 w PL mam wizyte w szpitalu. Zobaczymy co mi dzisiaj powiedza? Moze juz sprawdza czy cos sie czasem nie zaczyna dziac??? W koncu to koncowka 40 tygodnia...:O Ale zlecialo!!!

Dziewczyny wiadomo co z Madziorkiem?

Ja po wizycie :-) w poniedziałek idę do szpitala i próbujemy wygonic Maćka :-) Mały waży 3600g a moja szyjka gotowa do porodu już :-)

Madziorku kochany... i jak?????

Carollina - jak po wizycie?

anncka - super wieści :happy2: czekamy w takim razie z zapartym tchem do poniedziałku :rofl2:

Dziewczynki ja chciałam wam bardzo serdecznie podziękować za wszystkie słowa wsparcia i informacje na priv na temat lekarzy... a właściwie lakarza bo wszystkie polecałyście mi dr Dangel ;-) widać zna się na rzeczy i na pewno skorzystam z jej wiedzy. Postaram się umówić na spotkanie a dzisiaj rozmawiałam ze znajomym lekarzem, który stwierdzil, że nie powinnam narazie wpadać w panikę a spokojnie poczekać do następnej wizyty ponieważ jeśli jakaś wada jest to może się dopiero pokazać i trzeba po prostu zaczekać a jesli nie ma to powinno być ok na kolejnej wizycie... narazie jestem na etapie wewnętrznej walki - wszyscy bliscy oraz lekarze z którymi rozmawiałam doradzają mi spokojne czekanie do następnej wizyty... ja już powoli osiągam spokój wewnętrzny, choć wiadomo jakie uczucia mną targają... jutro zadzwonię do dr Dangel i zobaczę jakie ma terminy... wtedy zdecydję czy jechac do niej przed wizytą czy po wizycie u mojego prowadzącego. Dam znac jutro co i jak.

Dziewczyny! Madziorrek urodziła dzis o 16 Frania - duży chłopak, 58 cm, 3720g, 10 pkt. Niestety skończyło siecesarką, ale mama i dzidzius zdrowi. Rodzice zakochani:-D Gratulujemy szczęśliwym Rodzicom i witamy małego Frania na świecie! :tak:

reklama
Do góry