reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Rurka - bardzo smutne to co napiaslas, ja tez przy pierwszej ciazy uslyszalam, ze moje dziecko w ogole nie przelyka i ze pecherza w ogole nie widac...kazali przyjsc za tydzien...potem okazalo sie ze jednak wszystko w porzadku jest, ale co przezylismy i ile sie udenerwowalismy przez ten calutki tydzien to nasze...ja praktycznie dzien w dzien wylewalam morze lez...
Zycze Ci, aby w Twoim przypadku tez tak sie okazalo, bo nikt nie jest nieomylny... trzymam kciuki&&&&&&&

Karaiwina, Kasiuchna - pieknosci te Wasze coreczki;)

Pietrucha - super wiesci, oby tak dalej;)

Anncka - na bolace pachwiny polecam skakanie na pilce...jakas godzinke dziennie...(przed tv najszybciej czas leci) fajnie cwiczy te miesnie no i potem tak bardzo nie bola...

U mnie niestety nic sie nie dzieje. Wczoraj wieczorem zrobilismy jakies 2km szybkim krokiem, kilka skurczy, nic pozatym.
Dzisiaj przed poludniem wybralam sie na ponad godzinny spacer i zrobilam jakies 5km, ale juz wolniej, bo pachwiny nie pozwalaly isc szybciej. I mimo, ze czesto bylo pod gorke, albo z gorki, to znowu kilka skurczy-nic pozatym.

Ostatnia edycja:
reklama
Rurka ściskam mocno i wysyłam modlitwę do nieba by nie było tak źle jak to teraz wygląda a najlepiej by okazało się to tylko głupim snem.
Madziorrrek cisza więc znów się biedaczka męczy. Oby Franio skapitulował i wyszedł już dziś :*
Carollinka dobrze że chodzisz, na pewno szybciej pójdzie jak już zdecydujecie się rozpakować.
Kasiuchna świetna Oliwia, a ta lalka to super odnośnik, jak często sesję robicie?
Karaiwna, Eska Wasze pociechy też przecudne. A jak Mikołaj pięknie już siedzi... woow
A tu my się witamy :)
qShc1E5s.jpg

Rurka ja uwazam tak jak dziewczyny. Trzeba działać! Głowa do góry, pierś do przodu na pewno to nic takiego. Trzymam&&&&&&

Piertrucha
to bardzo dziewczecy brzuch, bo przed Lila byla w nim Zosia od Magdy88;)

Rureczko- jesteśmy wszystkie z Tobą! jak tylko czegoś się dowiem to dam znać..wiem też że jeśli chodzi o opiekę nad maluszkami w brzuszku to najlepszy w Warszawie jest szpital na Woli..na ul. Kasprzaka.. daj znać czy chcesz więcej szczegółów..

Pietruszko- kochana moja..ogromnie się cieszę z dobrych wieści!

Galwaygirl- Adaś cud MIÓD!:tak:

Kochane. Ja znowu tutaj na patologie wróciłam. Dzień skurczy po raz kolejny i na tym kochaniec. Jutro powtórka, ale coraz mniej mam na to wszystko siły. Buziaki. Ps nasłuchałam się dzisiaj i boje się jeszcze bardziej.

Eska - no niezla sesja Mikiego:-D a w tej szarej czapeczce na trzecim zdjeciu to wyglada jak blondyneczka, a nie Miki:-D Super:tak:

Galwaygirl - nie da rady powiekszyc zdjecia Twojego slodziaka:-( ale i tak jest fajniuchny:-D

Madziorek - jak Franko w koncu wyjdzie, to wynagrodzi Ci z nawiązką to całe czekanie:tak: Bądź dzielna;-)

reklama
galwaygirla słodziutki:)

madziorku nie bój się wszystkie tu myślimy o Tobie,wszystko będzie dobrze,ja ciągle wchodzę na BB żeby wieści od Ciebie doczytać,jesteś na pewno pod dobrą opieką,buziaki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

carollina
Ty też już siedzisz jak na szpilkach,życzę żeby Ci też juz szybko i sprawnie poszło:):happy:

A mnie dziś w nowej pracy pytali czy mam dzieci..................nienawidzę tego pytania:-(...............powiedziałam o tym mężowi .............a on :baffled: jakby z innego świata.............nic nie rozumie:crazy::-(

................powiedziałam,że nie mam:-(

Ostatnia edycja:
Do góry