reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hejjjjjjjj jestem laseczki

Madziorek ależ się cieszę bardzo, że wszystko:tak::tak::tak: dobrze:tak::tak::tak:

Ewiku mój kochany mam tak przesrane, że net do mego pokoju nie sięga bo jestem w ostatniej sali, dopiero wieczorkiem mykam do holu z laptopikiem, łap fluidki kochana:tak::tak: a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Karaiwinia cieszę się, że u was też wszystko w porządeczku, trzymam mocno kciukaski dalej ;)*

Malgonia trzymam super kciuki i cieszę się, że stajesz do walki ze zdwojoną siłą:)

Celta zadzwonią zadzwonią spokojnie zobaczysz, za tą cierpliwość będziesz miała takie kochane brzdące, że głowa boli wiosna idzie nowe zmiany, wszystko się obudzi zobaczysz:tak:

Neta ściskam mocno

Elka jak tam staranka???

Caroline a Wy jak się czujecie cieszę się, że się udało z tym wcześniejszym USG;-);-)

Pietrucha hihihihi ale luyki i nospy mi nie dają jest szansa xdddddd

Galway pozdrawiam Cię serdecznie kochana co tam u ciebie w szerokim świecie słychać???, nogi krzyżuję namiętnie, a Ty mam nadzieję ożyłaś już i sił więcej buziaki

Karo buziaki dla ciebie i małej;)

Agawa cieszę się, że się wyszalałaś, i sexiłaś na maxa teraz ślę fluidki i trzymam mocno kciuki

Mika grzecznie proszę leżeć w łóżeczku i na spokojnie Leoś to zawodowiec nie zapominaj o tym ;);-);-);-)

Maga jak tam w nowej pracy????? i jak staranka???? również ślę fluidki dla Ciebie:-):-)

Izabela pozdrawiam Ciebie i Igorka:)

Marcela jeszcze nie ale w sumie nie znam dnia ani godziny, gdyż wszystko może zdarzyć si ę:))))

Madzia całuję Was z Zosieńką;)))

Michalinka Ciebie z Wikunią również ;))))))

Rurka 1 dzień najgorszy, apotem już poleci zobaczysz pozdrawiam:-):-):-)

Sysiq pozdrawiam i trzymam kciuki za staranka:-):-) i fluidy łap:)))

Anusia ściskam Cię mocno, i jak tam szukasz nowej pracy czy jaki masz plan działania????:-)

Jak o kimś zapomniałam to bardzo bardzo przepraszam i całuję gorąco, staraczki kochane łapcie fluidki jeszcze raz a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

A u nas dziewczynki ciśnienie opanowane, cały dzień spędzamy na zapisach KTG, bo mam go 2 x dziennie, a że MIKI jak nie śpi to szaleje więc minimum 3-4 zapisy dzioennie, następne kilka godzin siedzę ubezwłasnowolniona pod kroplówką z magnezem, a resztę przesypiam, także dzień zleci szybciutko, jedynie wieczorami mam chwilkę i tyle co biorę laptopika i wpadam do holu na necik i poczytam co tam u Was i obchodzik idzie i tak mija dzień za dniem, cieszę się bo jestem pod fachową opieką naprawdę dbają tu o to co najcenniejsze jutro znowu mamy przepływy, także czujemy się z Mikołajkiem bezpiecznie i zostaniemy do ko nca ale ja się w sumie bardzo cieszę bo nie stresuję się niczym;))))

Ostatnia edycja:
reklama
Eska dobrze, że czas Ci szybko leci, ani się obejrzysz, a Miki będzie na świecie. Najważniejsze, że jesteście pod opieką, bezpieczni. Doczekać się nie mogę tego Twojego malucha na świecie!!!

Eska, ale fajnie ze u Ciebie sie normuje. I taki optymizm bije. Chciałabym sie zarazić. I optymizmem i brzuchem:)) hehe...

Rurka, bedzie dobrze, zobaczysz. Jakoś zleci pierwszy dzień pracy. &&&&&&

ania - juz niedługo i Ty startujesz! &&&&&

Malgonia witaj. Trzymamy kciuki gorace!

Gochson - witaj! Tak jak dziewczyny pisały, zalecenia sa rożne. Najcześciej 3 miesiące. Ale ja tez uważam, ze najważniejsza Twoja psychika. Jak jestes gotowa to do dzieła.

Ewik - kciuki mocno zaciśniete. &&&&&&&&&

Eska ciesz sie ze z Wami wszystko dobrze i ze jakos leci Ci w tym szpitalu, u mnie po plodnych juz no mysle ze przylozylismi sie nawet ale jak sie potoczy to bedzie widac;-)trzymajcie sie cieplutko buziaki :*

Eska dobrze, ze już spokojniej u Was... Wiem w szpitalu mimo, ze czasami tęskno za domem to człowiek bezpiecznie się czuje, bo w razie 'w' jest się na miejscu. Ściskaj mocno nogi i wypoczywaj, bo to już ostatki w dwupaku.

Malgonia - Milo Cie widziec juz na liscie
rolleyes.gif.pagespeed.ce.2GeHo-sQP-.gif
wskakuj i zaraz wyskakuj :) oby sie udalo szybciutko :-)

Madziorek - wiem, ze mimo wizyty nadal czujesz niepewnosc i stres z tym zwiazany... i rowniez wiem, ze te mysli sa nie do opanowania... mam tak samo.. ciagle pytania czy sie uda tym razem, czy wszystko w porzadku...
Ja juz od wczoraj zaczelam sie denerwowac, bo czesto boli mnie z prawej strony (tam mam jakas wieksza tetnice zylna, ktora jest w porzadku - taka moja uroda) i mimo, ze kluje mnie czasami z lewej, to najgorsze mysli przychodza do glowy...
Ostatnio wlasnie z powodu tej tetnicy wykluczali pozamaciczna.. i mimo, ze ją wtedy wykluczyli, to ten uraz i te czarne mysli zostaly i czesto wracaja...
A wlasnie, gdzie zdjecie Twojego Zolwika :confused:

Celta - super, ze masz czym sie zajac :-) a jeszcze jak to lubisz, to czas milej plynie :) i do telefonu czas szybciej plynie :-) Ja tez lubie takie prace ogrodowe... U nas niestety dzisiaj wstetna pogoda... nawet kilka razy grad padal...
Mam nadzieje, ze @ w koncu przyjdzie;-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewik - trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie, aby @ u Ciebie sie nie pojawila :) No skoro brzuszek Ozilki jeszcze nie obstawiony, to moze Ty go juz przejelas :tak:

Pietrucha - no nareszcie napisalas.. juz zastanawialam sie, czy na dobre wsiaknelas w tej
83jTwQdd8CPyyCST3MUHHURBzUS25DKNA1FEwcPMNNccswPt4EKPQAEBADs=
UK ale jak nadal jestes przy mezu, to zrozumiale :-D Tul, sie tul do meza ile wlezie :-D zeby na zapas bylo ;-)

Eska - ja narazie czuje sie ok... choc trudno sie nie denerwowac :) Lez tam sobie ladnie i spokojnie i wypoczywaj... poki masz czas... choc jak tutaj piszesz, to juz teraz niewiele tego czasu jest skoro tak szybko dni przelatuja.. ale to dobrze, szybko zleci i zobaczysz swojego wyczekanego slodziaka :)

Agawa - a moze brzuszek Eski, czeka wlasnie na Ciebie ??? kto wie ??? Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&

Elka - no wlasnie, a gdzie Twoj wykres:confused: porzucilas mierzenie temteratury??? Kiedy masz testowanie ??? Juz na dniach chyba co??? Trzymam &&&&&&&&&&

Ania - jak zwykle planowo
wwyQAhtg5CPvvPTSCwYbKWzgy0S7ZBKMGRtsMMDABBccsBmpgGOOQAEBADs=
i dobrze... mam nadzieje, ze i Tobie czas szybko zleci :) trzymam &&&&&&&&&&&

Gachson - tak jak dziewczyny mowia - to ile zaczekasz zalezy od Twojej psychiki... najbardziej...

Maqa - wlasnie, co tam u Ciebie??? Odezwij sie

Galway, Miczasia, Karaiwina, Neta, Ozila, Rurka, Magda, Michalina, Sysiq i cala reszta - pozdrawiam i sciskam;-) oraz fluidki dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja siedze jak na szpilkach do poniedzialkowej wizyty. Oby wszystko bylo dobrze... Ciesze sie, ze to juz w poniedzialek, a nie czwartek, ale im blizej, tym wieksze nerwy... nic nie pomaga zeby nie myslec... Dzisiaj znowu brzuchol pobolewa... nie wiem, czy to tak normalnie, czy to juz z nerwow... skorzystalam z okazji i pospalam z Mikolajem...
Chyba tylko wtedy jak spie, to nie mysle o tym, a i tak czesto sie budze... No coz.. oby do poniedzialku...

Eseczko kochana- jak to dobrze, że masz dobrą opiekę, już niedługo Twoje szczęście będzie całe i zdrowe z Tobą....

Ewik&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&- oby oby

carollina- widzisz, cięzkie to macieżyństwo. Kochamy mimo, że jeszcze namacalnie ich nie mamy, i ciągle się o nie martwimy i martwić będziemy... ale musimy wierzyć, że będzie dobrze;*

A to mój najukochańszy bąbelek na świecie:)bebi 007.jpg

Załączniki

• bebi 007.jpg
    bebi 007.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Dziewczyny, ja już po wizycie u nowej pani dr.n.med ginekolog-położnik. Faktycznie bardzo delikatna i miła kobieta, widać, że ma pojęcie pytała mnie o wiele rzeczy, także o badanie genetyczne, dobrze, że wzięłam je ze sobą. Jutro wykupię receptę na clexane i będę sobie aplikować podskórnie. Ach, ta adrenalina przy pierwszym zastrzyku ^^

Madziorku, gonię Cię, moja dzidzia ma 11,6 mm a serduszko puka 158 razy na minutę. :) Moja dzidzia wygląda jak wyprostowana lalka, chyba się przeciągał/ła podczas zdjęcia usg ;p

Jedyne co mnie martwi, a o czym nie wiedziałam, to to że przez dwa tygodnie aplikowano mi vit E w bardzo wysokiej dawce, za wysokiej jak na moje i mojej dr. ginekolog oko. Jeśli wiecie coś w tym temacie, odpiszcie mi proszę tu: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...awka-bezpieczna-dla-plodu-70402/#post10594424 bo nie chcę zaśmieca wątku staraczek.

Mam nadzieję, że mogę już rozsyłać fluidki ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, chociaż za 3 tygodnie usg genetyczne mnie czeka.

Ewik, ja nadal trzymam kciuki. Nie rób sikańca wcześniej, jak 32-33 dnia cyklu :)

Ostatnia edycja:
Do góry