reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ups, nie ta lista? To już poprawiam się, Joaro, Annte, Neta - co z Wami? A ja wskakuję na listę :)

LISTA STARACZEK:

Joaro - termin niechcianej @ 15 luty 2014

annte - termin niechcianej @ 2 marzec 2014

Neta - termin niechcianej @ 15 marzec 2014
maga - termin niechcianej @ 17 marzec 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 20-22 marzec 2014
Pietrucha - termin niechcianej @ 24 marzec 2014

anncka - termin niechcianej @ 26-27 marzec 2014
Elka_82 - termin niechcianej @ 27 marzec 2014
Malgonia1- termin niechcianej @ 9 kwietnia 2014r.

POCZEKALNIA:

Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj

Malgonia, u mnie cykl stracony lutowy. Teraz czekam na@ 31.03

reklama
Hej dziewczynki:*

Eska - rozluźnij się tam;p Pełen relax i marzec jest WASZ:D
Madziorku – aleeeee żółwikk;p A może żółwica?:) fiuuu fiu :*
Ozila- jejjjjjuu ALE CUDO!! Buziaki dla Was ślicznotki!
Mika – ale świetny brzusio! Ty to masz figurę ;-) Ty w ogólecoś przytyłaś?:) Buziaczki w brzusio!
Annacka - ja częstorozmawiam z dziewczynami z wątku, oglądam zdjęcia ich dzieciaków… Teraz czasamizaglądam na wątek czerwcówek, żeby zobaczyć jakie brzuszki mają dziewczyny..Jaki ja moglam mieć. Inaczej nie umiem i tyle. Wiem, to nie pomaga. Ale możemnie to wzmocni? :*
Gochson – jeszcze ja Cię witam serdecznie ;-)
Carolina – będzie dobrze, zobaczysz! Inna opcja nie istnieje:* Ale wiem – czekanie jest do kitu!
Ewik - :*

A ja .. Od trzech dni mniej wiecej czuje kłucie w jajnikach …i żeby było mało, dostałam dzisiaj jakiegoś brązowego plamienia … 12 dpo..Fuck! :-(

LISTA STARACZEK:
Joaro - termin niechcianej @ 15 luty 2014

Neta - termin niechcianej @ 15 marzec 2014
maga - termin niechcianej @ 17 marzec 2014
Pietrucha - termin niechcianej @ 24 marzec 2014
anncka - termin niechcianej @ 26-27 marzec 2014
Elka_82 - termin niechcianej @ 27 marzec 2014
annte - termin niechcianej @ 31 marzec 2014
Malgonia1- termin niechcianej @ 9 kwietnia 2014r.
ewikewik - termin niechcianej @ 15-18 kwiecień 2014

POCZEKALNIA:

Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj

Trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewik byla juz nowsza lista, na ktorej bylam z terminem na 17 kwietnia :))
@ sie konczy moze w tym miesiacu podzialamy, choc jak pisalam do wizyty u gin to tak na luzie.
padnieta jestem po pracy, dobrze, ze juz piatek :)

Izka87, to mamy szansę sprawdzić teorię tego serduszka i dziewczynki. Oj, chciałabym babolka, baaaardzo :D
Moja nowa doktor to dr n. med. Marzena Kula-Prykan.

Pietrucha, bierz lutkę 3x1, aż do dnia testu, albo dupka, co masz pod ręką. Jest szansa! U mnie też zaczynało się plamieniem. Nie wiem jak długie masz cykle ale 32-33 dc mozesz testować sikancem. Oby plamienie się zmniejszało a dzidzia się zagnieździła prawidłowo.

*** Przepraszam za gruby tekst cos mi sie zacieło i nie mogę tego "odgrubić".

Dziewczyny, potrzebuję porady!

Zanim zaszłam w ciążę przeszłam nerwice (przez prace i przez to ze nie moge zajsc w ciaze) i musialam sie az leczyc, bo zawladnela ona moim cialem i umyslem...

I zaczyna mi teraz wracac... mialam juz 3 ataki (w tym jeden dzis...). Serce mi wali jak oszale, kreci mi sie w glowie i mam ochote uciec.... i wydaje mi sie ze zaraz zemdleje...
dzis jestem z Michalem, ale jakbym atak miala jakbym tylko z Wiki byla??????????????????? co ja bym zrobila....

moj lekarz zasugerowal jakis czas temu zebym nie karmila piersia tylko znow wziela lekarstwa....
ale przeciez Wiki kocha cycka...
nie wiem co robic.....

Michal uwaza ze nie powinnam nic brac.

Ja tez.

A z drugiej strony zasem boje sie zostac sama z Wiki....

Nerwica to jest straszna choroba... nie chce jej.... kiedts bylam swietna, wesola dziewczyna... przez nerwice zrobilam sie beznadziejna... nie chce znow byc beznadziejna....

Ostatnia edycja:
reklama
Nie sądzę, żeby to było implantacyjne...
Owulkę miałam 13-14 dc... a dzisiaj mam 26dc... Więc nieco późno na implantacyjne ..
:(

Michalina - ciężki orzech do zgryzienia... Ale jeżeli nie możesz sobie poradzić bez tabletek.. To sama sobie odpowiedz. Co jest rozsądniejsze? Branie tabletek, spokojne wychowywanie dziecka karmionego butlą, jak co drugie niemowlę, czy karmienie cyckiem i ... ?

Do góry