reklama
annacka Tak mi się wydawalo niestety strasznie duzo wrześniowych aniołków :-(
a ty się juz starasz o malucha, od najbliższego cyklu? Mnie zapowiedziano 3 msc celibatu po zabiegu.
ja "na szczescie" nie mialam zabiegu - oczyściło się naturalnie. Na kontroli 2 tyg temu gin potwierdził owulację i dał pozwolenie na staranka już od razu.. i mimo, że nie spinaliśmy się jakoś w tym cyklu szczególne to miałam nadzieję, że może się udać. Mimo, że wciąż czekam na @ to wiem, że fasolki nie będzie bo zrobiłam dzisiaj betę (już nie wytrzymałam) i jest niziutka. My nie chcemy czekać ze staraniami - wiem, że im dłużej bym zwlekała tym gorzej psychicznie bym to znosiła A na dziecko jesteśmy teraz zdecydowani
Niestety dzisiaj też jakiegoś doła złapałam znowu - jutro zacząłby się 4 miesiąc...ehh. Buziaki, trzymaj się
annacka wiem, ja tez to odliczam, nie moge przestac, teraz ciąza byłaby juz 12 tygodniowa. A we wrzesniu sa moje urodziny, a ja bede ryczec wspominajac to że nie mam swojej dzidzi z sobą, a miał byc najpiekniejszy prezent urodzinowy.... i tak już bedzie co roku, co roku bede liczyc ile miałoby lat gdyby żyło.
Gdyby to odemnie tylko zalezalo to tez bym się starała juz, od razu ale musze poczekac na rozwoj wydarzen. za dużo zmian w naszym życiu i nawet nie wiem, jaki stosunek bedzie mial maz do sprawy. takze jak cos raczej zdam sie na los.... a jednak chce byc fizycznie lepiej przygotowana do ewentualnej ciązy, żeby potem nie żalowac...
Gdyby to odemnie tylko zalezalo to tez bym się starała juz, od razu ale musze poczekac na rozwoj wydarzen. za dużo zmian w naszym życiu i nawet nie wiem, jaki stosunek bedzie mial maz do sprawy. takze jak cos raczej zdam sie na los.... a jednak chce byc fizycznie lepiej przygotowana do ewentualnej ciązy, żeby potem nie żalowac...
Madziorrek
Fanka BB :)
Witam nowe mamusie (*). Mam nadzieje, że to forum i my przyniesiemy w jakiś sposób ulgę. buziaki
Jutro proszę o kciukasy wstaję wczeeeeśnie rano i jadę na wizytę. Wizyta o 8, 30, mam nadzieje, że wróce z samymi dobrymi wieściami. Buziaki kochane;*
Jutro proszę o kciukasy wstaję wczeeeeśnie rano i jadę na wizytę. Wizyta o 8, 30, mam nadzieje, że wróce z samymi dobrymi wieściami. Buziaki kochane;*
malgonia1
Madziorku - kciuki masz zapewnione. Będzie dobrze. Betka ładnie rośnie, więc nie martw się na zapas. Dużo zależy od sprzętu na jakim wykonywane jest USG , ale nie tylko, czasem pęcherzyk żółtkowy tak się przemieści, że nie można go zobaczyć. U mnie tak było, mam tyłozgięcie i pęcherzyk był niby pusty , a trzy dni później pięknie go było widać z serduszkiem.
Witam nowe Dziewczyny!
Coś ostatnio krucho u mnie z czasem, muszę nadrobić co tu się dzieje.
Witam nowe Dziewczyny!
Coś ostatnio krucho u mnie z czasem, muszę nadrobić co tu się dzieje.
suana
Madziorek moje kciuki też masz zapewnione &&&&&& Dawaj jutro znać po wizycie bo wszystkie będziemy pewnie czekać i zaglądać.
Iza zapomniałam ostatnio napisać, że Igorek jest abosutnie cudowny! Mega przystojniak Ci rośnie, a do tegi zawsze ma super ciuchy
Iza zapomniałam ostatnio napisać, że Igorek jest abosutnie cudowny! Mega przystojniak Ci rośnie, a do tegi zawsze ma super ciuchy
Madziorrek &&&&&&&&! Pisz od razu po wizycie.
ja nie miałam zabiegu, plamilam prawie dwa tygodnie zanim poronilam naturalnie. Potem baaaardzo mocny, gwałtowne krwawienie przez 3 dni i plamienie jeszcze za dwa dni. I myśle, ze każdy moze mieć inaczej.
A ja dzisiaj byłam na zabiegu odchudzajavym i na zajęciach fitness. Bo nie uwierzycie, ale znowu przytylam 2 kg. Ja myśle, ze to od hormonow, bo przecież sie dość mocno hamuje. Nic z tego nie kumam. I postanowiłam, ze skoro będę bezdzietną panią, to musze zrzucić conajmniej 7 kg, żeby mieć chociaż 58 kg. I wtedy będę super laska. Jak na własnym weselu!
ja nie miałam zabiegu, plamilam prawie dwa tygodnie zanim poronilam naturalnie. Potem baaaardzo mocny, gwałtowne krwawienie przez 3 dni i plamienie jeszcze za dwa dni. I myśle, ze każdy moze mieć inaczej.
A ja dzisiaj byłam na zabiegu odchudzajavym i na zajęciach fitness. Bo nie uwierzycie, ale znowu przytylam 2 kg. Ja myśle, ze to od hormonow, bo przecież sie dość mocno hamuje. Nic z tego nie kumam. I postanowiłam, ze skoro będę bezdzietną panią, to musze zrzucić conajmniej 7 kg, żeby mieć chociaż 58 kg. I wtedy będę super laska. Jak na własnym weselu!
reklama
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Agawaa pięknie ! Zajmij się upiększanie, odchudzaniem, nartami, wyborem bielizny na wyjazd. Pisałaś że nie za często sie serduszkujecie to taki wyjazd to okazja do zmiany tego. Zaskocz czymś M, poszalejcie. A Piotrus jeszcze będzie. My za pierwszym razem mieliśmy już imię Piotrus ale jakoś skupialismy się nad wyborem imienia dla dziewczynki tak jakby miała być Córeczka. Teraz w 3 ciąży też od razu imiona dziewczynek mi chodziły po głowie. No i dla dziewczynki do dziś nie mamy i nie to że jednemu się podoba a drugie mówi NIE. Po prostu nie pasuje nam żadne...
A tak z ciekawostek to prawidłowo urodzinki ma w sobotę choć wcale nie urodził się 1 Marca.
A tak z ciekawostek to prawidłowo urodzinki ma w sobotę choć wcale nie urodził się 1 Marca.
Ostatnia edycja: