karaiwina same czarownice tutaj są! wspaniałe wieści! po cichutku gratuluję, a Tobie życze spokoju. Trzymam strasznie mocno kciuki, żeby wszystko było ok! Przez chwilę smutne wspomnienia pojawiły się na forum, a tu taka wiadomość super!
reklama
eska13
Fanka BB :)
Taram Karaiwina super gratuluje berek jednak nie goni ino ściga
Marcela i jak tam???????
Bakalia widzę że szalejesz u mnie niestety musi przyjść Pani i zrobić porządki bo obawiam się że mój nie da rady poza tym od 5 miesięcy sprząta ino centrum ;P
Celta u nas śniegu a śniegu aż się rzygać chce XDDDDDDD
Marcela i jak tam???????
Bakalia widzę że szalejesz u mnie niestety musi przyjść Pani i zrobić porządki bo obawiam się że mój nie da rady poza tym od 5 miesięcy sprząta ino centrum ;P
Celta u nas śniegu a śniegu aż się rzygać chce XDDDDDDD
karaiwina
Dzięki dziewczyny.
Właśnie zapisałem się do lekarza NFZ na piątek
Wtedy dopiero kciuki się przydadzą
Właśnie zapisałem się do lekarza NFZ na piątek
Wtedy dopiero kciuki się przydadzą
karaiwina
Eska a co oznacza, ze musi przyjść Pani? Wynajmiesz kogoś do sprzątania tak? Zaintrygowało mnie to.
Karaiwina cudowna wiadomość! Gratuluje Mamusiu! Wklej nam teścik. Bardzo lubię patrzeć na testy piękne!
Susel Ciesze sie, ze Cie pocieszylam. Po prostu myśle, ze my z tymi różnymi myślami sie będziemy bily długo..... Ale nawet jak będziemy miały gorszy dzień, to mamy gdzie sie wyzalic, wszyscy Cie zrozumieją, a potem sie pozbieramy do kupy. Myśle, ze słowa lekarzy prorocze. &&&&
Michalina - jak tam? Wszystko ok?
Madziorrek - jak plamienie? Minęło?
Susel Ciesze sie, ze Cie pocieszylam. Po prostu myśle, ze my z tymi różnymi myślami sie będziemy bily długo..... Ale nawet jak będziemy miały gorszy dzień, to mamy gdzie sie wyzalic, wszyscy Cie zrozumieją, a potem sie pozbieramy do kupy. Myśle, ze słowa lekarzy prorocze. &&&&
Michalina - jak tam? Wszystko ok?
Madziorrek - jak plamienie? Minęło?
karaiwina
reklama
karolina859
Witam wieczorową porą ;-) melduję się bo od południa goniłam się z córką po mieście w celu załatwienia kilku spraw, ale już wróciłam, obiad zjedzony teraz czas na kawkę i pisanie do Was moje kochane!! Jestem taka szczęśliwa że mogę tu z wami być, cieszyć się radościami a w czasie smutku znalezć dobre słowo.. SUSEL- ja też miałam poronienie zatrzymane podobnie jak MARCE_LA w 7 tygodniu ciąży choć tydzień wcześniej byłam na USG to był 6 tydz i był malutki zarodek z bijącym serduszkiem, przepiękne uczucie, niestety ciąża przestała się rozwijać bez poznanej mi przyczyny bo badania krwi nic nie wykazały, jedynie hormon stresu tzw GRA% miałam podwyższone, reszta Ok, i tak nosiłam swoją ciążę według miesiączki aż 14 tyg, po czym po 7 ciąża obumarła i mój organizm nie dawał mi żadnych oznak.. To było trudne dla mnie i mojego R, ale bez jego wsparcia nie dałabym sobie rady, jest wspaniałym, ciepłym i kochającym facetem choć czasami pokazuje swój charakterek ale to już inna bajka.. Byłam potem na kontroli u lekarza który nie skierował mnie na żadne badania, tylko powiedział że mam "tyłozgięcie", że trzecia cesarka to już duże ryzyko, i czy mam dużo pieniążków i duży dom na to swoje trzecie dziecko bo chciał mi przepisać tabletki anty anty ale ja mu tłumacze że nie długo znów mam zamiar się starać to z takimi oczami coś takiego mi powiedział.. zwątpiłam, uznałam że pójdę do innego lekarza, ale jak na razie mam okres, dostałam go 8 grudnia, czy orientujecie się jak długo trwa krwawienie? wczoraj było jakby słabiej, dzisiaj znów leci mocniej.. Czy po 14 dniach wystąpi owulacja? KARAIWINA-gratuluję dwóch kreseczek , zazdroszczę aż !!!