reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć!
Poczulam, ze to najwyższy moment na podzielenie się z wami moja historia. 05.08.13 wizyta kontrolna u lekarza w prawie 20 tyg. Ciąży i wyrok... Brak akcji serca Franek wygląda na 14 tydzień i 5 dzien, choć 3 tygodnie wcześniej byłam u lekarza i wszystko było dobrze choć malec był nieco mniejszy. Szpital, a tam mnóstwo życzliwego personelu i koniec naszej bajki... Teraz zostały ostatnie badania i od stycznia planuje znów czekać na kolejna bajkę tym razem z happy and'em.
Podczytuje już was od jakiegoś miesiaca i życzę wszystkim zafasolkowania, a potem szczęśliwych i spokojnych ciąż, a tym które noszą pod sercem swoje cudo dużo wytrwałości i wiary, ze tym razem bedzie dobrze.
Dziekuje, ze jesteście tutaj!!!

reklama
Cześć karaiwina...
[*] dla Franka. Dobrze, że tu jesteś, ten wątek jest odpowiedni dla Ciebie. Każda z nas przeżyła tragedię, więc wiemy co czujesz. Będziemy mocno ściskać kciuki za Ciebie od stycznia.
A jak się czujesz teraz? fizycznie w sensie.

Dziękuje już za kciuki;)
Fizycznie jest ok. Zreszta od początku po stracie fizycznie było w porzadku, tylko ten okropny ból i niemoc, ze to już koniec..., ale na szczęście udało mi się z tym pogodzić i napełnić się marzeniami, że mi też będzie dane trzymać w ramionach swój mały-wielki cud!
A Tobie mocno kibicuje na końcówce!

karaiwina przykro mi ze ciebie tez to spotkalo... trzymaj sie i walcz dalej.... :-)

Jak to jest z bolem piersi po crio na sztucznym cyklu? i czy jajniki moga pobolewac? w sumie nie powiinny bo nie bylam stymulowala a co za tym idzie nie ma pecherzyka nie? czy to tylko moje odczucie? hmmm ciagnie mnie w podbrzuszu troszke dzis....

Ostatnia edycja:
karaiwina- kochana. Strasznie, strasznie mi przykro. (*) dla Twojego Aniolka. Ochh musi byc dobrze. W styczniu wystartujesz z grubej rury....a w pazdzierniku bedzie małe, sliczne, różane bobo;)

Karaiwina witaj tak mi przykro
[*] ale popatrz naokoło ile happy endów także głowa do góry i na pewno doczekamy i Twojego ;)* najważniejsze badania i potem już tylko staranka;)

Madzia, Michalina, Marcela u mnie okej dostałam też luteinkę docipną ale 100 ona nie jest refundowana no ale wygodniejsza przede wszystkim, poza tym nospa forte 3 x 1 i asmag forte 3x 2 i sobie leżakuję, mój syneczek namiętnie kopie także jakoś leci, tylko ten śnieg mnie wkur....... jak ja zimy nienawidzę a wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dajcie znać dziewczyny co po wizytach i jakie macie plany ;)

Ja już po wizycie :) Doktorek powiedział, że do świąt to na pewno nie dotrzymam, i że 16.12 (mój termin z miesiączki) też mało prawdopodobny. Obejrzał i mnie, i usg z początku ciąży i stwierdził,że szykujemy się na 10.12. W Mikołajki mam przyjść na wizytę żeby mieć weekend, jak to powiedział, "na manewry" :) A! No i wazy już prawie 3200g! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry