reklama
eska13
Fanka BB :)
Maga czas bardzo dobry ja mam sunie shih tzu i wiesz co zrobiła jak wróciłam 5 minut obwąchiwała brzuszek i się cieszyła ogromnie
Mika jak tam * też się cieszę, że Cię usłyszałam bo ino wyszłam z pracowni echokardiografi włączyłam telefon bo tam musiał być wyłączony a tu Twój smsek - ino dzwonić *
Agawa to na pewno świetny pomysł nie zaszkodzi
Madziorek i Agawa wyluzujcie pamiętacie u mnie było to samo XDDDDD
Suana ja też byłam pewna swojej owulacji i co dzidzi młodsze XDDDDDDDD a dała bym sobie rękę uciąć, że owulka była wtedy
Ozila dzięki a Ty jak się czujesz???
Aschlee pozdrawiam kiedy staranka???
Malgonia super oglądałam wykresik i widzę, że spokój &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marcelka a Ty jak tam lepiej CI leżysz sobie????
Kasiuchna dzięki - dokładnie póki francy ni ma szansa jest XDDDDD
Ewikewik łapaj fluidy a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bakalia jak po wizycie???
Mika jak tam * też się cieszę, że Cię usłyszałam bo ino wyszłam z pracowni echokardiografi włączyłam telefon bo tam musiał być wyłączony a tu Twój smsek - ino dzwonić *
Agawa to na pewno świetny pomysł nie zaszkodzi
Madziorek i Agawa wyluzujcie pamiętacie u mnie było to samo XDDDDD
Suana ja też byłam pewna swojej owulacji i co dzidzi młodsze XDDDDDDDD a dała bym sobie rękę uciąć, że owulka była wtedy
Ozila dzięki a Ty jak się czujesz???
Aschlee pozdrawiam kiedy staranka???
Malgonia super oglądałam wykresik i widzę, że spokój &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marcelka a Ty jak tam lepiej CI leżysz sobie????
Kasiuchna dzięki - dokładnie póki francy ni ma szansa jest XDDDDD
Ewikewik łapaj fluidy a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bakalia jak po wizycie???
Ostatnia edycja:
karolina859
Witajcie dziewczyny, szukałam takiego wątku jak Wasz i wkońcu udało mi się znalezć..Do nie dawna byłam na forum "Majóweczki 2014" jednak 12.11.2013 przekreślił w moim zyciu WSZYSTKO.. diagnoza: poronienie zatrzymane, zabieg łyżeczkowania,antybiotyk... a we mnie ból, płacz,rozpacz.. Za dokładny tydzień mam odbiór wyników histopatologicznych... mam nadzieję że uda mi się znalezć przyczyne bo w dniu przyjęcia do szpitala wszystkie wyniki takie jak krew miałam bardzo dobre , to była moja trzecia upragniona ciąża z nowym partnerem, ojcem nie moich dzieci... Sama nie wiem dlaczego tak to się skończyło, oboje mamy po 28 lat.
karolina859
Czy orientuje się któraś z dziewczyn jakie badania powinno się zrobić żeby uniknąć przy kolejnej probie rozczarowania związanego z poronieniem? Naczytałam się w internecie dużo rzeczy, trzeba porobić badania itd mój partner również powinien przebadać swoje nasienie celem wykluczenia wadliwych plemników.... mam tysiące myśli w głowie, chciałabym mieć absolutną pewność że tym razem wszystko pójdzie ku dobremu... W najbliższym czasie planuję wizytę u swojego ginekologa, myślę że znajdę u niego odpowiedzi na nurtujące mnie pytania... Gdzieś przeczytałam że najlepiej odczekać miesiąc po poronieniu a gdzie indziej że lepiej 3-4 miesiące... Boże jaki długi okres wyczekiwania...
eska13
Karolinka z racji że masz 2 dzieci poronienie mogło po prostu zdarzyć się ze względu na nie chorobę dzidzi i nie koniecznie jest to WASZA wina, możesz sobie zrobić toxoplazmozę, cytomegalię, hormony tarczycy, bo z racji urodzenia 2 dzieci dużo rzeczy odpada moim zdaniem, a aprtneowi możesz armię zbadać nie zaszkodzi na pewno
A co do czekania to jednak po zabiegu zaleca się odczekanie 3 miesięcy ze względu na osłabioną szyjkę, żeby trzymała prawidłowo w ewentualnej ciąży.
A co do czekania to jednak po zabiegu zaleca się odczekanie 3 miesięcy ze względu na osłabioną szyjkę, żeby trzymała prawidłowo w ewentualnej ciąży.
Ostatnia edycja:
karolina859
ESKA 13 Dziękuję za ciepłe słowa i radę która napewno mi się przyda , po odebraniu wyników ze szpitala zarejestruję się na wizytę u swojego ginekologa które podpytam o ewentualne badania potrzebne do przebiegu zdrowej ciąży , póki co w internecie doczytałam się informacji na temat tabletek Prenatal PROBABY który pomaga w poczęciu dziecka ... Jest on zarówno dla kobiety jak i męzczyzny, dziewczyny co sądzicie o takich wspomagaczach??
Izka87
Karolina859 witaj i światełko dla aniołka zapalam (*), widze, że masz już dwójkę zdrowych dzieciaczków, więc nie wygląda to na jakas wade tego maluszka, raczej po prostu pechowe zrządzenie losu :/ odczekaj troche, niech macica i psychika się zregenerują i do dzieła
dziewczyny te które będą testować, tak dla rozluźnienia Najboleśniejszy objaw ciąży!!! :-)
dziewczyny te które będą testować, tak dla rozluźnienia Najboleśniejszy objaw ciąży!!! :-)
reklama
Madziorrek
Karolina- (*) światełko dla Twojego Aniolka.