reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Troszke mnie nie bylo, jutro nadrobie czytanie, dzis tylko przelecialam z grubsza.
malgonia gratuluje !!!, nawet nie wiesz jak sie ciesze!:-D To pewnie bylo plamienie implantacyjne;-)

eska dobrze, ze juz w domciu, ale mialas przejscia, ja tez mialam kolo tego tygodnia pamietam lekkie skurcze w nocy i zazylam magnez 2x forte i jakos zasnelam i przeszlo, fajnie, ze full set w szpitalu dostalas i przebadali z gory na dol, bo spokojniejsza jestes, a i zdjecie cudo!!!;-)

suana moze dzidzia jest po prostu drobniutka i tyle, nie przejmuj sie na zapas, bo jak a popatrze wstecz ile ja sie juz do tej pory nadenerwowalam to az mi mnie zal, a idzie wszystko " do przodu", bedzie dobrze;-)

michalinko sproboj pomyslec, ze juz tuz tuz Twoja kruszynka bedzie Ci rozswietlac zycie i nie stresuj sie juz, u Ciebie koncoweczka- bezpiecznie juz;-) doceniaj kazda chwilke teraz kochana , bo juz niedlugo bedziesz tesknic za brzuszkiem jak dziewczyny z dzidziusiami sie cofaja wspomnieniami!

reszte goraco pozdrawiam posylam ~~~~~~~~~~~
3 mam za kolejne II

ewik mnie dziisiaj babka w pracy powiedziala, ze jej przyjaciolka urodzila coreczke 2 lata temu w wieku 47 lat naturalnie!!!! 3-cie dziecko, nie planowane oczywiscie, ale przyjeta ciaza z wielka radoscia, dziewczynka sie pieknie chowa, pomyslalam od razu o Tobie....a Ty sie tak przejmujesz , nie ma co;-)

agawa, madziorek nie ma @ to jeszcze nie przesadzone!
i 3 mam za operacje Oczywiscie madziorku.

Buziakuje reszte i odliczam kolejne tygodnie, aby w spokoju- 3 majcie dalej prosze;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, bardzo mi przykro że testy nic nie pokazały.
Ale jak pisza dziewczyny, póki @ nie ma jest szansa!

Agaawa - a gdzie zapisałaś sie do kliniki? uważam że to dobry krok, wiem jak ciężko jest się podnieść po każdej @ przez 3 lata :(
Rozumiem że mężuś zbadany?
nie pamiętam czy Ciebie pytałam, a czy tarczyce badałaś? jakieś leki do stymulacji cyklu bierzesz?

Eska - synio cud malina <love>

Aschlee - powodzenia i owocnych starań!

Mika jakie cudne wieści!!! Gratuluję!!! :***
malgonia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby wszystko było super. Plamienia nie muszą nic oznaczać. Ja w tej ciąży miałam krwawienia (nie wystarczały wkładki) przez tydzień w 5/6 tc i okazało się, że wszystko jest ok. U Ciebie też tak będzie!
eska jakie cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) uwielbiam takie fotki! Tutaj chłopców jak na lekarstwo, niech rośnie zdrowo!
ewik fluidy wysyłam z kanapy wszystkimi częściami ciała!!! :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
suana takie kilkudniowe odchylenia od terminu nie są powodem do zmartwień, fasolka ma swoje tempo, a może zaraz nadgoni różnice? Będzie dobrze!
Agawa robiłaś sikańca? @ rozumiem jeszcze nie przyszła? ja ciągle wierzę, że się uda!
Madziorek super pomysł z tym dobrym uczynkiem! Mogę się podpiąć pod tą akcję? Straszny miałaś koszmar!
michalinka jak tam samopoczucie?

Pewnie ze mozesz;))))

Moj Tosinek jest tak biedny:( Lezy i patrzy pytajaco "za co mi to zrobilas":( Koszmar jakis;( Ale jeszcze tylko pare dni go poboli i juz bedzie zdrowiutki.... Buzka dziewczyny.

Oj Eseczko... Miał nie drozne kanaliki lzowe i ciagle mial zapalenie oczek. To stwierdzilismy ze czas pzrestac szpikowac go antybiotykami.... i poszel na udroznianie. Ale przy jednej narkozie od razu ciachnelismy mu jajeczka;((( Bo straaasznie go kochamy i bylismy juz u kilku weterynarzy i kazdy mowi to samo... ze po wycieciu jajek spadnie prawdopodobienstwo zachorowania na raka prostaty no i na raka jader... Wiec ciachnelismy klejontki bidulkowi...;( ale czuje sie jak rzeźnik, a on jest taki biedny. Oczka plus jajka.... Koszmarnie z wyrzutem na mnie patrzy...

O Madziorek, rzeczywiście może patrzeć z wyrzutem, ale wybaczy :)

Daj znać jak jutro tempka. Jeśli to spadek implantacyjny to test jutro i tak nie wyjdzie, po 3 dobach może być słaba kreska. Ja w drugiej miałam taką na słowo honoru. Jejku, trzymam kciuki, ale wiesz- nie nakręcaj się. I tak póki @ nie ma, nadzieja jest. Więc &&&&&&&&

Moj pies tez mial problemy z kanalikami lzowymi ale obylo sie bez zabiegu...a o tych nowotworach nie wiedzialam ze to zmniejsza ryzyko zachorowania...w takim razie bede musiala nad tym pomyslec u mojego Pluszaka

reklama
Aschlee.... też niewiedziałam, więc nie ciełam. Ale później zaczęłam czytać, pytać i podjęłąm tę okropną decyzję;( A wiesz mi sie podczas zabiego okazało, że Tosiek wogóle w prawym oku nie ma kanalików łzowych.

Do góry