reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dzień dobry;
ja już po śniadanku i właśnie piję sobie herbatkę :-D

Wczoraj planowałam takie zakupy dla bobo, a absolutnie nic nie było. Dawno już zakupy mi się tak bardzo nie udały :dry:
No ale nic. Mam powód, żeby w necie poszperać :-D

Magda mam nadzieję, że dziewczyny rozwiały Twoje wątpliwości. Ja padłam i nie doczytałam już.
Ale &&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~przesyłam :tak:

reklama
Witam :)
W dalszym ciagu nie moge spac, a jak juz udalo mi sie troszke pospac to snily mi sie takie rzeczy ze lepiej nie mowic.. :/ Najdziwniejsze jest to ze mimo tego ze nie spie pol nocy to jestem w miare wyspana.. Ja z buleczkami nie mam problemu bo wlasnie "mieszkam" w sklepie do konca tygodnia bo dziewczyna jest na zwolnieniu wiec wystarczy ze otworze drzwi i mam buleczki :D

Nanu juz to lubie :) Pozniej zmolestuje meza to tez polubi ;)

Ostatnia edycja:
ależ masakra dziś ze mną,

płaczliwam od rana, nie wiem o co chodzi, sama siebie nie rozumiem....

do tego kawa mi nie smakuje - GŁÓWNEMU KAWOSZOWI! szok!!!

ja juz tez po sniadanku i po kawusi :-)
Nanu uroki skokow hormonalnych ;-) ciesz sie chwila dlugo to nie potrwa a sporo mozna wymusic na naszych chlopakach :-D u mnie jeszcze placzaca sie nie zalaczyla, poprzednio caly drugi trymestr ryczalam nawet na reklamach :-D

co do zakupow my wczoraj nabylismy kolejny 5-cio pack bodziakow, a moje szczescie ogladalo smoczki...nie jestem zwolenniczka smoczkowania wiec go odwiodlam od pomyslu zakupu :-D

Hej ktoś o mnie pamięta

Danutaski dobrze ze tak sobie fajnie radzicie z Ninką, a wizyty w 1 miesiacu dziecka jak dla mnie są nie do przyjęcia.

Jestem umówiona na wizytę u pani od tokso, ale dopiero na 23 października, jak usłyszałąm datę to się trochę podłamałam bo do tego czasu bez brania leku dziecko sie moze zarazić, ale lekarka mnie uspokoiła, powiedziała ze jakby było zagrożenie to nie umawiałaby mnie za miesiąc tylko od razu, że dziecko sie nie zarazi, ona jest lekarzem wiec sie na tym zna , mam jej zaufac, nie denerwować się , spokojnie czekać na wizytę i nie czytać internetu. Wnioskuję zatem że ta toxo jest stara. Do gina mam sie zgłosić koło 15 i wtedy jeszcze raz zrobię IgM i zobaczymy czy spada, oby.

Dzisija idziemy na weselę

pozdrawiam

reklama
Nanu do smoka latwo dzidzie przyzwyczaic, a potem problem z odstawieniem. Zima dzieci sie obslinia i sie potem robia takie zmianki skorne (u mojego syna to wygladalo okropnie) i teraz wcale nie bede uczyc i nie bede miala z tym problemu. Poza tym krzywe zebole sie robia, a nie daj Boze jak sie zawieruszy czy zapomnisz to nocka z glowy, albo nocna apteka... Ja raz zrobilam blad a teraz go nie powtorze;-)

Do góry