reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Takie same chyba,jak zobaczyłam dwie to się na tyle zdziwiłam,że nawet nie zwróciłam uwagi. Bolą mnie jajniki i mam w miarę mokro, ale jeszcze nie tak mega. Takie to wodniste,a nie rozciągliwe :)

Marta dobrze widzę-facecik to jest? :)

Gatto i Danutaski-dzięki za kciuki :) Jezeli to dobry wynik to i tak jestem zadowolona nawet jak nie będzie II (chociaż mam nadzieję ,ze moze będą) bo wygląda na to ,że wszystko ładnie działa i mam nadzieję że tak zostanie:)

Nanu-tak jak dziewczyny pisały-jak dziady nie doceniaja tego co robisz i jeszcze cię denerwują to idź na l4, chocby tylko na jakiś czas,żeby wrócić do siebie odpocząc trochę .

Ja w poprzedniej pracy miałam podobnie-moja dyrektorka miala ksywkę Smoczyca i zapewniam cię ,że w pełni zasłuzenie.Ja głupia ,chora chodzilam do pracy bo mnie poczucie obowiązku tam gnało a ta zołza nie dośc,ze nie doceniła to jeszcze o byle co robila sajgon. A jeszcze w ciągu roku ośmieliłam się wziąc jeden dzień bezpłatnego urlopu to mi go kazała odrobić.

To do dziela, jakby jedna byla jasniejsza to moglby byc falszywy alarm zreszta jutro powtorzysz i powinny byc tak samo mocne a jak nie to przeciez przytulanki same z siebie tez sa fajne nawet jak nie ma owu, ale u Ciebie wszystko wskazuje na to ze jest ;) mi wlasnie dzieki testom sie udalo wiec mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wysylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Magda wykres jak wykres, trudno cokolwiek powiedziec, dopiero jak bedzie skok temp to bedzie mozna stwierdzic ze byla owu. Jesli test wyszedl pozytywnie to warto sie poprzytulac, owu moze byc wczesniej, niekoniecznie w 14dc. Poza tym test owu wykazuje, ze nastapi ona w ciagu 24 godzin, wiec moze i jutro. Warto probowac &&&&&&&&&&&&&&&&&

To do dziela, jakby jedna byla jasniejsza to moglby byc falszywy alarm zreszta jutro powtorzysz i powinny byc tak samo mocne a jak nie to przeciez przytulanki same z siebie tez sa fajne nawet jak nie ma owu, ale u Ciebie wszystko wskazuje na to ze jest ;) mi wlasnie dzieki testom sie udalo wiec mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wysylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

O to to, Mój też ostatnio powtarza,że nie zaszkodzi próba generalna przed właściwymi działaniami:) Twierdzi ,że żeby sobie jak to on mowi:"zmajstrować eleganckie bejbi" trzeba dobrze potrenować .

Magda trzymam kciuki za staranka:)

Dzięki dziewczynki, ja też jestem pod wrażeniem sprzętu mojego synka. Teraz nie ma żadnej wątpliwości że to Wojtuś rośnie pod serduszkiem. Z wizyty jestem bardzo zadowolona mimo że nie obejrzeliśmy w 3d- mały leżał pleckami do nas i nic nie było widać. Więc lekarz z powrotem przełączył na 2d i skasował nas jak za normalne. Dostaliśmy płytkę z nagraniem. Lekarz sprawdził wszystko jak na usg połówkowym i teraz bynajmniej mam to poczucie że dobrze nas zbadano bo po wizycie u swojej ginki nie byłam usatysfakcjonowana. Mały waży 540g czyli od zeszłego piątku przybyło mu 7dkg ;-)

Nanu kochana gratuluję fasolki i bicia serduszka. Postaraj się nie przejmować pracą, a jak się nie da to po prostu weź L-4 zdrowie Twoje i Kropeczki jest teraz najważniejsze. Dbaj o siebie :-*

Do mnie jutro przyjeżdżają rodzice,już nie mogę się doczekać ich reakcji na wieść o wnuku. Ojciec oszaleje ze szczęścia

Marta

to rodzice jeszcze nic nie wiedzą?!!! SZOK!!!

zmykam do spanka Kochane.... jednak u Was najfajniej jest, jakaś taka swoboda no:)
jak dobrze,że mam S. - odratował mnie dziś...

Ostatnia edycja:
reklama
Kupilam sobie ten granulat, ktorego nazwy nie pamietalam :-D pani w aptece mowila ze musze poczekac do 3 dni na dzialanie...a zadzialal po 4 godzinach :-)
Juz nie potrzebuje sliwek, morel to specyfik dla niemowlakow nic sie nie wchlania, wszystko idzie do jelit, gdzie woda jest odfiltrowana i zostaje sama substancja czynna.
Jedyny minus to cena, za 10 saszetek dalam 12€. Wg zalecen przez pierwszy tydz., jedna saszetka rano i jedna na wieczor, po tyg jedna na dzien.
Najwazniejsze ze dziala:-)

Uciekam spac, milych przytulanek i spokojnej nocki:-)

Do góry