reklama
Fuma wynik wg mnie bardzo dobry, z tego co pamietam badalas w dobrym dniu, wiec nie ma sensu na razie niczym sie wspomagac. Jesli do niedzieli temp bedzie sie tak ladnie utrzymywala proponuje zrobic testa i nieustannie trzymam kciuki!!
Marta ty zberezniku!!
Marta ty zberezniku!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wróciłam i jestem padnięta.
Marta imponujące zdjęcie
Danutaski moja waga przy karmieniu piersią też spadała, ale czy dużo jadłam - nie pamiętam.
Zmykam odpoczywać. Miłego wieczoru.
Marta imponujące zdjęcie
Danutaski moja waga przy karmieniu piersią też spadała, ale czy dużo jadłam - nie pamiętam.
Zmykam odpoczywać. Miłego wieczoru.
Marta! Jaki piekny fiutek!
Ja dzis wrocilam z pracy w stanie rozkladu,takie jazdy dzisiaj moi genialni azjatyccy przelozeni urzadzili ze poryczalam sie 3 razy,masakra byla! Nie bede szczegolow opowiadac,mam tylko nadzieje ze serce maluszka nadal bije:/
Ja dzis wrocilam z pracy w stanie rozkladu,takie jazdy dzisiaj moi genialni azjatyccy przelozeni urzadzili ze poryczalam sie 3 razy,masakra byla! Nie bede szczegolow opowiadac,mam tylko nadzieje ze serce maluszka nadal bije:/
myszka2829
Fanka BB :)
Nanu idz na wolne i olej zoltkow, co Ci beda nerwy szarpac.
Marta ale pitolek...cudenko;-)
Marta ale pitolek...cudenko;-)
Powiedzialam dzisiaj mojemu szefowi (jedyny normalny w tym towarzystwie) ze daje dupkom ostatnia szanse,ze jesli jeszcze raz mnie zdenerwuja,ide do lekarza i jedyny slad jaki po mnie zostanie to L4...
Nanu - I bardzo dobrze! Ostro trzeba
Zrobiłam test owulacyjny,bo dzisiaj dokuczają mi jajniki i wyszedł pozytywny, ale dopiero 10 dc. Możecie zerknąć na wykresik? Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Zrobiłam test owulacyjny,bo dzisiaj dokuczają mi jajniki i wyszedł pozytywny, ale dopiero 10 dc. Możecie zerknąć na wykresik? Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu głowa do góry. Bądź ostoją spokoju i idź na l4 Skośni niech cię cmokną!
Magda do dzieła!
Magda do dzieła!
reklama
Magda a mialas dwie mocne krechy? bo ja sie oszukalam troche na tych testach bo myslalam ze jest pozytywny jakos na poczatku cyklu a na drugi dzien byl negatywny, znowu za jakies 4 dni obie krechy byly mocne a ta druga nawet mocniejsza i to wtedy byla owulka.