reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczynki wpadam na chwilkę, nadrobię wieczorkiem albo jutro. Wrzucam tylko fotkę z pozdrowieniami dla e-ciotek :-D:-D

Załączniki

• IMAG0099.jpg
    IMAG0099.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Fuma wynik wg mnie bardzo dobry, z tego co pamietam badalas w dobrym dniu, wiec nie ma sensu na razie niczym sie wspomagac. Jesli do niedzieli temp bedzie sie tak ladnie utrzymywala proponuje zrobic testa i nieustannie trzymam kciuki!!:tak:

Marta ty zberezniku!!

Ja tak nie bardzo umiem to zdjecie zinterpretowac... Gatto napisala "zberezniku" a wiec to zdjecie "siusiaka"? :zawstydzona/y:oczywiscie jak nie to prosze sie nie gniewac ja to taka ciemna w tym jestem;-)

Marta! Jaki piekny fiutek! :D

Ja dzis wrocilam z pracy w stanie rozkladu,takie jazdy dzisiaj moi genialni azjatyccy przelozeni urzadzili ze poryczalam sie 3 razy,masakra byla! Nie bede szczegolow opowiadac,mam tylko nadzieje ze serce maluszka nadal bije:/

Powiedzialam dzisiaj mojemu szefowi (jedyny normalny w tym towarzystwie) ze daje dupkom ostatnia szanse,ze jesli jeszcze raz mnie zdenerwuja,ide do lekarza i jedyny slad jaki po mnie zostanie to L4...

reklama
Magda a mialas dwie mocne krechy? bo ja sie oszukalam troche na tych testach bo myslalam ze jest pozytywny jakos na poczatku cyklu a na drugi dzien byl negatywny, znowu za jakies 4 dni obie krechy byly mocne a ta druga nawet mocniejsza i to wtedy byla owulka.

Do góry