reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dzien dobry :-)

Nanu a na zwolnienie nie chcesz isc? Albo udaloby sie wypertraktowac jakies przyzwoite godziny wstawania... Ja w sumie od 10 do 12 to ziewam jak cholera, do tego to moja pora jedzenia 2-go sniadania na szczescie moge zjesc w trakcie;-)

reklama
Myszko na zwolnienie na razie przynajmniej nie chce isc... boje sie ze za duzo bede myslec i czytac w necie i analizowac... a tak jak w biegu mijaja kolejne dni to mniej nerwow mnie to kosztuje:) gin pytala czy nie chce L4,nawet upewniala sie czy na pewno mam prace biurowa. A ja mam biurowa,do tego jako kierownik mam wiecej swobody. Jesc tez moge kiedy chce. Jedno czego nie wywalcze to pozniejszych godzin,niestety takie uroki korporacji,jedna zasada dla wszystkich-od operatora do prezesa...

Plan mam taki zeby pracowac do konca roku,oczywiscie jesli wszystko bedzie w porzadku...

nawet w korporacjach maja ugli dla ciezarnych (to sa zapiski w prawie pracy i ochronie ciezarnych) poszukam Ci tego na spokojnie ;-), ja bym skorzystala chociaz z pozniejszego wstawania, bo moze faktycznie sama praca nie jest najgorsza bo nie masz czasu na szukanie bzdur w sieci... tylko to wstawanie w srodku nocy ;-)

ok znalazlam, ale dotyczy to godzin nocnych i nadliczbowych :-( delegacji, szkolen itp., moze cos maja w wewnetrznym regulaminie ulgowego?? ^^

Ostatnia edycja:
Nie ma myszko,dopiero jak sie wraca po macierzynskim to ma sie 2 przerwy na karmienie,co u nas czesto dziewczyny zamieniaja albo na przychodzenie godzinee pozniej albo wychodza godzine wczesniej...
Ale spoko,ja juz 6 lat tak wczesnie wstaje:) fakt,ze teraz ciut ciezej to idzie ale daje rade:)

A ty jak sie czujesz myszko?

Nanu ja czuje sie dobrze, nawet powiedzialabym bardzo dobrze :-)

Kicia znalazlam cos odnosnie usuwania kamienia nazebnego w ciazy ;-)

Higiena w ciąży - Uroda w ciąży - Ciąża i poród - BabyOnline.pl

a szukalam w sumie czy moge sobie robic rumianek do podmywania, zamiast mydla bo zauwazylam, ze mam wieksze uplawy po zmianie mydelka... no wiec szukam zanim cos zrobie... ale chyba zaszkodzic nie zaszkodzi:sorry: no i nie moge sie doczekac tego kolczyka ;-) a to jeszcze caly tydzien :-D
no i ide dzis na poszukiwania majtek ciazowych, bo stringi to kiepski pomysl w ciazy ;-)

tu u nas jak sa sklepy ciazowe... to ceny z kosmosu:szok: a ja nie moge nic miec na brzuchu a miejsce pod brzuchem tez sie kurczy...
wiec troche sie nalatamy za glupimi gaciami:shocked2: wszedzie sa staniki... a generalnie w zaawansowanej ciazy preferuje sportowe, bo sa wygodniejsze i nic mnie nigdzie nie uwiera, a czy wygladam sexy czy nie to akurat mam gleboko w... wazne, zeby bylo wygodnie.
No wlasnie z tymi gatkami, zmiana mydelka tak mysle, ze to przyczyna moich ostatnich "dolegliwosci" choc bardziej dyskomfortu ;-) od lekarza nie dzwonia wiec chyba wyniki ok, ale wejde zapytac ;-) po drodze na miasto ^^, no i dopytam o ten rumianek i moze mi poleci jakis plyn do higieny intymnej, bo poce sie jak dzika swinia... zwlaszcza tam:szok:

reklama
Ja z gatkami na razie nie mam problemu, a stanik już mam sportowy. Mam stanowczo za bardzo tkliwe cycki, żebym jakikolwiek inny mogła nosić.

Ja dzisiaj mężowego zamierzam wyciągnąć na maraton po sklepach. Słyszałam że w H&M są fajne przeceny. Może i dla brzuszka coś kupię

Do góry