reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

myszka super cieszę się bardzo:tak::-)a ty palisz nawet nie wiedziałam?kolczyk na nałogi dobre,byle zeby pomogło;-)

reklama
Myszko w ktorym miejscu ten kolczyk? Ja niestety tez mam problem z paleniem... Mam nadzieje ze jak uslysze serduszko to doznam takiego szoku ze mnie odrzuci ;)

On ma duzo ludzi, ktorzy akupunktura lecza bole, dusznosci itp., chwala sobie ta metode a kolczyk ma wywierac staly ucisk na konkretny punkt, po 4 tygodniach powinno byc juz ok...zobaczymy. Sama nie potrafie sobie z tym poradzic, wiec probuje czego sie da.

nanu ale wspaniałe wiadomości, gratuluję:-)

ja też miałąm wizytę u ginki dzisiaj..no więc endometrium super, dziś 9 dc i ma 8mm. Jeśli chodzi o jajniki, no to szału nie ma, lekarka chyba liczyła na więcej pęcherzyków po CLO, tak w sumie trochę w naciągany sposób określiła, że w lewym jajniku jest pęcherzyk dominujący , ma 1,10 cm.. kazała przyjść we wtorek na monitoring, zobaczymy, czy będzie rósł.. jeśli tak, pomyślimy o Pregnylu.. kazała mi wyluzować psychicznie, kurcze powiedzcie mi, jak to zrobić?????!!!!!!
/liczyłam na chociaż 2 fajne pęcherzyki, no cóż.. dobre i to :)

ja dziewczyny jak sie tylko dowiedziałam ze jestem to odrazu faje do śmieci nie byłam w stanie palić wiedząc ze moje maleństwo będę truć.

Myszko w ktorym miejscu ten kolczyk? Ja niestety tez mam problem z paleniem... Mam nadzieje ze jak uslysze serduszko to doznam takiego szoku ze mnie odrzuci ;)

Gdzies na uchu, ale gdzie to jeszcze nie wiem.

Angel mnie tak z automatu samo odrzuca po porodzie...teraz za to ciagnie mnie jak cholera;-( jak probowalam nie palic to noralnie czulam bol, lacznie z brzuchem... Nienawidze byc bezsilna, ale w tym jestem dlatego szukam pomocy gdzie sie da.

myszka rozumiem cie moja siostra tez w ciazy to najchetniej by jadla fajki....kazdy chodzil sie na nia darl a ona i tak cichaczem paliła,moja siostrzenica jak sie urodzila to miala problem z oddychaniem cos z puckami lezala w inkubatorze,od lekarza tez dostala opr bo po lozysku widzial ze palila w ciazy,pamietam jak sie wtedy obwiniala ze palila.ja odrazu psychicznie mialam takie nastawienie ze ani jednej a uwierz mi tez jestem palaczem jakich malo.To dobrze ze szukasz sposobu aby nie palic.Mam nadzieje ze sie uda i trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry kochane! tekst w suwaczku mi się zmienił:) i wszystko się zgadza - fasol miał wczoraj 5mm:)

miłego dnia, ja miałam dziś pracować w domu, ale niestety prezes wymyślił sobie spotkanie z managerami więc muszę jechać.... ehh!

byle do 16!!! :D

Do góry