reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Fuma no obiecujaco wyglada....faza lutealna powinna trwac conajmniej 14 dni, wtedy tez, jak tempka drastycznie nie spadnie lub nie przylezie @ mozesz robic testa. Trzymam kciuki! Zobaczysz jaki wyjdzie progesteron, bo gdyby wyszedl niski i @ przyszla to w nastepnym cyklu warto sie wspomoc po owulce jakas luteinka:tak:wtedy szanse sa wieksze:tak:

Nanu aaaaaaaa super, super super i serducho bylo...bajka!!!Karo dzidzik to juz kawal czlowieka super &&&&&& Marta bardzo fajnie ze sie udalo zalatwic to 3d, kochanego masz tego swojego malza no i oczywiscie czekam na fotki:tak:

dzień dobry :-)

Karo maluszek piekny - gratuluje!
Nanu - brzmi baardzo fajnie! niech kolejne tygodnie płyną równie pięknie...

Fuma, Zapominajka- wobec tego przy okazji mozemy sie spotakc na kawie (bezkofeinowej) w Poznaniu... jestem wielka fanka tego miasta odkąd mnie tu przywiało... a i Nowy Tomyśl znam i lubię...

u nas znów chłodno... w pracy nawał roboty. Malutek podobno ma się dobrze - najbliższa wizyta za miesiąc prawie wiec... zaczynam się czuć ociężała... choć nic nie przytyłam jeszcze :-)
miłego wieczoru...

nO TO JESTEM!!!

aż mi serce wali do teraz!!! nie nastawiałam się że zobaczę zarodek na 100% a tu nawet serducho słyszałam!!!
ponoć wszystko na medal, nawet cytologia okazała się niegroźna, niby II grupa, ale mam się niczym nie przejmować.
Mam odstawić duphaston, kwas 15mg i vit E 400mg. Pozostaje tylko Magnez B6 i femibion.

następna wizyta 25 października o 9 rano!

karta ciąży założona:) a tu foty:

27092012_5W6D.jpg5w6da.jpg5w6db.jpg

Karo gratulacje!!! piękny dzidziol!!!

Marta - czekamy na foty!!!:)

reklama
Nanu jak sie ciesze!!! Ale mialas niespodzianke z tym serduszkiem!! To bedzie silny czlowieczek, zobaczysz!!! Widocznie twoja ginka ma tez lepszy sprzet od tych z nfz:happy2:

Do góry