reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja mam 24, a mój T 30. Nie mam przyczyny pierwszego poronienia, więc tutaj nie wiem. Wczoraj rozmawialiśmy właśnie o takich wadach genetycznych, stąd pytanie :)

Ona to ma gratulacje!!

Myszko super!! rosnie maluch rosnie. Genetycznie u nas tez nie sa obowiazkowe i sa platne, ja zrobilam, bo wiadomo, pierwsze poronilam, a teraz chcialam byc bardziej skrupulatna, ale wyszlo ok. Nt moze ci zmierzyc twoj ginek, wiec spoko:tak: Ciesze sie, ze wszystko w porzadku:tak:

Powiedzial, ze i tak nie ma 100% pewnosci i najlepiej wszystko widac gdzies miedzy 16-22tc.
usypialam Mala i usnelam i ja :-D, podobno w nocy nie spala... zobaczymy ile pospi u nas (spia oba eM i Mala:-D)

obiecana nowa fotka Kropuni

DSC_0069.jpg

pobral mi tez probki zeby sprawdzic chlamydie, jak cos wyjdzie nie tak to beda dzwonic bo terminowa wizyta za 4 tygodnie.

Ona_to_ma gratulacje dbaj o siebie i mysl pozytywnie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry