reklama
myszka2829
Fanka BB :)
statystyki, mialam dwa porody bez problemow genetycznych czy rozowjowych, moj wiek, ryzyko jest niby bo jestem po 35 roku zycia ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Myszko super!!! Pokażesz nam fotkę?
myszka2829
Jasne jak uspi Mala to siade do pc, bo nadaje z lozka;-)
Ona to ma gratulacje!!
Myszko super!! rosnie maluch rosnie. Genetycznie u nas tez nie sa obowiazkowe i sa platne, ja zrobilam, bo wiadomo, pierwsze poronilam, a teraz chcialam byc bardziej skrupulatna, ale wyszlo ok. Nt moze ci zmierzyc twoj ginek, wiec spoko Ciesze sie, ze wszystko w porzadku
Myszko super!! rosnie maluch rosnie. Genetycznie u nas tez nie sa obowiazkowe i sa platne, ja zrobilam, bo wiadomo, pierwsze poronilam, a teraz chcialam byc bardziej skrupulatna, ale wyszlo ok. Nt moze ci zmierzyc twoj ginek, wiec spoko Ciesze sie, ze wszystko w porzadku
myszka2829
Powiedzial, ze i tak nie ma 100% pewnosci i najlepiej wszystko widac gdzies miedzy 16-22tc.
usypialam Mala i usnelam i ja , podobno w nocy nie spala... zobaczymy ile pospi u nas (spia oba eM i Mala)
obiecana nowa fotka Kropuni
pobral mi tez probki zeby sprawdzic chlamydie, jak cos wyjdzie nie tak to beda dzwonic bo terminowa wizyta za 4 tygodnie.
Ona_to_ma gratulacje dbaj o siebie i mysl pozytywnie :-)
usypialam Mala i usnelam i ja , podobno w nocy nie spala... zobaczymy ile pospi u nas (spia oba eM i Mala)
obiecana nowa fotka Kropuni
pobral mi tez probki zeby sprawdzic chlamydie, jak cos wyjdzie nie tak to beda dzwonic bo terminowa wizyta za 4 tygodnie.
Ona_to_ma gratulacje dbaj o siebie i mysl pozytywnie :-)
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ale fajna kruszyna
też bym się drzemką uraczyła
też bym się drzemką uraczyła
reklama