reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No i ja zglaszam po pracy.
Ja mam 25 i moj M. tez 25 i niby ryzyko u nas wad genetycznych znikome a jednak wystapilo.Dlatego chyba jutro moj najgorszy dzien.
Myszko super ze wszystko w porzadku.Ciesze sie bardzo!!!

reklama
Karo nie denerwuj sie u Ciebie tez wszystko bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& masz kciukasy, zebys sie pewniej poczula:*

Dobry wieczór staraczki!
Ja zaraz doczytam co tam u Was, bo widzę że dużo naskrobałyście.
U mnie dziś ciężki dzień - rok od odejścia mojego pierwszego aniołka. Robię co mogę żeby zająć ręce i głowę, ale ciężko mi to wychodzi.

Karo wszystko będzie dobrze, trzymamy wszystkie kciuki forumkowe &&&& postaraj się nie denerwować, wiem że łatwo się pisze, trudno robi, ale dzidzuś czuje wszystko.

Myszko gratulacje udanej wizyty, maleństwo piękne i cudne. Gratki też -3kg :D

nanulika bardzo się cieszę że wyniki w normie, oby tak dalej i żeby do końca utrzymywały się dobre.

Myszko moj ginek by cie wycalowal za taki piekny wynik spadku hahaha

Nanu bardzo cie prosze jesli sledzisz inne watkie to nie przynos nam tu smutnych wiesci. Co innego jak ktos zajrzy i napisze szukajac pocieszenia, co innego bezcelowe informowanie nas o tym.

Heeeeejka

Dziewczyny ciesze sie bardzo ze wszystkie wizyty pozytywne, Nanu super ze wyniki oki, Lenka nie denerwuj sie napewno wszystko bedzie dobrze, wiem ze czasem wyglada to jak zwykle pisanie ale ja naprawde wierze ze bedzie dobrze bo musi byc, tak dzielnie walczymy ze nagroda sie nalezy;-)Myszko cudny kawal baby i fajnie ze udalo sie cos zrzucic tylko nie chudnij nam za bardzo;-)

reklama
Nanu Kicia ma racje.

Kicia ja mam sporo na plusie, mamy 11tc i wciaz usg dopochwowe...duzo tej oponki mi zostalo...ostatnie na co mam ochote to odchudzanie w ciazy;-)
Samo spadlo;-)

Do góry