reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Haha Martuś dzięki za te słowa. Podświadomie tak właśnie zrobiłam, wyszłam z cudownym uśmiechem na twarzy pozytywnie do wszystkich nastawiona a owa żmija jak mnie tylko zobaczyła odwróciła się na pięcie i najzwyczajniej w świecie uciekła. Wszyscy się zdziwili. Po jej minie wnioskuję, że chyba mam ją z głowy :) Niby nic nie zrobiłam a poskutkowało. Mąż za to zachwycony zmianą kolorku i ogólnie moim wyglądem. Z dumą mnie przedstawiał reszcie towarzystwa.

kochająca mamo- śliczna ta Twoja córcia, nie dziwię się że zamiast przy kompie wolisz siedzieć przy niej. Normalnie do schrupania taki słodziak :)
Nanu- zapomniałam wcześniej napisać ale sukienka którą wybrałaś bardzo mi się podoba. W swojej prostocie i elegancji jest prześliczna.

Marta a tak na marginesie to babsko... to bylo chociaz na czym oko zawiesic? :-D az mnie ciekawi... co za desperadki :-D zupelnie bez jakiegokolwiek cienia honoru:no:

Slub myszko planowany na 7 wrzesnia:) a sukienka? Pojade ja zobaczyc w wolnej chwili,choc jest w strzegomiu i troche nie po drodze...
A moge mierzyc albo teraz albo po porodzie... fason tej akurat jest dobry,nawet jak bedzie mnie wiecej... mysle jednak ze skonczy sie kupnem po porodzie:)

Hejka witam sie sobotnio i popoludniowo za oknem slonko az chce sie zyc;-)Kochajaca mamo no oczu nie moge oderwac od Lidii jest poprostu przepiekna, udanej imprezki:tak:Marta no to ja przepedzilas usmiechem gdzie pieprz rosnie nich spada na drzewo:-DNanu Kochanie nie nerwicuj sie, wiem latwo mowic ,w razie Wu mnie tez bedziecie prostowac to schiz z glowy to mi nie wyjdzie chyba nigdy:zawstydzona/y:Gatto co z Toba???Myszka, Martoocha, Zapominajka Marta, Kaso, Karo, Motylku, Fifeczko i cala reszto buziaczki :****

Hej dziewczynki...
Moja tempka od 3 dni spada powolutku...
Myslicie ze to nic groznego?

Nie plamie,dobrze sie czuje,czasem brzuch zakluje ale w kazdej ciazy tak mialam.... hmm...

Nanu u Gatto były chyba takie spadki-skoczki, u innej dziewczyny też widziałam na wykresie też takie spadki i skoczki.. poza tym ostatnio miałaś trochę przeżyć - zaręczyny, wybór sukni - to wszystko ma jakiś wpływ na temperaturę..postaraj się nie przejmować tak tymi malutkimi skoczkami tempki:tak: i zapamiętaj WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU!!!!!!!!!:tak:
Marta MartOośka dobrze napisała.. :tak:
Kochająca_mama Lidzia jest stworzona do całowania, obściskiwania, przytulania, pieszczenia - PIĘKNA OSÓBKA:tak: i zadanie dla Ciebie - ucałuj ją odemnie :*****

ja się zażeram migdałami w czekoladzie, heh taki mój sposób na sobotnie popołudnie;-) jutro wyjeżdżam w delegację, będę podczytywać z komórki

buziaki dziewuszki

reklama
Do góry