reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Haha Martuś dzięki za te słowa. Podświadomie tak właśnie zrobiłam, wyszłam z cudownym uśmiechem na twarzy pozytywnie do wszystkich nastawiona a owa żmija jak mnie tylko zobaczyła odwróciła się na pięcie i najzwyczajniej w świecie uciekła. Wszyscy się zdziwili. Po jej minie wnioskuję, że chyba mam ją z głowy :) Niby nic nie zrobiłam a poskutkowało. Mąż za to zachwycony zmianą kolorku i ogólnie moim wyglądem. Z dumą mnie przedstawiał reszcie towarzystwa.

kochająca mamo- śliczna ta Twoja córcia, nie dziwię się że zamiast przy kompie wolisz siedzieć przy niej. Normalnie do schrupania taki słodziak :)
Nanu- zapomniałam wcześniej napisać ale sukienka którą wybrałaś bardzo mi się podoba. W swojej prostocie i elegancji jest prześliczna.

Marta a tak na marginesie to babsko... to bylo chociaz na czym oko zawiesic? :-D az mnie ciekawi... co za desperadki :-D zupelnie bez jakiegokolwiek cienia honoru:no:

Slub myszko planowany na 7 wrzesnia:) a sukienka? Pojade ja zobaczyc w wolnej chwili,choc jest w strzegomiu i troche nie po drodze...
A moge mierzyc albo teraz albo po porodzie... fason tej akurat jest dobry,nawet jak bedzie mnie wiecej... mysle jednak ze skonczy sie kupnem po porodzie:)

Hejka witam sie sobotnio i popoludniowo za oknem slonko az chce sie zyc;-)Kochajaca mamo no oczu nie moge oderwac od Lidii jest poprostu przepiekna, udanej imprezki:tak:Marta no to ja przepedzilas usmiechem gdzie pieprz rosnie nich spada na drzewo:-DNanu Kochanie nie nerwicuj sie, wiem latwo mowic ,w razie Wu mnie tez bedziecie prostowac to schiz z glowy to mi nie wyjdzie chyba nigdy:zawstydzona/y:Gatto co z Toba???Myszka, Martoocha, Zapominajka Marta, Kaso, Karo, Motylku, Fifeczko i cala reszto buziaczki :****

Hej dziewczynki...
Moja tempka od 3 dni spada powolutku...
Myslicie ze to nic groznego?

Nie plamie,dobrze sie czuje,czasem brzuch zakluje ale w kazdej ciazy tak mialam.... hmm...

Nanu u Gatto były chyba takie spadki-skoczki, u innej dziewczyny też widziałam na wykresie też takie spadki i skoczki.. poza tym ostatnio miałaś trochę przeżyć - zaręczyny, wybór sukni - to wszystko ma jakiś wpływ na temperaturę..postaraj się nie przejmować tak tymi malutkimi skoczkami tempki:tak: i zapamiętaj WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU!!!!!!!!!:tak:
Marta MartOośka dobrze napisała.. :tak:
Kochająca_mama Lidzia jest stworzona do całowania, obściskiwania, przytulania, pieszczenia - PIĘKNA OSÓBKA:tak: i zadanie dla Ciebie - ucałuj ją odemnie :*****

ja się zażeram migdałami w czekoladzie, heh taki mój sposób na sobotnie popołudnie;-) jutro wyjeżdżam w delegację, będę podczytywać z komórki

buziaki dziewuszki

reklama
Do góry