reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

hej, My tzn ja z M byliśmy dziś u położnej, pierwsze o co spytała to o test mówimy że negatywny, ale stwierdziła że za wcześnie zrobiony, za tydzień mam zrobić kolejny, wszystko wskazują na ciąże :tak:, ale różnie to bywa więc nie nastawiam się, bo moje objawy mogą też @ sugerować., Najważniejsze jest to że moje bóle są normalne i to mnie uspokoiło, a zresztą damy sobie radę.

reklama
no to 3mam kciuki robale i ślę fluidki - jeszcze ciepłe:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja poprasowałam jakies cos dla siebie i S na wyjazd, zaraz muszę zrobić jednego paznokcia hybrydowego bo dzisiaj padł i mykam spać....

Wlasnie odkrylam brazowe plamy na bieliznie i papierze,mam nadzieje ze to po badaniu... mialam usg i jeszcze cytologie...

Po nocy wkladka czysta wiec chyba ok co?

Milego dnia kochane!

Ostatnia edycja:
No tez tak mysle ze to po wizycie. Z tego co pamietam Zapominajka tak tez miala ostatnio...

Ja na nogach od 4:40 dzisiaj,musialam spakowac kosmetyki i kilka *******... juz nie wracam do domu,S po mnie przyjedzie do pracy i jademy do czestochowy...

Zobacze tez moje kociaki!!!:)))

Mam zamiar sie jutro wyspac wkoncu! Choc znajac zycie pewnie i tak obudze sie o 8 rano... ehh...

Pogoda jakas lepsza dzisiaj,przynajmniej narazie... chlodno ale slonce swieci:)

Mega sie ciesze ze dzisiaj piatek!!! Uff:D

Hejka Kobietki

Nanu prosze mi tu sie nie denerwowac to napewno po badaniu nie dosc ze usg dowcipne to jeszcze cyto innej opcji nie ma:tak::-)Myszko wiem mniej wiecej co z dziewczynami ale myslalam ze jak wywolam je do tablicy to sie moze odezwa;-)

heej

Nanu ja tam też widzialam jak mi ktoś z domku puszczał oczko ;-) jeszcze raz wielkie gratulacje:tak:
Myszka a fuj syrop cebulowy, tfu tfu - nie cierpiałam i nie będę katować nim moich dzieci ;-) ja jeszcze miałam okazję pić syropek z mleczka i czosnku - to dopiero paskudztwo bleee.. wiem, wiem.. pewnie mega zdrowe te probiotyki ale ja mówię stanowczę NEIN!!!!
Elka Motyl zapracowany nie ma możliwości kliknąć ani słowa, zarobiona dziewucha;-) ale fajnie że jesteś czujna..
ciekawe co u MartOochy.. też jej dawno nie było..

reklama
Nanu fotka cudna
Kaso co niektórzy to chyba mają siano w głowie:baffled:

Robale trzymam mocno &&&&&

Słońce pięknie świeci , muszę kupić agrowłókninę i brać sie za truskawki

Do góry