reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

hej, My tzn ja z M byliśmy dziś u położnej, pierwsze o co spytała to o test mówimy że negatywny, ale stwierdziła że za wcześnie zrobiony, za tydzień mam zrobić kolejny, wszystko wskazują na ciąże :tak:, ale różnie to bywa więc nie nastawiam się, bo moje objawy mogą też @ sugerować., Najważniejsze jest to że moje bóle są normalne i to mnie uspokoiło, a zresztą damy sobie radę.

reklama
no to 3mam kciuki robale i ślę fluidki - jeszcze ciepłe:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja poprasowałam jakies cos dla siebie i S na wyjazd, zaraz muszę zrobić jednego paznokcia hybrydowego bo dzisiaj padł i mykam spać....

Wlasnie odkrylam brazowe plamy na bieliznie i papierze,mam nadzieje ze to po badaniu... mialam usg i jeszcze cytologie...

Po nocy wkladka czysta wiec chyba ok co?

Milego dnia kochane!

Ostatnia edycja:
No tez tak mysle ze to po wizycie. Z tego co pamietam Zapominajka tak tez miala ostatnio...

Ja na nogach od 4:40 dzisiaj,musialam spakowac kosmetyki i kilka *******... juz nie wracam do domu,S po mnie przyjedzie do pracy i jademy do czestochowy...

Zobacze tez moje kociaki!!!:)))

Mam zamiar sie jutro wyspac wkoncu! Choc znajac zycie pewnie i tak obudze sie o 8 rano... ehh...

Pogoda jakas lepsza dzisiaj,przynajmniej narazie... chlodno ale slonce swieci:)

Mega sie ciesze ze dzisiaj piatek!!! Uff:D

Hejka Kobietki

Nanu prosze mi tu sie nie denerwowac to napewno po badaniu nie dosc ze usg dowcipne to jeszcze cyto innej opcji nie ma:tak::-)Myszko wiem mniej wiecej co z dziewczynami ale myslalam ze jak wywolam je do tablicy to sie moze odezwa;-)

heej

Nanu ja tam też widzialam jak mi ktoś z domku puszczał oczko ;-) jeszcze raz wielkie gratulacje:tak:
Myszka a fuj syrop cebulowy, tfu tfu - nie cierpiałam i nie będę katować nim moich dzieci ;-) ja jeszcze miałam okazję pić syropek z mleczka i czosnku - to dopiero paskudztwo bleee.. wiem, wiem.. pewnie mega zdrowe te probiotyki ale ja mówię stanowczę NEIN!!!!
Elka Motyl zapracowany nie ma możliwości kliknąć ani słowa, zarobiona dziewucha;-) ale fajnie że jesteś czujna..
ciekawe co u MartOochy.. też jej dawno nie było..

reklama
Nanu fotka cudna
Kaso co niektórzy to chyba mają siano w głowie:baffled:

Robale trzymam mocno &&&&&

Słońce pięknie świeci , muszę kupić agrowłókninę i brać sie za truskawki

Do góry