reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

nie wiem gdzie wy tą fasolkę widzicie, albo ja faktycznie ślepa:p

a co do siostry to nie pytałam bo jeszcze nic nie wie:)

jutro jak już S. rodziców o mą rękę wybłaga i zdradzimy wieść o kruszynie - wtedy podejmę temat:)

teraz się przyjrzałam i w sumie, jakby się uprzec:p

reklama
no tak Nanu jedziecie jutro do rodzicow skrobnij info jaka byla relacja, co?????moje katarzysko nadal nie odpuszcza mierzylam temperature ale mam 36.54 chyba troche za niska oslabiona jestem czy jak:eek:

hej dziewczynki

podczytuję Was i myślami jestem z Wami, ale jakoś mocy na pisanie nie mam.. dołuje mnie wszystko.. @ nadal nie przylazła, niedługo 50 dni od # minie, a @ nie ma.. szkoda gadać

ale cieszę się Waszym szczęściem:-)nanu gratuluję Ci z całego serducha, niech fasolinka zdrowo rośnie

każdą z Was ściskam mocno :*

Myszko o takie metodzie nie slyszalam jeszcze:no: musze wyprobawac ale to moze juz jutro dzisiaj popijam herbatke z miodem:-)

Fifka, Motylek
co z Wami????pozdrawiam goraco

Ostatnia edycja:
Ewcik moja @ przyszla w 8 tyg po porodzie.

Elka moj laryngolog z pl mowila, ze cebula to jak naturalny antybiotyk. Czesto ta juz posiekana cebule zasypuje cukrem i pije sok, ktory puszcza. Gdy ja kroisz pryska sok i oddychajac go wdychasz stad lzawienie. Mnie pomaga, chyba ze mam juz zawalone zatoki czolowe wtedy ciezej...musze robic inhalacje z miska, recznikiem na glowie i chinskie mentolowe (z czyms tam extra) kropelki. Tez szybko przechodzi. Musze sie pilnowac zeby mi na gardlo nie wlazlo, bo wtedy umieram.

U Fifki Konrad ma skok rozwojowy i chba zeby mu ida...o ile dobrze pamietam.
A Motyl zapracowana ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nanu pecherzyk sliczny:)
Ewcik ja niewiele wczesniej mialam zabieg bo 18 lipca ale jestem w trakcie 2 @ pierwsza przyszla 16 sierpnia wiec moze skonsultuj to z lekazem, moze da Ci cos na wywolanie.

Do góry