reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No dobra
Wysylam kolejne:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A sukienka skromna i nie palacowa:) wydaje mi sie ze dla kogos o wzroscie 175 i wadze 79kg to lepsze rozwiazanie niz falbanki:)

Nanu masz racje daj znaka jak sie prezentowalas moze jakies foty, mi pani pozwolila robic zdjecia podczes przymierzania:tak:Myszko normalnie jakies jaja se robia, ratuj sie kto moze Mycha nadciaga hehehe zrob im sajgon:-Dspadam do pracki bajo

Nanu ja sobie już wyobraziłam Ciebie w tej sukni:tak: będziesz przepiękną Panią Młodą, naprawdę:tak:

Myszka tak mi się skojarzyło z różnymi bzdurnymi sparwami.. otóż w lidlu najczęściej płacę kartą..eMek stoi obok, ja wciskam pin i ok..dodam że karta jest wystawiona na eMa..kiedyś eM został w samochodzie, ja do płacenia, a pani mi mówi, że to nie jest moja karta i mi jej nie przyjmie..spytałam czy mąż się nie liczy, powiedziała że nie..no to wyciągnęłam swoją i zapłaciłam.. na drugi dzień ta sama pani, ja w lidlu z eMem, daję kartę, pani pyta eMa czy to jego karta - on musiał wbić pin..ja jej pytam, czy mam jej umowę z banku przynieść, bo tam widniejemy razem i czy bedzie tą umowę za każdym razem nam sprawdzać jak będziemy płacić..pani się zmieszała, powiedziała że nie wie jak to jest z umową bankową i tylko się uśmiechała, zażyłam ją pytaniem..bo, nawet skoro ukradłabym komuś tą kartę i podpisana karta by była imieniem i nazwiskiem kobiety - wtedy pani z lidla wogóle by nie zwróciła uwagi na to ze to być może nie moja karta..
:eek:

Myszka Ty tylko spokojnie do sprawy podejdź..się nie denerwuj..luz...obiecujesz????

Ostatnia edycja:
Aniu w urzedach mam extra tryb postepowania ;-) z usmiechem na twarzy doprowadzam ich do furii ;-) takie hobby :-D
Ja sie wkurzylam wczoraj...dzisiaj czas na nich ^^

Cześć laseczki , w nocy przyszła @ to najkrótszy cykl w moim życiu był 25 dni i nie wiem czemu mi się tak przestawiło ,ale jest ta @ i nic nie poradzę miałam cichą nadzieję ,ale widać nie mój czas jeszcze...

Kobietka ale tak jak szybko @ przyszła - tak samo szybko się skończy, a później to już tylko same przyjemności:tak:

Ani@k - co racja to racja ,ale chyba poczekamy ze starankami tyle ile przykazał lekarz nie wiem sama co mam robić , pójdę na wizytę to pogadam z panią dr .

reklama
Dzień dobry;

Kobietka może dobrze, że @ szybciej przyszła ;-)

Ja mam katar jakiś i po wczorajszej wizycie mam krwawe nitki w śluzie :-(
Myślę, że to przez pobieranie wymazu, no ale chcąc nie chcąc i tak się martwię.

Oto moja krewetka :
IMAG0134.jpg

Ma 13,6 mm wzrostu:-) i ciut starsza niby niż na suwaczku jest.

Do góry