lenka21*
2+3 = MY
cuda powiem tylko
Karo Zapominajko mocno trzymam &&&&&&
Odnośnie autobusu, dupa blada. Jeździ inna opiekunka, też królewna, zwróciłam uwagę, nawet sie nie odezwała, kierowca tak oczywiście tak zrobimy. Jedyna reakcja taka że ona wstaje i pomaga wsiąść, a dalej wędrują sami, do tego za dużo się nie mozemy odzywać bo oni nie mają obowiązku zabierać przedszkolaków
, ja tak szczerze to mam ich gdzieś, bo mogłabym sama ich zawozić, ale są mamy które takiej możliwości nie mają.Powiedziałam dziewczynie sąsiadce, zeby sadzała chłopaków gdzieś z przodu , żeby nie wędrowali do tyłu chociaż widzę że chłopcy też juz są odważniejsi i się dosiadają nawet jak kogoś nie znają.
Wczoraj nie było ich w domu prawie cały dzień bo byli u kolegi , tak się stęskniłam za nimi ze szok
Karo Zapominajko mocno trzymam &&&&&&
Odnośnie autobusu, dupa blada. Jeździ inna opiekunka, też królewna, zwróciłam uwagę, nawet sie nie odezwała, kierowca tak oczywiście tak zrobimy. Jedyna reakcja taka że ona wstaje i pomaga wsiąść, a dalej wędrują sami, do tego za dużo się nie mozemy odzywać bo oni nie mają obowiązku zabierać przedszkolaków

Wczoraj nie było ich w domu prawie cały dzień bo byli u kolegi , tak się stęskniłam za nimi ze szok