reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

cuda powiem tylko

Karo Zapominajko mocno trzymam &&&&&&

Odnośnie autobusu, dupa blada. Jeździ inna opiekunka, też królewna, zwróciłam uwagę, nawet sie nie odezwała, kierowca tak oczywiście tak zrobimy. Jedyna reakcja taka że ona wstaje i pomaga wsiąść, a dalej wędrują sami, do tego za dużo się nie mozemy odzywać bo oni nie mają obowiązku zabierać przedszkolaków:eek:, ja tak szczerze to mam ich gdzieś, bo mogłabym sama ich zawozić, ale są mamy które takiej możliwości nie mają.Powiedziałam dziewczynie sąsiadce, zeby sadzała chłopaków gdzieś z przodu , żeby nie wędrowali do tyłu chociaż widzę że chłopcy też juz są odważniejsi i się dosiadają nawet jak kogoś nie znają.

Wczoraj nie było ich w domu prawie cały dzień bo byli u kolegi , tak się stęskniłam za nimi ze szok

reklama
Dziewczynki kochane ten nasz watek stal sie mega ciazowy, a nie powinien az tak bardzo bo to jednak watek starankowy. Moze ograniczmy troche te ciazowe tematy, zeby nie sprawiac przykrosci staraczkom:tak:Ja wiem, ze kazda ciezarowka byla kiedys staraczka, ale jestesmy nadal na takim watku i temat staran powinien byc glownym:tak:

Gatto ja już gdzieś o tym czytałam..;-) :-p

Wlasnie chodzi o to, ze tez nie chcialam sie stad wynosic, ale z drugiej strony nie wiem jak odbieraja nasze ciazowe tematy dziewczyny co sie staraja. Nie chcialabym, zeby im bylo nieswojo tu. Na pewno jest nam tu dobrze, bo sie znamy i fajnie jest pisac ze soba, ale to nie watek ciazowy i mozemy przeganiac stad potencjalne staraczki. Sama nie wiem...tak mi przyszlo do glowy:zawstydzona/y:

takie cuś podobne też juz gdzieś czytałam:-p
może i mniej ostatnio się tu udzielam.. ale.. może się powtórzę - to jest wolny kraj, i możemy pisać gdzie nam się podoba!!!!!! czy ktoś coś komuś zarzuca???? no ja może tylko jedno - ze za mało ciężarówy fluidków puszczają.. i Gatto - nie myśl tylke bo od takiego myślenia to tylko głowa boli :-p;-)

Takze dziewczyny... Jak cos Wam przeszkadza, czegos za duzo...to od razu dawac znac :-)
My sie na pewno nie pogniewamy, a bedziemy wiedzialy ile to juz za duzo ;-)

chyba że niechcecie już czytać o poczynaniach staraczek..:confused2:

a wózków szukajcie, szukajcie, chętnie póxniej na gotowca spojrzę;-) i poprostu kupię:-)

Zapominajka, Karo &&&&&&&&&&&&& za wizytę, wszystko będzie w porzadeczku:tak:
Myszka Córcia przeurocza!!!!!!!!!!!!!!!!!! :********
Kochająca_mama
czekamy na fotkę Lidzi:tak: no i wielkie gratulacje!!!!!
Danutaski :***** no ja nie wyobrażam sobie abyś odpoczęła więcej niż parę godzin, Nina też taką uparciuchą będzie chyba;-)
złóż życzenia Mężowi :tak: 100 lat w zdrowiu i szczęściu...

dzien dobry
moje dziecko dalo mi sie wyspac do 9 az w szoku jestem hihihi
co do cen oni preferuja porody w domu i one sa za darmo
ja sie na nie nie zgodzilam w szpitalu bylam dziesiec godzin trzy godziny po porodzie wypisali mnie do domu:rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć dziewczynki. Ale wczoraj nadrukowałyście, musiałam długo nadrabiać. My z kluchą byliśmy we Włocławku u rodzinki i chyba się troszkę przeforsowałam w ten upał. W dodatku boli mnie brzuch-wydaje mi się,że to może być pęcherz bo zaczyna boleć gdy jest troszkę wypełniony a po siusiu przestaje. Latam co chwila dosłownie. Wczoraj po nospie było lepiej. Dzisiaj nadal obserwuję.
danutaski- sto lat dla męża. Jutro fajna data na urodzinki-mój tata jest z 13ego września i naprawdę cudowny człowiek z niego :)
karo- synuś kopie ale jeszcze nie są to takie silne kopniaki na jakie czekam,cały czas smyra brzuszek.
kochająca mamo- gratuluję córeczki i czekam na zdjęcie małej Lidii.
nanulika powinnaś oberwać za tę sałatkę jarzynową- narobiłaś mi apetytu i muszę dzisiaj robić. Ale ze to eMek się ucieszy.

spokojnego dnia lasencje

Ja też bym takiej sałatki zjadła jami jami ,ale puki co wcinam żelki jak małe bobo ....
Sweety - to fajnie ,że Ci dziecię dało pospać.

reklama
u mnie dzisiaj poza sałatką będzie ciasto jogurtowe z owocami- jeszcze nie wymyśliłam z jakimi :)
pranie się pierze, zaraz rozwieszę i lecę na zakupy. Mąż w piątek wyjeżdża na konferencję więc muszę dzisiaj poprać a jutro poprasować i męża spakować.

Do góry