reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ani@k - w takim razie mocno trzymamy kciuki za Ciebie żeby się udało :-)
a ja lecę do sklepu po podpaski bo coś mnie brzuch boli nie wiem tylko czemu tak wcześnie :baffled: zwykle na dzień przed @ mnie pobolewa ,albo wcale nie ostrzega lepiej się zaopatrzę tylko żeby nie było tak jak z ciążą poprzednią,że w czystej podpasce latałam parę dni:-D,ale myślę ,że w ciąży nie jestem mam objawy na @.

reklama
Ani@k- no czytałam ,że jak się jest w ciąży to też brzuszek boli ja sama miałam w ciąży coś w rodzaju bólu ,ale to nie był ból nie wiem jak to określić jak się kładłam wieczorkiem spać to tak mnie ćmiło ,a teraz to mnie kłuje , ćmi i jeszcze mam taki biały śluzek ,ale malutko go jest w ciąży miałam ogrom takiego śluzu.

Myszko ja to wszystko wiem, ale wiedzieć a zrobić to dwie różne rzeczy. To jakoś mi w podswiadomości siedzi.

Ani@k trzymam kciuki za Twój CUD!!!

Tak myślę, czy dzisiaj z koleżanką po lumpeksach nie pobiegać tanio i mnie zajmie...

Ania no i kciuki za pecherzyk i towarzysza ;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tym razem w kolorze nadziei

Ani@k- no czytałam ,że jak się jest w ciąży to też brzuszek boli ja sama miałam w ciąży coś w rodzaju bólu ,ale to nie był ból nie wiem jak to określić jak się kładłam wieczorkiem spać to tak mnie ćmiło ,a teraz to mnie kłuje , ćmi i jeszcze mam taki biały śluzek ,ale malutko go jest w ciąży miałam ogrom takiego śluzu.

ja od jakiegoś czasu wychodzę z założenia, że dopóki @ nie ma - jestem w ciąży;-) a wiadomo przecież że każda ciąża jest inna, więc &&&&&&&&&

Myszko ja to wszystko wiem, ale wiedzieć a zrobić to dwie różne rzeczy. To jakoś mi w podswiadomości siedzi.

Zapominajka da się.. naprawdę, ja nauczyłam się żyć ze świadomością zbliżającej się @.. nie podchodzę teraz do niej jak do najgorszego wroga.. tylko jak do @ po której następuje piękny okres płodny;-):-) a co do snów.. czytałam gdzieś ze kobiety szczególnie w ciąży śnią np. o tym, że nie mogą nakarmić swojego dziecka, nie są w stanie go odratować z rak terrorystów i jeszcze o innych conajmniej kosmicznych sytuacjach.. a to nic innego jak odzwierciedlenie tego co się dzieje na jawie.. i w podświadomosci..

dziewczyny sluz gesty to na plodne dni????
nie zebym nic nie wiedziala pytam z ciekawosci (zyje w nadzieji ze cos sie wczoraj wyklulo)

jeżeli wyglądem przypomina białko jajka kurzego to tak, spróbuj jeszcze czy jest rozciągliwy - jak tak - do dzieła:-)

no to jest nadzieja :-):-):-)
prosze trzymajcie kciuki
pytam sie dla pewnosci w mierzenie temperatury i calej reszty ja sie nie bawie bo bym zwariowala
wiec tylko sprawdzam po sluzie
w niedziele pobolewal brzusio a wczoraj byl sluz wiec teraz zostaje czekac :hmm::hmm::hmm:

reklama
eM wstal na moje stwierdzenie o wizycie zapytal po co chce isc skoro wiem, ze jest na urlopie... musialam mu powiedziec i mi sie chlopina zasmucil :-(

Do góry