reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Danutaski nie przytulalismy sie, bo nie bylo go w domu od 3 tyg, teraz tez sie nie przytulamy, bo chyba moje slonce sie obawia... wiec to nie to. Porod wywolal stres i tego jestem na 100% pewna.
a moj na urlopie ;-(
a moj na urlopie ;-(
K
kobietka22
Gość
Witajcie
a kysz z plamieniami precz precz życzę aby już się nie pojawiły....
ja wstałam rano zmieżyłam się i poszłam dalej spać niedawno wstałam
O tej spermie to też coś czytałam ,że skurcze wywołuje muszę gina podpytać jak będę na wizycie.
ja jak poroniłam to zaczęło się właśnie skurczami i to było po przytulankach
a kysz z plamieniami precz precz życzę aby już się nie pojawiły....
ja wstałam rano zmieżyłam się i poszłam dalej spać niedawno wstałam
O tej spermie to też coś czytałam ,że skurcze wywołuje muszę gina podpytać jak będę na wizycie.
ja jak poroniłam to zaczęło się właśnie skurczami i to było po przytulankach
danutaski
Kobietko to może poczytaj sobie trochę, ja czytałam pod swoim kątem, ale czytając jedno czasami znajduje się i drugie, i tak właśnie znalazłam informacje, że lepiej w takich przypadkach (gdy poprzednia ciąża zakończyła się przedwczesnym porodem) współżyć z prezerwatywą.
Myszko życzę zatem jak najmniej stresu.
Myszko życzę zatem jak najmniej stresu.
myszka2829
ja zjadlam, w brzuchu bulga wiec uznaje to za dobry znak. Jak eM wstanie pojdziemy to skontrolowac, ale nie bede mu mowic dlaczego bo sie bedzie zamartwial.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry kochane;
plamienia precz!!!
Dobrze, że się nie powtarzają!
Wrednie wam powiem, że mam nadzieję, że obie miałyście urojenia, albo światło było w kibelku nie takie.
Ja miałam jakieś głupie sny, bzdurne. Na szczęście dokładnie ich nie pamiętam... Choć i tak cała roztrzęsiona jestem.
plamienia precz!!!
Dobrze, że się nie powtarzają!
Wrednie wam powiem, że mam nadzieję, że obie miałyście urojenia, albo światło było w kibelku nie takie.
Ja miałam jakieś głupie sny, bzdurne. Na szczęście dokładnie ich nie pamiętam... Choć i tak cała roztrzęsiona jestem.
myszka2829
Zapominajka no z tym nie takim swiatlem, to Cie ponioslo 
cos tam bylo, ale poki co cisza nic sie nie dzieje, wiec do otwarcia gabinetu musze jakos doczekac no i pobudki eMa ;-)
Twoje sny to nic innego jak odzwierciedlenie Twoich mysli i obaw... po jaki gwint sie stresujesz wizyta?? postresujesz sie jak bedzie taka potrzeba, a narazie spokojnie :-) jak na wojnie poki cos blisko nie pierd....

cos tam bylo, ale poki co cisza nic sie nie dzieje, wiec do otwarcia gabinetu musze jakos doczekac no i pobudki eMa ;-)
Twoje sny to nic innego jak odzwierciedlenie Twoich mysli i obaw... po jaki gwint sie stresujesz wizyta?? postresujesz sie jak bedzie taka potrzeba, a narazie spokojnie :-) jak na wojnie poki cos blisko nie pierd....

Ani@k
cześć
Danutaski jak dla mnie możesz pisać o wszystkim, siać panikę.. to dobra szkoła dla nas keidyś też będzie
jak wczoraj się nie odzywałaś myślałam że to może już.. ale jednak coś tam w środku mówiło mi ze jeszcze nie.. i się sprawdziło;-) cieszę się że w końcu odpoczęłaś, powiem szczerze, że już od jakiegoś czasu chciałam cię wysłać na chociaż 1 dzień wolnego
oj ja chyba też słoneczik kupię skoro działa 'rozluźniająco';-) :*****
Myszka, Nanu a co Wy z tymi plamieniami???? Nanu już przeszło.. ale Ty Myszka chyba trochę zwolnij, co??? pranie, latanie, sprzątanie, nalesniki..
a kto za Ciebie bedzie się oszczędzał, co????
ja wczoraj byłam na 'przeglądzie' i:
urósł sobie pęcherzyk który zamierza (wg lekarza) pęknąć do czwratku, więc dzielnie 'walczymy' aby nie było mu tam w środeczku samemu smutno;-) idę jeszcze raz do doktorka-profesorka w czwartek, zobaczymy czy stało się co miało się stać:-)
mierzyenie odradzał, raczej kazał się skupić na śluzie..
najprawdopodobniej będę robić wyniki w zakresie zespołu antyfosfolipidowego.. zobaczymy.. w czwartek pewnie dowiem się że czekamy do końca cyklu i zaczynamy nowy bój.. ale to dopiero za jakieś kilkanaście dni.. więc czekam.. a Was prosze o kciuki i przyszłe mamusie o fluidki, może jak nałapie to się stanie CUD????:-);-)
Danutaski jak dla mnie możesz pisać o wszystkim, siać panikę.. to dobra szkoła dla nas keidyś też będzie

Myszka, Nanu a co Wy z tymi plamieniami???? Nanu już przeszło.. ale Ty Myszka chyba trochę zwolnij, co??? pranie, latanie, sprzątanie, nalesniki..

ja wczoraj byłam na 'przeglądzie' i:
urósł sobie pęcherzyk który zamierza (wg lekarza) pęknąć do czwratku, więc dzielnie 'walczymy' aby nie było mu tam w środeczku samemu smutno;-) idę jeszcze raz do doktorka-profesorka w czwartek, zobaczymy czy stało się co miało się stać:-)
mierzyenie odradzał, raczej kazał się skupić na śluzie..
najprawdopodobniej będę robić wyniki w zakresie zespołu antyfosfolipidowego.. zobaczymy.. w czwartek pewnie dowiem się że czekamy do końca cyklu i zaczynamy nowy bój.. ale to dopiero za jakieś kilkanaście dni.. więc czekam.. a Was prosze o kciuki i przyszłe mamusie o fluidki, może jak nałapie to się stanie CUD????:-);-)

reklama
myszka2829
Ania jakie sprzatanie, w sobote eM oblecial rejony, pranie zrobila pralka, nalesniki byly przedwczoraj i az 6 sie nasmazylam 
nic nie robie poza lazeniem z kata w kat, a w przerwach leze... do lekarza "polecialam" tak, ze mlody sie mnie pytal czy szykuje sie do sprintu zolwi
ogolnie strasznie wolno chodze w tej ciazy i wyjatkowo sie oszczedzam.
nadstawiaj worek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
czerwone w kolorze milosci :-)

nic nie robie poza lazeniem z kata w kat, a w przerwach leze... do lekarza "polecialam" tak, ze mlody sie mnie pytal czy szykuje sie do sprintu zolwi

nadstawiaj worek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
czerwone w kolorze milosci :-)