reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Myszko - trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
nie no ja się czuję jakbym zaraz miała mieć @ poćwiczyłam trochę i mnie brzuch rozbolał tak jakbym już miała tę @ coś czuję ,że niedługo nadejdzie i będę miała krótki cykl w tym miesiącu.

reklama
no to wrocilismy :-)

malenstwo ma 23mm fika rowno, sladow krwi wewnatrz nie znaleziono.

nowa fotka za to jest ^^
DSC_0068.jpg

aha na poprzednim usg bylismy -2 dni a teraz jestesmy +2 dni ;-)
ogolnie lekarz powiedzial, ze wszystko jest w najlepszym porzadku i zeby sie nie denerwowac :-)

Ale suuuuuper!

A jeszcze tyle musze czekac! Pewnie ze 3-4tyg

Ciesze sie myszko!

Pozostaje mi jedynie mierzyc tempke dla spokoju:)

Ostatnia edycja:
Myszko - super nowina wzruszyłam się :tak:tą fotką widzicie ja nawet nie widziałam usg mojego maluszka :-( i jak tak patrzę na wasze fotki to mi się buzia śmieje sama , tak krótko z Wami jestem ,a tak się wzruszam :-).

Tatus patrzyl i niedowierzal, 2 tyg temu bylo 6mm, a teraz prawie 4x wieksza Kropunia :-) chodzi i powtarza, ze to juz jak olbrzym 23 mm :-D

aha doktor tez powiedzial, ze moge odczuwac pobolewania (podobne do @powych) poniewaz lozysko powoli bedzie "parkowac" w docelowym miejscu ;-) absolutnie nic czym mozna by sie zamartwiac, aczkolwiek gdy eM mu powiedzial o grudniu stwierdzil, ze zupelnie rozumie niepokoj i jak najbardziej nalezy kontrolowac kazdy sygnal... dla swietego spokoju unikajac niepotrzebnego stresu :-) domyslami

idziemy cos zarzucic na ruszta bo glodna jestem ;-)

Ostatnia edycja:
Tatus ucalowal brzusio od cioteczki ;-) z jezyczkiem w pepek :-p

a my chyba pojdziemy w kimono po jedzonku ;-)
kupilam sobie cukierki do ssania, to bede jeszcze mniej palic ;-)

Elko widzę że Twój wykresik do moich troszkę podobny bo widze plamienie w środku cyklu i w drugiej fazie.
Myszko ulzyło mi że wszystko ok uffff ale Kropek/Fasolek bardzo okazały ale dobrze że to sprawdziłaś.;-)
Nanu tez miałam plamienie zaraz w terminie @ takie brazowe potem chwila ciszy i tak do dziś sobie plamię ale wiele moich znajomych miało taki epizod i wszystko ok.Wiadomo że najlepiej podskoczyc do lekarza mi już na poczatku zaaplikował dupka. Trzymam &&& żeby sie nie powtórzyło.
Ani@k trzymam &&&& żeby berek Cie "dopadł" tym razem.;-)
Karo1 Ty chyba jutro masz usg genetyczne?
Marta-I jak tam Synuś daje popalić Mamusi kopniaczkami?
Sweety ja mam sluzik płodny przezroczysty gesty i rozciagliwy, taki opis znalazłam na forach i u mnie taki własnie bywał.

A ja dziś musiałam lecieć do lekarza internisty po receptę na duphaston bo skumałam dopiero dzis że do wizyty (20-ty) zabraknie mi tego leku, pani dr obejrzała karte ciazy i wypis ze szpitala i wypisała mi receptę ufff ale gapa ze mnie. Nie wiem czemu myslałam że w blistrze jest 30 tabl a nie 20...jakieś zaćmienie umysłu mnie dopadło:-D

reklama
Do góry