reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko niestety nie znam recepty na spokój przedwizytowy;-)ja zawsze mam stresika.ja mam wizyte w przyszłym tyg u mojego ginka.Nie ukrywam ze tez sie boje i jestem ciekawa i szczesliwa na zmiane ze zobaczę szkrabka.:-D

reklama
dziękuję raz jeszcze za gratulacje i kciuki:) i oczywiście przesyłam całą masę świeżych fluidków:

~~~~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~ ~~ ~~ ~~
~~~~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~ ~~

ŁAPCIE DO WORA! U MNIE DAŁY RADĘ!!!

Witajcie kobietki,
ja na razie tylko na chwilę bo jeszcze nie miałam czasu cofnąć kilka stron wstecz ;-)

Chciałam się pochwalić że jestem już szczęśliwą mamuśką po raz drugi!
Dziś w południe wróciłyśmy do domku. Lidię urodziłam siłami natury w piątek o godz.10. Ależ to było cudne przeżycie :tak: POLECAM

Lidia jest cudowna i baaardzo spokojniutka, praktycznie w ogóle nie płacze. Dostała 10 punktów w skali Apgar, ale nie była duża bo miała zaledwie 2990 g wagi i 54 cm.

Cieszę się że już po wszystkim, po 3 dniach wypuścili nas do domku, wszędzie dobrze- u siebie najlepiej.

Buziaki, wrócę później....

Kaso zazdroszczę. Ja się dzisiaj złapałam na tym, że się chyba nie cieszę. Autentycznie boję się, że nie będzie tam kropeczki, serduszka i zastanie mnie znowu ta przerażająca cisza i pustka..

Kochająca mamo GRATULUJĘ!!! Zyczę wam samych radości i dużo zdrówka!

Pokażesz foto?

Kochająca mamo - moje gratulacje wow super nowina ,aż mi się buzia śmieje tak się cieszę ,że już masz swój skarbek przy sobie:)

Kochajaca mega gratulacje czekamy na fotke Kruszynki:-):tak:Kaso ja chyba juz jestem w drugiej fazie cyklu tylko nie bardzo wiem ile bo ciezko mi okreslic granice;-)

Dziewczyce mam pytanko...jak obserwujecie sluz to w jakis sposob???co to sie pojawia na bieliznie, papierze czy siegacie glebiej;-)

A gdzie sie wszyscy podziali:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry