reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Gatto - wiem wiem :) muszę się uzbroić w cierpliwość i czekać , zatestuję 17 rano jak wcześniej nie przyjdzie @ bo 18 mam wizytę u lekarza i muszę wiedzieć na czym stoję więc czekamy cierpliwie do poniedziałku...

Czesc dziewczynki!
Nanu wielkie gratulacje!! Wiedzialam ze beda 2 kreseczki:)
Ja narazie nie mam zadnych objawow na @ ani na jej brak tylko duzo bialego sluzu. powinna przyjsc miedzy 12 a 14, ale to dopiero bedzie 2 od zabiegu wiec licze sie z tym ze moze sie spoznic. Nanu jeszce raz gratulacje i podrzuc mi tu BERKA:) jak sie nie pojawi do 14 to zatestuje 16.

Skowronka - to trzymam kciuki ,żeby do Ciebie nie przyszła ta @ kto wie może będzie następny berek ;-)
a mój M przysnął , mama też tylko ja siedzę i piszę
:-)

dzień dobry :-)

cóż to za wspaniałe nowiny Nanu GRATULUJE!! ale wiesz... już drugi raz płaczę przez Ciebie ostatnio... straszna ze mnie beksa hehe

Danutaski czekanie jest najgorsze... trzymam kciuki - niech mała bezpiecznie przyjdzie na ten świat...

czytałam wasze dyskusje o wózkach... ja mając do pokonania 3 piętra potrzebuję czegoś ultra lekkiego i w jakiejś gazecie wynalazłam ten Wózek głęboko-spacerowy Coletto Marco Polo z fotelikiem :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe : BOBAS
jest kosmicznie drogi ale waży ledwie 12 kg. i podoba mi się wizualnie... czy któraś z was zna tę markę? możecie coś powiedzieć?

Karo jeśli chodzi o ból głowy - czytałam że to jeden z dość częstych objawów w ciąży... mój lekarz powiedział że moge łykać apap... sęk w tym że mi akurat apap nigdy nie pomagał więc trochę się męczę...

miłego wieczoru...

Hejka
Danutaski ogolnie zaciskam kciuki &&&&& w zaleznosci od potrzeb;-)Ja mam termin @ na 20 a na testowanie sie nie nastawiam:zawstydzona/y:Za reszte staraczek trzymam kciuki heej, Berek, zostan z nami na dluuuuuuzej!!!!!!!!!Nanu prosze o fluidki takie siweze i nowiutkie;-)

Jejku ale jestem zmęczona.
Lista testujących bardzo by się przydała:tak::tak:

Mam pytanie, czy któraś z was dysponuje może jakimś złotym środkiem na nie zwariowanie przed wizytą u lekarza?

Elka ty masz nadal te plamienia???:szok:kurcze ja tak mialam w jednym cyklu i to byla niedomoga....tyle tylko, ze faza lutealna tez trwala bardzo krotko:( no chyba ze u ciebie to implantacja bo tempka ladna...wiec co gadasz, ze nie bedzie testowania!!:-D

Zapominajka strzel se meliske:-D

Czy wam sie tez za kazdym razem otwieraja te glupie reklamy?? strasznie mnie to wkurza:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry