reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko niestety nie znam recepty na spokój przedwizytowy;-)ja zawsze mam stresika.ja mam wizyte w przyszłym tyg u mojego ginka.Nie ukrywam ze tez sie boje i jestem ciekawa i szczesliwa na zmiane ze zobaczę szkrabka.:-D

reklama
dziękuję raz jeszcze za gratulacje i kciuki:) i oczywiście przesyłam całą masę świeżych fluidków:

~~~~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~ ~~ ~~ ~~
~~~~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~ ~~

ŁAPCIE DO WORA! U MNIE DAŁY RADĘ!!!

Witajcie kobietki,
ja na razie tylko na chwilę bo jeszcze nie miałam czasu cofnąć kilka stron wstecz ;-)

Chciałam się pochwalić że jestem już szczęśliwą mamuśką po raz drugi!
Dziś w południe wróciłyśmy do domku. Lidię urodziłam siłami natury w piątek o godz.10. Ależ to było cudne przeżycie :tak: POLECAM

Lidia jest cudowna i baaardzo spokojniutka, praktycznie w ogóle nie płacze. Dostała 10 punktów w skali Apgar, ale nie była duża bo miała zaledwie 2990 g wagi i 54 cm.

Cieszę się że już po wszystkim, po 3 dniach wypuścili nas do domku, wszędzie dobrze- u siebie najlepiej.

Buziaki, wrócę później....

Kaso zazdroszczę. Ja się dzisiaj złapałam na tym, że się chyba nie cieszę. Autentycznie boję się, że nie będzie tam kropeczki, serduszka i zastanie mnie znowu ta przerażająca cisza i pustka..

Kochająca mamo GRATULUJĘ!!! Zyczę wam samych radości i dużo zdrówka!

Pokażesz foto?

Kochająca mamo - moje gratulacje wow super nowina ,aż mi się buzia śmieje tak się cieszę ,że już masz swój skarbek przy sobie:)

Kochajaca mega gratulacje czekamy na fotke Kruszynki:-):tak:Kaso ja chyba juz jestem w drugiej fazie cyklu tylko nie bardzo wiem ile bo ciezko mi okreslic granice;-)

Dziewczyce mam pytanko...jak obserwujecie sluz to w jakis sposob???co to sie pojawia na bieliznie, papierze czy siegacie glebiej;-)

A gdzie sie wszyscy podziali:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry