reklama
dziękuję raz jeszcze za gratulacje i kciuki i oczywiście przesyłam całą masę świeżych fluidków:
~~~~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~ ~~ ~~ ~~
~~~~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~ ~~
ŁAPCIE DO WORA! U MNIE DAŁY RADĘ!!!
ŁAPCIE DO WORA! U MNIE DAŁY RADĘ!!!
kochająca_mama30
Fanka BB :)
Witajcie kobietki,
ja na razie tylko na chwilę bo jeszcze nie miałam czasu cofnąć kilka stron wstecz ;-)
Chciałam się pochwalić że jestem już szczęśliwą mamuśką po raz drugi!
Dziś w południe wróciłyśmy do domku. Lidię urodziłam siłami natury w piątek o godz.10. Ależ to było cudne przeżycie POLECAM
Lidia jest cudowna i baaardzo spokojniutka, praktycznie w ogóle nie płacze. Dostała 10 punktów w skali Apgar, ale nie była duża bo miała zaledwie 2990 g wagi i 54 cm.
Cieszę się że już po wszystkim, po 3 dniach wypuścili nas do domku, wszędzie dobrze- u siebie najlepiej.
Buziaki, wrócę później....
ja na razie tylko na chwilę bo jeszcze nie miałam czasu cofnąć kilka stron wstecz ;-)
Chciałam się pochwalić że jestem już szczęśliwą mamuśką po raz drugi!
Dziś w południe wróciłyśmy do domku. Lidię urodziłam siłami natury w piątek o godz.10. Ależ to było cudne przeżycie POLECAM
Lidia jest cudowna i baaardzo spokojniutka, praktycznie w ogóle nie płacze. Dostała 10 punktów w skali Apgar, ale nie była duża bo miała zaledwie 2990 g wagi i 54 cm.
Cieszę się że już po wszystkim, po 3 dniach wypuścili nas do domku, wszędzie dobrze- u siebie najlepiej.
Buziaki, wrócę później....
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kaso zazdroszczę. Ja się dzisiaj złapałam na tym, że się chyba nie cieszę. Autentycznie boję się, że nie będzie tam kropeczki, serduszka i zastanie mnie znowu ta przerażająca cisza i pustka..
Kochająca mamo GRATULUJĘ!!! Zyczę wam samych radości i dużo zdrówka!
Pokażesz foto?
Kochająca mamo GRATULUJĘ!!! Zyczę wam samych radości i dużo zdrówka!
Pokażesz foto?
Gatto nadal sie ciapie nie wiem co to jest pozyjmy zobaczymy jak wyjdzie z testem;-)
Elko rzeczywiście dziwne te plamienia ja tez miałam niewielkie ale w drugiej fazie cyklu. Może hormonki świrują. Trzymam kciuki&&&&&
Kochajaca mamo GRATULACJE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
K
kobietka22
Gość
Kochająca mamo - moje gratulacje wow super nowina ,aż mi się buzia śmieje tak się cieszę ,że już masz swój skarbek przy sobie
Skowronka83
Początkująca w BB
Kochajaca mamo gratuluje malenstwa i niech zdrowo rosnie!!!
Kochajaca mega gratulacje czekamy na fotke Kruszynki:-)Kaso ja chyba juz jestem w drugiej fazie cyklu tylko nie bardzo wiem ile bo ciezko mi okreslic granice;-)
Dziewczyce mam pytanko...jak obserwujecie sluz to w jakis sposob???co to sie pojawia na bieliznie, papierze czy siegacie glebiej;-)
A gdzie sie wszyscy podziali
Dziewczyce mam pytanko...jak obserwujecie sluz to w jakis sposob???co to sie pojawia na bieliznie, papierze czy siegacie glebiej;-)
A gdzie sie wszyscy podziali
Ostatnia edycja:
reklama