reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Gatto - wiem wiem :) muszę się uzbroić w cierpliwość i czekać , zatestuję 17 rano jak wcześniej nie przyjdzie @ bo 18 mam wizytę u lekarza i muszę wiedzieć na czym stoję więc czekamy cierpliwie do poniedziałku...

Czesc dziewczynki!
Nanu wielkie gratulacje!! Wiedzialam ze beda 2 kreseczki:)
Ja narazie nie mam zadnych objawow na @ ani na jej brak tylko duzo bialego sluzu. powinna przyjsc miedzy 12 a 14, ale to dopiero bedzie 2 od zabiegu wiec licze sie z tym ze moze sie spoznic. Nanu jeszce raz gratulacje i podrzuc mi tu BERKA:) jak sie nie pojawi do 14 to zatestuje 16.

Skowronka - to trzymam kciuki ,żeby do Ciebie nie przyszła ta @ kto wie może będzie następny berek ;-)
a mój M przysnął , mama też tylko ja siedzę i piszę
:-)

dzień dobry :-)

cóż to za wspaniałe nowiny Nanu GRATULUJE!! ale wiesz... już drugi raz płaczę przez Ciebie ostatnio... straszna ze mnie beksa hehe

Danutaski czekanie jest najgorsze... trzymam kciuki - niech mała bezpiecznie przyjdzie na ten świat...

czytałam wasze dyskusje o wózkach... ja mając do pokonania 3 piętra potrzebuję czegoś ultra lekkiego i w jakiejś gazecie wynalazłam ten Wózek głęboko-spacerowy Coletto Marco Polo z fotelikiem :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe : BOBAS
jest kosmicznie drogi ale waży ledwie 12 kg. i podoba mi się wizualnie... czy któraś z was zna tę markę? możecie coś powiedzieć?

Karo jeśli chodzi o ból głowy - czytałam że to jeden z dość częstych objawów w ciąży... mój lekarz powiedział że moge łykać apap... sęk w tym że mi akurat apap nigdy nie pomagał więc trochę się męczę...

miłego wieczoru...

Hejka
Danutaski ogolnie zaciskam kciuki &&&&& w zaleznosci od potrzeb;-)Ja mam termin @ na 20 a na testowanie sie nie nastawiam:zawstydzona/y:Za reszte staraczek trzymam kciuki heej, Berek, zostan z nami na dluuuuuuzej!!!!!!!!!Nanu prosze o fluidki takie siweze i nowiutkie;-)

Jejku ale jestem zmęczona.
Lista testujących bardzo by się przydała:tak::tak:

Mam pytanie, czy któraś z was dysponuje może jakimś złotym środkiem na nie zwariowanie przed wizytą u lekarza?

Elka ty masz nadal te plamienia???:szok:kurcze ja tak mialam w jednym cyklu i to byla niedomoga....tyle tylko, ze faza lutealna tez trwala bardzo krotko:( no chyba ze u ciebie to implantacja bo tempka ladna...wiec co gadasz, ze nie bedzie testowania!!:-D

Zapominajka strzel se meliske:-D

Czy wam sie tez za kazdym razem otwieraja te glupie reklamy?? strasznie mnie to wkurza:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry