reklama
Nanu gratulacje.Ja juz o 5 jadac do pracy czytalam twoja wiadomosc ale nieumialam odpisac bo sie spieszylam do pracy.
Danutaski to moze juz!!!!Trzymamy kciuki
Ja juz dzisiaj po pracy.Chociaz tylko dzisiaj 5 godzin ale jakos zle sie czuje.Wczoraj znowu mnie zlapal okropny bol glowy.Musze zapytac w srode ginka bo coraz czesciej mi sie to zdarza
Danutaski to moze juz!!!!Trzymamy kciuki
Ja juz dzisiaj po pracy.Chociaz tylko dzisiaj 5 godzin ale jakos zle sie czuje.Wczoraj znowu mnie zlapal okropny bol glowy.Musze zapytac w srode ginka bo coraz czesciej mi sie to zdarza
Żeby było ciekawiej, właśnie "nakapałam" na podłogę![]()
Może powinnaś jednak zadzwonić lub pojechać do szpitala?
K
kobietka22
Gość
Danutaski - ja nie pomogę bo nigdy nie rodziłam niestety,ale jak nakapało na podłogę to może już się zaczęło....
Nanulika- gratuluję z całego serca , no to kto teraz w kolejce?
Marta- witaj , no mi też się dziwne to wydawało ,że tak bez znieczulenia jej wyrwał zęba jak tak można
Nanulika- gratuluję z całego serca , no to kto teraz w kolejce?
Marta- witaj , no mi też się dziwne to wydawało ,że tak bez znieczulenia jej wyrwał zęba jak tak można

Danutaski chyba jednak sacza sie wody plodowe...poczekaj na jakies skurcze, bo chyba nie ma sensu do szpitala...wiem, ze to pewnie denerwujace dla ciebie, ale generalnie i tak musisz cierpliwie poczekac na jakies konkretne skurcze.
lenka21*
2+3 = MY
Ja bym skoczyła do szpitala albo do gina, wody też nie mogą sie saczyć nie wiadomo ile bo może się wdać infekcja.
Myszko myślisz że na wsi jet łatwo
zależy od podejścia, ważne zeby rodzina była w komplecie rodzice szczęśliwi i dzieci także, a Tomuś Ci się udał
, też bym tak chciala, na razie wiek 13+ mnie przeraża
Myszko myślisz że na wsi jet łatwo

danutaski
Fanka BB :)
Zadzwoniłam do położnej, mówiła że do szpitala nie bardzo jeszcze teraz, bo to nie wiadomo co to może być a do 15:30 jest przychodnia otwarta i muszę normalnie przez rejestrację iść i że się naczekam.
Kazała założyć wkładkę, poleżeć na boku przez pół godziny-godzinę, potem wstać i zobaczyć co się będzie działo, pytała się też kiedy byłam na wizycie i jakie było rozwarcie, no i mnie ładnie nastraszyła, że jeżeli to wody to poród będzie długi i ciężki
Są jeszcze testy w aptece na wykrycie płynu owodniowego ale to kosztuje 50zł więc na razie szkoda kasy wydawać.
Nic, kończę robotę za ok 30min i idę się położyć i zobaczymy co dalej.
Kazała założyć wkładkę, poleżeć na boku przez pół godziny-godzinę, potem wstać i zobaczyć co się będzie działo, pytała się też kiedy byłam na wizycie i jakie było rozwarcie, no i mnie ładnie nastraszyła, że jeżeli to wody to poród będzie długi i ciężki

Są jeszcze testy w aptece na wykrycie płynu owodniowego ale to kosztuje 50zł więc na razie szkoda kasy wydawać.
Nic, kończę robotę za ok 30min i idę się położyć i zobaczymy co dalej.
reklama