reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

wiem własnie.... ale tak jak piszesz, czasu jest sporo:) zobaczymy jak to wszystko się potoczy:) zacznijmy od tego,że nie ma pewności że jestem w ciąży póki co:p

reklama
^^ my tam swoje wiemy :-D

a ta aukcja co Ci wrzucalam zakonczyla sie na 2,03 plus 7 wysylka czyli w sumie 9 ;-)

dobra oddaje peceta dziecku i zmiatam ;-)
milej niedzieli Lalunie :-)

Lenka - witaj , ja też będę się cieszyć z objawów choćbym miała się codziennie przytulać do kibelka to i tak będę szczęśliwa :-)

Heloł niedawno wrocilam do domku bylam ze znajomymi na grzybach niestety nic bardzo nie znalezlismy ale co sie naspacerowalam i pooddychalam swiezym powietrzem to moje;-)Teraz czekam na obiadek, J kaczke z jablkami piecze;-)mmmmm juz mi slinka leci buziole Kochane

helol,
kurcze dyskusje wozkowe, ciuchowe, a ja jeszcze nic nie ma, slownie N I C . jakos sie boje kupowac:baffled: ale dzis jade do galerii to jak cos znajde ladnego to kupie:)

Hej, ja się również witam choć chyba ostatnia :zawstydzona/y:, zaraz Was podczytam co pisałyście. Wczoraj wieczorem pisałam do położnej powiedziałam jej o tym plamieniu, stwierdziła że to może być implantacja i mam zrobić test za ok 2 tygodnie, ale zrobię go chyba wcześniej,. póki co mam okropnie bolesne skurcze brzucha nie często ale się pojawiają.. zobaczymy co wyjdzie choć bym tak chciała aby to było to :),.

reklama
Do góry