reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nanu tu masz link ale ceny na 2012 spadna tak jak pisalam w paz-lis
Mutsy Urban Rider | eBay

http://www.google.de/products/catal...=3UtMULSvK6OA0AXcrYGgCw&sqi=2&ved=0CD0Q8wIwAQ

ja wiedzac to co wiem, odlozylabym kase pojechala (majac siostre) na dwa trzy dni i zrobila zakupy tutaj, odpada Wam hotel a zyskujecie odwiedziny siostry i wycieczke ;-)

generalnie drobiazgi jak butelki w setach 2+1 sa po 19,99 anty-kolik, laktatory tez tanie i wynienki w ikea anty-poslizg z progami gumowymi 8... ciuchy w dyskontach kupisz po 3-5 za komplet, a jak masz szczescie to i sa bodziali w 5 packach po 9,99...

Ostatnia edycja:
no może tak zrobimy, choć kurcze daleko do niej mamy, ok 12h autem....
no i na paliwo chyba z 700 wyjdzie:p

ale spoko i tak mamy ją odwiedzić na wiosnę więc jak coś to luz:)

a ja ciuszków kupiłam sporo w lumpexie pod blokiem, 1pln za sztukę a niektóre jak nowe

Załączniki

• IMAG0909.jpg
    IMAG0909.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 25
  • IMAG0910.jpg
    IMAG0910.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 22
  • IMAG0911.jpg
    IMAG0911.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 24
  • IMAG0912.jpg
    IMAG0912.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 22
  • IMAG0914.jpg
    IMAG0914.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 21
  • IMAG0915.jpg
    IMAG0915.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 25
  • IMAG0916.jpg
    IMAG0916.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 29
  • IMAG0917.jpg
    IMAG0917.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 30
  • IMAG0918.jpg
    IMAG0918.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 23
  • IMAG0919.jpg
    IMAG0919.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
a gdzie masz siostre?
no widzisz ;-) wiec zrobicie nie tylko pusty przebieg ;-)
tu sa na ebay tez licytacje ciuszkow w tzw setach, kupujesz kilkadziesiat rzeczy za grosze... ja kupilam 35 czesci za 5 euro, w tym dostalam buciki, skarpeteczki, bluzy, spodenki, bodziaki, spiochy i sweterki ;-) co prawda uzywane, ale nie widac ;-)

Ostatnia edycja:
no to kawalek drogi jest, ale jak macie w planie jechac ;-) ja pogadalabym z siostra czy moge sobie do niej odsylac zamowione rzeczy, a odebrac jak przyjade ;-) nie sadze zeby to byl wiekszy problem. A tu jak sprzedaja uzywane, to bardzo dobrej jakosci... zalezy im na dobrych komentarzach i jesli jest jakas wada to sa porobione zdjecia ;-)

np jak tutaj... zaloze sie ze cena nie przekroczy 15 ;-)

http://www.ebay.de/itm/39-teile-bab...054?pt=Pakete_Sets&hash=item3a79880356&_uhb=1

w sumie za 20 min sie licytacja konczy to mozesz zerknac za ile poszlo ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki niedzielnie
wczoraj byliśmy z M na święcie róży u nas przyjechało wesołe miasteczko i różni artyści ,wetfingers,Mrozu,Feel fajnie było tylko ,że po hamburgerze rozbolał mnie brzuch i mu było niedobrze więc poszliśmy do domku bo się bałam rewolucji...
Moja tempa dziś troszkę wyższa w końcu porządnie zmierzyłam potrzymałam 8 minut tak jak miałam poradzone , może gdybym wczoraj dłużej potrzymała to też by była wyższa ta tempka bo ja trzymałam do tej pory tylko 5 minut,ale już jestem mądrzejsza.

witam niedzielnie sie i ja
podczytalam dyskusje wasza o wozkach.Ja w tamtej ciazy tez sie napalilam na x landera a w sumie teraz to niewiem co bym kupila.Nanulinka skopiowalam ci tu linka,bo jest tez cos takiego u nas jak ebaykleinanzeigen,bo to mozesz szukac sobie w miejscu twojego zamieszkania albo ja np szukam zawsze do 50 km od Hannoveru
Kinderwagen Mutsy Urban Rider in Niedersachsen - Rinteln | Kinderwagen & Buggys | eBay Kleinanzeigen.
Chcialam ci tylko pokazac ze czasami mozna kupic fajne uzywane rzeczy.To jest tylko przyklad co skopiowalam i tak jak Myszka juz pisala mozesz sobie Stuttgart wpisac i wtedy poogladac w okolicach siostry.Czasami jednak nowy oplaci sie lepiej niz uzywany zalezy na co trafisz

dzięki dziewczyny, jeśli się udało to zacznę szukać ale ok 20 tygodnia, jak już wszystko pomierzą i uwierzę,że dzidziol będzie z nami:)

reklama
Nanu czasu jest sporo ;-) jednak w przypadku nowego wozka trzeba pamietac o tym, ze najczesciej wysylaja po okolo 8 tyg... tak jest na 100% w przypadku zakupu w sklepie

Do góry