reklama
myszka2829
Fanka BB :)
no u nas ceny nowych, a uzywanych nie wiele sie roznia max -100, a czasem licytujacy tak sie zagalopuja, ze cena uzywanego przewyzsza cene nowego
wiec zakup nowego masz gwarancje i pewnosc jak jest uzytkowany i jak dlugo Ci posluzy ;-)
dla porownania w sklepie mutsy 4 fiolet widzialam za 399, a licytacja tego samego uzywanego modelu tylko kolor niebieski w padajacy w granat byla zakonczona 650

dla porownania w sklepie mutsy 4 fiolet widzialam za 399, a licytacja tego samego uzywanego modelu tylko kolor niebieski w padajacy w granat byla zakonczona 650

Ostatnia edycja:
myszka2829
no zobacz tutaj, uzywany a jaka cena
Kinderwagen Kombis | eBay
to sa idioci kupuja nowosci za krocie, a potem mysla ze im sie kasa zwroci, albo jeszcze zarobia
jak dla mnie za ta cene to on musialby jeszcze przewijac i usypiac

Kinderwagen Kombis | eBay
to sa idioci kupuja nowosci za krocie, a potem mysla ze im sie kasa zwroci, albo jeszcze zarobia

jak dla mnie za ta cene to on musialby jeszcze przewijac i usypiac

danutaski
Myszko znalazłam informacje, że zarówno no-spa jak i ciepła kąpiel, skurcze "fałszywe" wyciszy, a prawdziwe wzmocni. No i że te "fałszywe" zaczynają się od góry brzucha, a te prawdziwe idą od pleców.
Gatto masz jeszcze trochę czasu zanim zaczniesz myśleć o porodzie, więc spokojnie ;-)
Nanu 25 to standardowy teścik. Powodzenia &&&&&&
A ja w nocy miałam powtórkę "fałszywego alarmu"
Od ok 1-wszej w nocy przez półtorej godziny, ale nie mierzyłam czasu (odstępu) bo próbowałam spać bo wiedziałam że to te oszukane, no i tak po półtorej godzinie samo się wyciszyło. Tym razem było nieco krócej, ale trochę bardziej boleśnie. Brzusio jak na @ chyba już mnie nie przestaje boleć, no i twardy cały czas. Ciekawe, ile się tak pomęczę.
Gatto masz jeszcze trochę czasu zanim zaczniesz myśleć o porodzie, więc spokojnie ;-)
Nanu 25 to standardowy teścik. Powodzenia &&&&&&
A ja w nocy miałam powtórkę "fałszywego alarmu"

Od ok 1-wszej w nocy przez półtorej godziny, ale nie mierzyłam czasu (odstępu) bo próbowałam spać bo wiedziałam że to te oszukane, no i tak po półtorej godzinie samo się wyciszyło. Tym razem było nieco krócej, ale trochę bardziej boleśnie. Brzusio jak na @ chyba już mnie nie przestaje boleć, no i twardy cały czas. Ciekawe, ile się tak pomęczę.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Myszko mnie aż tak mocno nie boli na szczęście.
Ja wózek niestety mam po Igusiu. x-landera xa, więc nowego na pewno nie będziemy kupowali. Może później jakąś spacerówkę fajną.
Ja bym chętnie pojechała do jakiejś Ikei popatrzeć na dzieciowe mebelki, ale chyba poczekam jeszcze, bo jeszcze bym kupiła
Ciuszków też mam masę po małym i od kumpeli.
No chyba, że dziewuszka mi się trafi to będę mogła szaleć.
Ja wózek niestety mam po Igusiu. x-landera xa, więc nowego na pewno nie będziemy kupowali. Może później jakąś spacerówkę fajną.
Ja bym chętnie pojechała do jakiejś Ikei popatrzeć na dzieciowe mebelki, ale chyba poczekam jeszcze, bo jeszcze bym kupiła

Ciuszków też mam masę po małym i od kumpeli.
No chyba, że dziewuszka mi się trafi to będę mogła szaleć.
myszka2829
Danutaski kochanie, nie pomeczysz sie tak za dlugo. Wg mnie te pobolewania co masz teraz to skracanie szyjki ;-) cos czuje ze w ciagu tygodnia Ninka bedzie nam juz z tej strony pozowac do fotek :-)
Zapominajko my bylismy w Ikei i powiem Ci, ze sa dwa fajne zestawy. Kolorystycznie dobrane dla chlopcow i dziewczynek... reszta uni sex, troche fajnych kombinacji dekoracyjnych, ale zbedne wg mnie bo tylko kurz sie tego czepia ;-) choc w sklepie wyglada uroczo nie powiem :-)
Zapominajko my bylismy w Ikei i powiem Ci, ze sa dwa fajne zestawy. Kolorystycznie dobrane dla chlopcow i dziewczynek... reszta uni sex, troche fajnych kombinacji dekoracyjnych, ale zbedne wg mnie bo tylko kurz sie tego czepia ;-) choc w sklepie wyglada uroczo nie powiem :-)
Ostatnia edycja:
myszka2829
hehehehheprzydał by sie taki
![]()
u nas myszko używany zestaw 3w1 z fotelikiem maxi cosi można dostac za ok 1000-1500pln
nowy kosztuje prawie 3000
Nanu zaraz Ci podrzuce linka u nas mozna juz za 169 euro kupic czyli na pln cos kolo 700
http://www.ebay.de/itm/Magnum-KOMBI...inderwagen_Buggies&hash=item3f0753a3c2&_uhb=1
http://www.ebay.de/itm/LUX-Kinderwa...inderwagen_Buggies&hash=item257076968e&_uhb=1
http://www.ebay.de/itm/King-Chromre...inderwagen_Buggies&hash=item3cc147fd57&_uhb=1
http://www.ebay.de/itm/Kinderwagen-...inderwagen_Buggies&hash=item337b9ad55c&_uhb=1
to po przeliczeniu wychodzi nowka mniej niz uzywany
Ostatnia edycja:
reklama