reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Zapominajko,
zwykłego nie piłam - tylko jabło i brzoskwinia... jest ok, ale jak ktoś lubi smakowe piwa... dość słodkie ale ok...

Hejka
Danutaski no pewno ze czytalam, moze i masz racje i dopiero dzisiaj skok Nasza Ty Wiedzy Skarbnico dzieki bardzo za oswiecenie ciemnoty;-)

hmmm mialam male krwawienie bo chyba tak to moze nazwac na majtach brunatny sluz na papierze zywa krew:eek:co to moze byc????

Nanu alez Ci zadroszcze tych wszystkich przygotowan do slubu i wogole calego przezycia piekna sprawa:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie, mam nadzieję że mogę się przyłączyć. :tak:. Jestem po 3 poronieniach, staramy się dalej o dziecko ale nie stosujemy żadnych obserwacji i tak się dość o tym już myśli. Moje cykle trwają od 40 do 52 dni, obecnie mam 28 dzień a wczoraj, ujrzałam małą plamkę na bieliźnie, myślałam że się rozkręci @ ale nic nie ma od wczoraj. Tak jak i Wy czekam na te kolejne piękne 2 kreseczki

Hejka Robale witamy rozgosc sie u Nas serdecznie zapraszamy:-)

Nanu jeszcze masz czas ale mowie Ci zleci jak cholera zreszta to wiesz ciesz sie a my pocieszymy sie razem z Toba;-)

reklama
A prosze bardzo wiem jak trudno sie czasem zadomowic, mnie tez dziewczyny serdecznie powitaly i przyjely do swojego grona:tak:

Boli gardziolko popijam mleczko z miodzikiem i relaksuje sie po pracy a Wy Dziolszki co dzialacie ze Was tu nie ma:-p

Ostatnia edycja:
Do góry