reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Myszko dziękuję za odpowiedź :-)
to i tak wiem ,że nic nie wiem bo nie mierzyłam wcześniej tempki poczkamy kiedy @ przyjdzie wtedy będzie mniej więcej wiadomo ile ten cykl trwał i jak to się będzie miało do obserwacji.

Lenko,Myszko dzieki za porady zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzien a moze jeszcze Ani@k i Danutaski cos podpowiedza bo ja to mam problema z ta granica nieszczesna:zawstydzona/y:Nanu ja to bym Ci radzila nie grzebac za gleboko:-pbo jeszcze sie do czegos dogrzebiesz:-pa tak serio to uspokoj sie moze poprostu taki cykl i moze przyniesie nioczekiwane zakonczenie;-)

Dobra,juz nie bede nic sprawdzacm,usze sie czyms zajac i olac temat....

Edit

No to wykrakalyscie:) 2 czerwone plamki na gaciach...

Ostatnia edycja:
Elu - Ty też pierwszy raz się obserwujesz tzn pierwszy cykl ?
Nanulika- ja tam trzymam kciuki za fasolkę u Ciebie, musimy się uzbroić w cierpliwość i czekać...

ja sprawdzam tylko to co znajduje na wkladce lub papierze ;-)
a tak to zawsze istnieje ryzyko zahaczenia czegos paznokciem i bledne wizualizacje juz gotowe ;-) glowa do gory co ma byc to bedzie i nie mamy na to wplywu ;-)

wiecie co, dochodze do wniosku, ze my babki to jednak normalne to nie jestesmy... wlasnie czytalam dwa przypadki... pierwszy chce pozytywny test na 9 dni przed planowana @... a druga na forum dopytuje sie o to czy mozna w ciazy biegac i cwiczyc... no przeciez od tego jest ginek, czy ja cos myle?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki, witamy się i my :) podczytuję Was ale się nie wypowiadam bo ja w tych Waszych obserwacjach zielona jak ogórek jestem. Nigdy nie mierzyłam i wiem tylko tyle co przeczytałam tutaj.
Nanu &&&&&&&&&&&&&&& żeby te plamienia miały radosną przyczynę.
Zapominajka współczuję nudności. Ja je miałam coś do 13-14 :-(

Teraz takie pytanie do bardziej doświadczonych mam. Wczoraj zauważyłam na koszulce małe plamki i potem woków brodawki wyciek żółtawego płynu. Czy to możliwe żeby tak wcześnie była siara? trochę się zaniepokoiłam:baffled: Jest tego bardzo mało i przede wszystkim z prawej piersi.

My dzisiaj mamy dzień prania, że tak powiem. Ale pogoda fatalna to mi nie wyschnie :wściekła/y:a jutro od samego rana wyjazd i pewnie będę musiała mokre brać i dosuszać u mamy. Jeszcze dzisiaj muszę jechać na miasto bo teściowa prosiła żeby małemu dwa ćwiczenia kupić bo u nich nie może dostać. Jak zwykle się obudziła w porę, śpiąca królewna. Dzieciak tydzień już do szkoły chodzi a ona za szukanie się wzięła.

spokojnego dnia i ładniejszej pogody :*

Do góry