reklama
myszka2829
Fanka BB :)
czesc dziewczynki :-)
my dzis dobrze spalysmy tylko o 3:40 sie obudzilam na siusiu no i potem wydawalo mi sie ze ktos lazi pod oknem i nie spalam do chyba cos kolo 5, bo 4:27 jeszcze sprawdzalam na telefonie...
Elka ja pokusilabym sie postawic granice na 10 dc, ale pewnie ANia i Danutaski mnie skoryguja jak zawsze :*, bo zawsze sie myle
Nanu doczekaj do konca cyklu o ile nadejdzie ;-) we czwartek bedziesz u gin to ja podpytaj co to i niech zrobi hormony jak bedzie trzeba ;-)
Karo termometr jest marki X ale mierzy calkiem dobrze ;-) sprawdzalam go
Kobietka mysle, ze wyniki sie poprawily, ale masz kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
my dzis dobrze spalysmy tylko o 3:40 sie obudzilam na siusiu no i potem wydawalo mi sie ze ktos lazi pod oknem i nie spalam do chyba cos kolo 5, bo 4:27 jeszcze sprawdzalam na telefonie...
Elka ja pokusilabym sie postawic granice na 10 dc, ale pewnie ANia i Danutaski mnie skoryguja jak zawsze :*, bo zawsze sie myle

Nanu doczekaj do konca cyklu o ile nadejdzie ;-) we czwartek bedziesz u gin to ja podpytaj co to i niech zrobi hormony jak bedzie trzeba ;-)
Karo termometr jest marki X ale mierzy calkiem dobrze ;-) sprawdzalam go
Kobietka mysle, ze wyniki sie poprawily, ale masz kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
myszka2829
Nanu ale widzisz go na wkladce? czy przy podcieraniu tylko? na @ wg mnie o wiele za wczesnie fl jest stanowczo za krotka, o ile to @ jednak nadciaga
K
kobietka22
Gość
Dzięki dziewczyny za kciuki na pewno się przydadzą ,a powiedzcie mi bo już pytałam ,ale chyba umknęło Wam czy jak jest spadek tempki to wtedy jest owu ?czy jak jest skok?
myszka2829
Kobietka spadek jest tuz przed sama owu, potem wtrost progesteronu i wzrost tempki... tyle co zrozumialam z obszernej opowiesci kochanej Danutaski :*
to gdzie te palce wsadzasz bezwstydnico
, czekaj cierpliwie bo jak na moje to @ nie przyjdzie 
ja w ostatnim cyklu wszystkie plamienia co oznaczalam widzialam przy podcieraniu, a wkladka czysta
to gdzie te palce wsadzasz bezwstydnico

ja w ostatnim cyklu wszystkie plamienia co oznaczalam widzialam przy podcieraniu, a wkladka czysta
Ostatnia edycja:
myszka2829
tja...
i co Ci po tym jak i tak nic nie wiesz? 

reklama
No wlasnie nie wiem
I jeszcze zgaga od rana,moze po salatce jarzynowej... wogole paskudnie sie czuje,ciezko mi sie wstaje na maxa-szczegolnie ze o 5 jest ciemno... a teraz mam wrazenie jakbym miala goraczki dostac...
I jeszcze zgaga od rana,moze po salatce jarzynowej... wogole paskudnie sie czuje,ciezko mi sie wstaje na maxa-szczegolnie ze o 5 jest ciemno... a teraz mam wrazenie jakbym miala goraczki dostac...
Ostatnia edycja: