reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
czesc dziewczynki :-)
my dzis dobrze spalysmy tylko o 3:40 sie obudzilam na siusiu no i potem wydawalo mi sie ze ktos lazi pod oknem i nie spalam do chyba cos kolo 5, bo 4:27 jeszcze sprawdzalam na telefonie...
Elka ja pokusilabym sie postawic granice na 10 dc, ale pewnie ANia i Danutaski mnie skoryguja jak zawsze :*, bo zawsze sie myle :-D
Nanu doczekaj do konca cyklu o ile nadejdzie ;-) we czwartek bedziesz u gin to ja podpytaj co to i niech zrobi hormony jak bedzie trzeba ;-)
Karo termometr jest marki X ale mierzy calkiem dobrze ;-) sprawdzalam go
Kobietka mysle, ze wyniki sie poprawily, ale masz kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nanu ale widzisz go na wkladce? czy przy podcieraniu tylko? na @ wg mnie o wiele za wczesnie fl jest stanowczo za krotka, o ile to @ jednak nadciaga

Dzięki dziewczyny za kciuki na pewno się przydadzą ,a powiedzcie mi bo już pytałam ,ale chyba umknęło Wam czy jak jest spadek tempki to wtedy jest owu ?czy jak jest skok?

Kobietka spadek jest tuz przed sama owu, potem wtrost progesteronu i wzrost tempki... tyle co zrozumialam z obszernej opowiesci kochanej Danutaski :*

to gdzie te palce wsadzasz bezwstydnico :-p, czekaj cierpliwie bo jak na moje to @ nie przyjdzie :-D

ja w ostatnim cyklu wszystkie plamienia co oznaczalam widzialam przy podcieraniu, a wkladka czysta

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie nie wiem:p

I jeszcze zgaga od rana,moze po salatce jarzynowej... wogole paskudnie sie czuje,ciezko mi sie wstaje na maxa-szczegolnie ze o 5 jest ciemno... a teraz mam wrazenie jakbym miala goraczki dostac...:(

Ostatnia edycja:
Do góry