reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Gatto super wyniki oby tak dalej!!!
Myszka tylko musisz zobaczyc z jakiej firmy ten termometr i wogole.Ja kupilam siostrze w lidu w tamtym roku,kosztowal chyba 14,99.Fajnie wygladal i wogole ale z mierzeniem temperatry u malego to mialo to malo wspolnego.Siostra sie w koncu wkurzyla i kupila z Braun i jest super zadowolona,tylko sa troche drozsze.
Zapominajka wspolczuje,mi bylo w sumie niedobrze chyba do 8 tygodnia,raz tylko wymiotywalam,ale w sumie bardzo mi sie kreci w glowie i to do teraz.Pytalam lekarza i mowil ze normalne bo i u nas tako pogoda popieprzona,raz cieplo,raz zimno

A ja prawie z pracy wrocilam,padnieta.Kurcze i znowu mnie zaczelo dzisiaj ramie bolec a juz mialam tak dlugo spokoj.Zrobie sobie cos do jedzenia i lozeczko

reklama
Dziendoberek nieprzytomne...
Kto zgasil swiatlo? Czemu musze wstawac jak jest tak cholernie ciemno?

K...... a....... w......... a.........

I prysznic..... i moze dozyje do poranka:)))

Tempka nieznacznie w dol,Sluz bezowo rozowy... moze to faktycznie ten progesteron... ehh

Ostatnia edycja:
Nanu to plamienie rzeczywiście dziwne. mówią że jak występuje po owu to coś nie halo z progesteronem , a tempka ładna:-D

Zdjęcie Ninki cudowne

Wczoraj autobus jechał o 7.5 , dzisiaj wychodzimy autobus już czeka i będzie o 6.55:no::wściekła/y:, nie wiem jak ich będę zimą budzić:-(, ni i chyba oprzatać będę chodzić jak ich oddeleguje do przedszkola, nie mam zamiaru wstawać o 5.40

Lenka normalnie masakra z tym autobusem a zima faktycznie gorzej ale jakos trzeba sobie radzic bedzie dobrze;-)Nanu moze zbadac nie zaszkodzi ja mam plamienie przed owu ale jeszcze przed ciaza to w okolicach owulacji wygladalo to jak skapy @ bylam u lekarza dala cos ale nie kazala zadnych badan teraz odkad biore kwas foliowy plamienie okoloowulacyjne jest znikome...Dzien dobry przy kawie za oknem szaro buro i wieje:-(

Dziewczyny czy ja juz moge okreslic granice czy poczekac jeszcze ze dwa, trzy dni:baffled:

Ostatnia edycja:
No zastanawia mnie to.... w sumie to nie sa plamienia-jesli bym sama sobie sluzu w srodku ze tak powiem,nie sprawdzila to bym o tym wszystkim nie wiedziala,nie ma sladow na bieliznie ani wkladce...
Ogolnie sluzu jest malo ale ja czuje ze mam mokro,dziwne...
A jak go sprawdzam to wczoraj i we wtorek byly czasem malutkie niteczki krwi a dzis jest poki co podbarwiony na rozowo/bezowo...
No nic,chyba pojde jednak badac hormony... no i do gin w czw po recepte na kwas jedynie...

Ostatnia edycja:
Cześć witam się porannie z kawusią
obudziłam się rano na tempkę po koszmarze śniło mi się ,że straciłam trojaczki trzy dziewczynki i walczyłam o ich pogrzeb bo moja rodzina ubzdurała sobie ,że pogrzeb niepotrzebny nawet pamiętam jakie imiona im dałam ,
Karolinka, Kasia , i Kamilka ,a tak realny był ten sen ,że jak się obudziłam to nie wiedziałam gdzie jestem no koszmar...
Dziś wyniki badań oby były w normach...
Nanulika- ja mam to samo śluzu prawie wcale ,a czuję się mokro nie wiem co jest grane zwykle mam o tej porze cyklu taki biały gęsty i niby trochę na papierze jest ,ale to ciutka i nie wiem co zaznaczać na wykresie bo nie mam nawet takiej opcji jak biały gęsty na majtkach sucho to zaznaczam ,że sucho ,a odczucia wilgotne są.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Elka ja bym jeszcze poczekałą, jest taka zasada , że 3 tempka wyższej temp powinna być minimum o 0.2 stopnia wyższa od najwyższej tempki ż tych 6 nizszych temperatur przedzających owu, to ta dzisiejsze powinna być na poziomie 36.85, jeśli nie jest to trzeba czekać na czwarty pomiar który powinien znajdować sie na poziomie wyższych temperatur, ale nie ma już wtedy tego wymogu z 0.2 , wystarczy ze będzie wyższa, wtedy można stwierdzić że owu była, mam nadziejje ze wiesz o co mi chodzi bo nie zbyt czytelnie to opisałam

reklama
Dziewczyny czy ja dobrze kombinuję ,że owulka to jest granica końca pierwszej fazy bo coś tam zaznaczyłam na swój rozum ,a nie wiem czy dobrze myślę...Ja taka trochę niekumata:-D

Do góry