reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
na dobranoc troszkę ​~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zapominajko nie straszę ;-)
Czytałam kiedyś, że duże przyrosty bety mogą (ale nie muszą) oznaczać ciążę mnogą. Czy w Waszej rodzinie występowały ciąże mnogie?
Karo01 dobrze że nie ma zakażenia.
Dorcia112 dzisiaj wizyta u ginka więc zobaczymy co powie.
Myszka2829 to jest jakaś masakra :eek:
Elka_30 gratulacje !!!
Miłych przytulanek życzę :tak:
_Ewcik_ trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i daj znać po, co tam udało Ci się ustalić.
Dziękuję za ćwiczonka, robię kilka, tylko przyznam szczerze, pomimo tego że te rzeczy wydają się "takie proste", niekoniecznie takie są. Przykładowo, ćwiczenie gdzie się leży z pupą wyżej niż głowa: normalnie jak leżę na płasko, to ciężko się oddycha, bo płuca ściśnięte, żołądek też. No i Nina ma jak pchać głową. To wyobraź sobie, o ile większy jest nacisk na płuca, żołądek i żebra, gdy tyłek podnoszę do góry, więc głowa napiera w to miejsce z jeszcze większą siłą.

Dzisiaj się mogę pochwalić :-)
Moje wspaniałomyślne dziecko pozwoliło mi spać od 0:00 do 5:30 więc się wyspałam i jestem zadowolona.
Wizyta po południu, potem jeszcze szkoła rodzenia, więc wieczorem postaram się naskrobać co tam u nas.
Wczoraj wieczorem leżałam kilka godzin w pozycji dla okręcenia się dzidzi, ale czy to dało cokolwiek - nie wiem, pierwszy raz dzisiaj rano nie potrafiłam określić pozycji w jakiej leży. Zawsze brzuch mi wystaje bardziej z lewej lub prawej, dzisiaj od rana jest jakoś na środku :eek: no i nie czuję takiego ucisku na żebra. Z kopniaków porządnie też mnie jeszcze nie poczęstowała, więc trudno powiedzieć. Zobaczymy co będzie dalej :tak:

Wszystkim starającym się przesyłam kopniakowe fluidki ode mnie i Ninki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A obecnym ciężarnym życzę dużo spokoju i zdrówka.

Witam sie przy kawusi...niestety nie bylo bobosexow bo Moj padl jak przecinak a na spiocha to nie bede Go wykorzystywac :-D:-D:-Dchociaz jak mi wytnie jeszcze raz taki numer to kto wie;-)nic po pracy zrobie testa mam nadzieje ze pozytyw jeszcze bedzie i dzisiaj mu nie przepuszcze:zawstydzona/y:a moze niepotrzebnie mu mowilam i sie spiol i wzial uciekl:eek:no nic co ma wisiec nie utonie jak to sie mowi:-)Danutaski no rzeczywiscie masz wspanialomyslne dziecko ale jak sie uzewnetrzni to chyba juz bedzie mniej;-)moze te cwiczenia pomogly:tak:trzymajcie sie juz blizej niz dalej...nie moge doczekac sie kolejnej forumkowej kruszynki:rofl:

Elka cos chyba jest w tym ze nie mozna chlopom mowic o owu bo sobie z tym nie radza... 3mam kciuki za dzis:)
My wczoraj spedzilismy cudowny wieczor pelen rozmow i wyznan,rozmowy o wszystkim i o niczym,ale cudnie bylo:)

Teraz juz jade do pracy... 3majcie kciuki coby mnie wariatkowo nie wykonczylo! Niech juz ten vip przyjedzie,niech wszystko wroci do normalnego poziomu koreanskiej korporacji...
Jeszcze 3 tyg audytu od piatku... takk wiec byle do konca wrzesnia...
W pon chce sie zapisac do mojej gin,bo kwasu mam tylko do nastepnego piatku...

Milego dnia!

Nanu nie dziekuje;-)trzymam kciuki za wytrwanie tej korporacyjno-koreansko-vipowej wariacji:tak:wieczor rzeczywiscie super oby wiecej takich!!!:tak:

WSTAWAC SPIOCHY, co to za spanie:cool:

dzien dobry :-)

to i ja podesle dla staraczek fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
po takich porcjach cos musi sie ruszyc ;-)

U nas po pieczonej rybce zero bolu, na noc zjadlam kisielek zebym miala choc imitacje slodkosci ;-)
Jem male porcje za to troszke czesciej tzn jakies 4-5 posilkow na dzien. Rybe jem bez dodatkow typu ziemniaki czy ryz i bez salatek, bo surowizny jesc niepowinnam, a gotowanymi juz rzygam.
Dzisiaj przetestuje gotowy parzony mus jablkowy w malej porcji i zobaczymy czy mi po nim cos bedzie i kolo poludnia chce przetestowac serek homogenizowany odtluszczony (0,4%). EM wyczytal na forach, ze ludzie niekoniecznie moga jesc zgodnie z zaleceniami lekarzy raczej testowali malymi porcjami... wiec i ja robie to samo.
Tak czy inaczej sprobuje dostac sie dzis do lekarza, bo musimy ustalic co i kiedy zrobimy z woreczkiem czy tylko samymi kamieniami i co lepsze i mniej obciazajace dla Kropeczki :-)
Teoretycznie nie wolno jesc mi surowego no ale pomidorka klade na kanapki rano... nie duzo ale tak mi sie chce ze musze.

Danutaski widzisz jakie masz dobre dzieciatko, wystarczylo sie ciotka poskarzyc i juz nocka spokojna ;-) powodzenia na wizycie i mam nadzieje ze jednak Mala sie bujnela :-)

aktualny stan :-)
b_7.jpg
b_w.jpg
b_5.jpg
b_d.jpg
pregnant.jpg
b_1.jpg
b_9.jpg
b_perc.jpg
complete.jpg
p_2.jpg
p_2.jpg
p_6.jpg
days_to_go.jpg

Ostatnia edycja:
cześć!

ktoś wysyłał fluidki 'bliźniakowe'??? chętnie złapię całą masę!!!!!!!!!!:tak: ja to nawet trojaczkowe bym przyjęła:-)

reklama
Do góry