reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Elka ja sobie powiedziałam ze jak zajdę w ciaży to zrobię prawko! :tak: MUSZĘ! Bo z dwójką maluchów nie dam rady jeździć komunikacją miejską...

Nanu mam dziwne przeczucie ze to tobie berek przypadnie w tym cyklu :-D

Myszko
to w takim razie trzymam kciuki zebyś jutro się dostała do lekarza! Bo domyślam się ze nie jest to przyjemne :sorry:

reklama
Fifka a ja sobie powiedzialam ze jak zdam prawko to zajde w ciaze w poprzednim cyklu sie nie udalo wiec zdalam prawko a teraz to juz nie mam wyjscia musi byc fasolka;-)Nanu ja mam propozycje moze tak we dwie tym berkiem sie podzielimy;-)

hej dziewczynki

lecę poczytać, co u Was :-)

jutro umówiłam się d mojej ginki na wizytę, bo @ ani widu, ani słychu :( a to już 37 dc.. zapytam o coś na wywołanie może.. i o coś na skrócenie klejnych cykli, bo nie wytrzymam, jak będą po 40 dni znowu..

danutaski jest parę ćwiczeń, ktre mogą pomóc maluchowi się przekręcić:

-po pierwsze jak siedzisz, to nie pochylaj się do przodu, tylko wręcz przeciwnie, odegnij do tyłu, żeby jej nie wciskać w kanał radny

-rób ćwiczenia-połóż się na podłodze, nogi wyżej na krześle i unoś biodra do góry.. pamiętaj, ze zawsze, z jakiejkolwiek pozycji wstajesz, wstawaj przez tą stronę, z której jest główka, zeby pomóc w obrocie

-zamknij się w ciemnym pomieszczeniu.. jeśli wiesz, gdzie jest główka Ninki, przyłóż tam latarkę i przesuń jej światło do dołu, w kierunku spojenia łonowego /tylko nie rób tego ruchu z powrotem, zeby nie wracała za światłem/. Dzieci widzą przez powłoki brzuszne, więc jeśli ma się obrócić, to pójdzie za światłem. powtarzaj po kilka razy :-)

Elka działajcie, działajcie....
w końcu dla kogoś ten cykl powinien okazać się szczęśliwy:) tak dla utrzymania poziomu:)
zresztą Zapominajka pewnie chętnie by berka przekazała?:)

Tak tak, już czas. Za chwilę mój berek trojaczkowy będzie, więc same rozumiecie.

Nie wiem jak berek wygląda więc...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
łapać!!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

ja już schwytałam worek: 5cb15bbf0021c2144ed2a18e.gif Dzięki Zapominajko:p aha! i z chęcią bliźniaki przyjmę!!!

Elka ja się chętnie z Tobą podzielę!!!
Fifka - ja mam zgoła inne przeczucia:) Po tych nerwach moich w okolicy owu i braku seksu wtedy to jakoś nie nastawiam się:p

Ostatnia edycja:
nanu ja też nie odrzucę, jednak skromnie jedno zdrowe mi starczy.

Komuś jeszcze barka podać, bo widzę, że Nanu wyłapała co było :-)

reklama
Do góry