reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Danutaski wspolczuje przezyc dobrze, ze wizyta juz jutro i cos moze zaradzi. Nie zapomnij zapytac o to obkrecenie Malej.

Zapominajka ladna betka ;-) na pewno jestes spokojniejsza.

Karo mnie tez sie nic nie chce i to na pewno od tej pokreconej pogody.

No a my wysiedzielismy sie w poczekalni po poltorej godz podchodze i pytam jak dlugo jeszcze, bo ja w ciazy a tu wszyscy zasmarkani, kaszlacy chyba jakis wirus lata, no i mnie do tego wszystkiego zlapanie dodatkowego wirusa nie potrzebne...a ta @ mowi do mnie, ze moze mi zrobic termin za... 10 dni... No szlag mnie trafil.
Nadal nie wiem co mi wolno, a co nie... Juz do gina nie szlam, pojde jutro.
Kupilam sobie rybki i pieke w piekarniku majac nadzieje, ze nie bedzie bolalo potym.

reklama
Hejka Laski :) Zapominajko gratki beta cudenko ! &&& Danutaski ja za bardzo sie nie znam ale mówią ze ostatki najgorsze juz niedlugo i Ninus bedzie z Wami &&&& Myszko co za malpa ręce opadają szoook :o
Dziewczyny możecie byc ze mnie dumne !!! Zdalam prawko dzisiaj !!! Ależ sie cieszę...
Lenka, Gatto, Ani@k, Fifka, Nanu i reszta Foremek pozdrawiam gorąco !!

Elka GRATULUJĘ!!! :-)

Myszko
a to wredna baba.... taka znieczulica panuję że szok.... współczuję ci.... Jak ja zaszłam w ciąże to próbowałam się dostać do mojego gina na pierwszą wizytę. To był czerwiec a mnie chcieli umówić na wrzesień! :no: Mówię że ja jestem po stracie i mam przepisane przez niego leki (leczył mnie jak próbowałam zajść w ciąże) no i nie mogę ich teraz przerwać a paczka ostatnia się kończy. I nic z tego... na NFZ na wrzesień a jak chce wcześniej to prywatnie nawet dziś bym mogła przyjść... masakra...

Fifka to byla jedyna niemka w gabinecie, jutro podejde i jak jej nie bedzie to polki mnie wcisna gdzies w przerwie. Po leki tu to nie problem jak sa stale, to samo ze skierowaniami idziesz i daja Ci w rejestracji bez wizyty...chyba, ze potrzebujesz zmiane i nie byla odnotowana w karcie to wtedy musisz sie spotkac z lekarzem.
Oni pracowali dzis pierwszy dzien po urlopie, wiec rozumiem, ze na dzis sie nie dalo...ale ponad tydzien co posilek sie zastanawiac czy mi wolno, czy nie to troche za dlugo jak dla mnie...

Robilam niedawno test owu byla druga kreska prawie tak intensywna jak testowa takze dzialamy przez kolejne dni to zajezdzenia :-D:-D:-Dzartowalam dam J odpoczac co drugi dzien :-p
Fifka dzieki w koncu sie udalo za 6 razem;-)

Ostatnia edycja:
Elka działajcie, działajcie....
w końcu dla kogoś ten cykl powinien okazać się szczęśliwy:) tak dla utrzymania poziomu:)

zresztą Zapominajka pewnie chętnie by berka przekazała?:)

reklama
Do góry