reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

To w takim razie ja za Ciebie tek kciuki 3mać będę:) może nie fizycznie, bo jednak do pracy muszę iść ale myślami na pewno!!!

w każdym razie jak widzę na nudę nie możesz narzekać:)

reklama
Myszko no to &&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie wizyty.

Nanu ciacho pychota, ja dziś robiłam tort bezowy z masą cytrynowaą i wiśniami bo M ma jutro urodziny.
Kuzynka przyniosła mi 3 sukienki. Jedna pasuje, a czy będzie pasować za miesiąc to się okaże.

No i jutro dp przedszkola i skończy się spanie do 7, a jeszcze nie wiadomo o której będzie jeździł autobus. Jutro bedą kosić kukurydzę więc jeszcze większy obiad muszę zrobić tak ze jutro zalatany dzień, a we wtorek wizyta i gin i mam nadzieję bijące serduszko:tak:

hej,
Nanu wstaw na bloga przepis:tak:

ja zrobilam za to ciasto drozdzowe Danutaski, ale bez owocow, bo chcialam je jesc z marmelada:) pycha wyszlo, choc za malo drozdzy mialam, ale wyroslo super.

Ja sobie te katorgi zywieniowe odbije...za jakis czas ;-)
Chcialam isc na lody dzisiaj ale eM mnie tylko zapytal czy znow chce nie spac w nocy no i od razu przeszla mi ochota... Synek mi wyjadl wszystkie bulki maslane no i jestem bez kolacji ;-( normalnie sie wszystko uwzielo na mnie :-(

już dodałam:)

edit

znalazłam sobie zajęcie na przyszły weekend:) będę robić dywaniki filcowe - dla każdego z nas koło łóżka:)

mniej więcej coś w tym stylu: http://www.pakamera.pl/wnetrze-rozne-dywanik-serwetkovy-szary-nr672098.htm

tylko że taniej:) i w wersji prostokąt:) Koszty? Filc wynalazłam na allegro za niecałe 30zł:) do tego nożyk i do dzieła!!!

edit2

a z nudów i ogólnej ciekawości przeanalizowałam dzisiaj szczęśliwe me cykle pod kątem dni, w których były boboseksy - oraz cykl poprzedni nieskuteczny i obecny:)
tabela przedstawia się następująco:

analiza.jpg

zaznaczyłam na żółto dni cyklu z boboseksami które się pokrywają w obu udanych przypadkach:) Jeden z nich pokrywa się z dzisiejszym:p hehe! ciekawe czy insynuacje profesor nanuliki się sprawdzą:p

Jakoś się nie nastawiam, po ostatnich moich jazdach jakoś inaczej podchodzę i mam nadzieję,że tak zostanie, bo tak jak mówiłyście - sex jest wtedy o wiele przyjemniejszy.....

ale pogdybać dla jaj chyba mogę?:p

Ostatnia edycja:
reklama
No ciekawe:p
Tylko wtedy. Mialam dluzsze cykle i nie wiem kiedy byla owu bo tempki nie mierzylam:)

Zobaczymy:)

Powodzenia Myszko w pogoni za ginkiem!

Do góry