reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

A tam Myszka, żadnych przygotowań nie ma...
Tzn. co ma być to będzie...Czas pokaże...

Codziennie po kilkanaście razy twardnieje mi macica, brzuch jest jak kamień, nawet nie da się go nacisnąć. Ale jest już ładnie opadnięty a dziecko czuję już praktycznie w kanale, tak mnie ciągnie. Codziennie "szczyka" mnie w spojeniu, mam nadzieję że moja szyjka jest już ładnie przygotowana ;-) Spać nie mogę ani w dzień ani w nocy(chociaż bardzo by się chciało- wiadomo, póki można) . W ogóle to ciągle mi gorąco, mam takie uderzenia gorąca jak kobieta w przekwicie :tak:zgaga też wciąż mnie męczy, więc już mam nadzieję że w tym tyg. naprawdę się rozlecę i odpocznę od tego wszystkiego.
No ale jutro idę z małym na rozpoczęcie roku szkolnego, chciałabym wszystkiego dowiedzieć się tak jak należy, bo mąż będzie w pracy a babcia- z babcią to różnie bywa, może czegoś niedosłyszeć, coś przeoczyć.... więc chociaż do jutra muszę wytrzymać :-D

Też jesteśmy już po obiadku, przyjechali do nas rodzice ale po kawce wypędziłam wszystkich do lasu za domem :-D i dlatego mam chwilę by odpisać.

reklama
Jak to fajnie mieć takie wsparcie od Was :-) Dziękuje
Magda trzymam zatem &&&&&& za Ciebie, żeby przyszła najlepiej lada dzień...:-)
Tak kusicie tymi obiadkami, że zaczynam żałować tego lenistwa ;-)

właśnie wstawiłam do pieca ekspresowe ciasto jogurtowe:) tak mi się coś chciało że postanowiłam coś wykombinować;p czas przygotowania: jakieś 10 minut:D

edit

już gotowe;) i kawkę S. robi:))))

387122_498138863549460_661284371_n.jpg424221_498138506882829_2005820854_n.jpg563116_498138330216180_727932129_n.jpg

Ostatnia edycja:
Nanu ale pychotka....mhmmmm...a mnie nie wolno ;-( dobrze, ze mam biszkopty ;-)

Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne testy &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Biedna myszko jestes z tym woreczkiem:/ (sciskam)

A testy? Zobaczymy:) troszke z S. Nadrobilismy w weekend:p niby jeszcze dni plodne ale po owu to nie wiem czy jest szansa....
No nic,za jakis tydzien sie okaze:) no za jakies 10 dni....

reklama
Nie mam duzo do roboty to moge trzymac i 10 dni ;-) ja mam tydzien stresu kontrolowanego teraz...u dentysty we wtorek i w piatek ;-) poniedzialek rodzinny no i moze ginka uda mi sie zlapac, bo u niego ciezko w poniedzialki

Do góry