reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć kochane moje..
Ostatnio się nie odzywam, bo mam trochę gorszą 'kondycję psychiczną'.
Podczytuję Was, ale nie mogę nic pisać..
od paru dni wpadłam w jakiś dołek z którego nie mogę się wygrzebać:sorry:
(a już niby miało być wszystko tak SUPER!)

reklama
Nanu spory miałas brzuszek, coś mi się wydaję ze niedługo będę miała podobny.
Fifka w pierwszej ciąży w piątym miesiącu to ja wyglądałąm jakbym po prostu trochę przytyła, a w drugiej już było inaczej, mieśnie i skóra są już chyba rozciągnięte i nie trzymają jak powinny:eek:
będę szukać coś odciętego pod biustem , tylko trochę szkoda mi kasy. Kuzynka ma mi pożyczyć 2 le czy coś będzie pasowała. Zamiast wydać kasę na weselę t o kupiłabym sobie sweter i spodnie ciązowe, bo z pozostałych ciąż się już nie nadają na wyjście.

Martoś oj kochana czasami się zdarzają takie dni, rozumiem i pamiętam bo jeszcze nie dawno sama łapałam dołki, przytulam mocno i buziam

Hej Lale
Melduje ze zyje...ledwo ale zyje :) imprezka sie udala pojadlam popilam potanczylam wiec wszystko bylo :p
Brzuszki piekne i te male i te wieksze superasne Martoocha trzymaj sie kobieto ulozy sie zobaczysz a dolki jak to dolki lubia wracac nagminnie ale nie ma to tamto uparcie trzeba je zasypywac i walczyc o szczescie :) buziam

Cześć dziewczyny :-)

Widzę, że sama nie jestem z moim gorszym nastrojem....chociaż Was czytam, to jakoś nie mogę się włączyć... :-(
Mam nadzieje, że szybko to minie...

My dzisiaj leniuchowato w domku...może lepiej jak byśmy gdzieś wyszli...:dry: R śpi, ja czytam o wczesnych objawach ciąży, chociaż znam na pamięć ;-) @ miała dzisiaj przyjść...nie przyszła jeszcze, piersi mnie pobolewają, więc nadzieja ogromna ;-) Dzisiaj co prawda mniej, ale na objętości jeszcze nie straciły...;-)

Dziękuje Kochana :-)

Chociaż jak nie przyjdzie...to strach sie cieszyć...:sorry2:

A co do objawów to mam jeszcze wybuchy płaczu :-) Dość komiczne :-) Ja raczej placzliwa nie jestem, więc daje nadzieje ;-)

Nana 3mam kciuki zatem!!!! &&&&&&&&&&&&&&&

ja na swoją @ będę czekać za tydzień:)

A ja właśnie robię obiadek, ziemiaczki się gotują, będzie schab nadziewany pieczarkami i sałata ze śmietaną,pomidorem i papryką:)

ale już głodna jestem!!!

reklama
Do góry